Taş Mozaik sergisi googlepng

 Zihin Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği ile Antakya Rotaract Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ''Yurtta Barış Dünyada Barış'' adlı taş mozaik sergisi açıldı.
Taş+Mozaik+sergisi+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Rotaract Kulübü Başkanı Sefer Kaplan, Antakya Belediyesi Kültür Sarayı'ndaki serginin açılışında, AB Eğitim ve Gençlik Programları tarafından finanse edilen ''Yurtta Barış Dünyada Barış'' taş mozaik projesi kapsamında 80'i engelli toplam 100 gence eğitim verildiğini söyledi.      Projenin, Avrupa'da dünyanın en iyi 25 projesi arasına girdiğini ifade eden Kaplan, eğitime katılan öğrencilerin üç aylık çalışma sonucunda 100 mozaik eser yaptığını kaydetti.      Öğrencilerin hazırladıkları dans gösterisinin ardından, serginin açılışını, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Güven ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Hayrettin Çolakoğlu öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi.      Serginin, 4 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.
Taş Mozaik sergisi haberi 07 Mayıs 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay /  3588 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Taş Mozaik sergisi haberi, Hatay Sanat Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3588 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Taş+Mozaik+sergisi+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Taş Mozaik sergisi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 22:32 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/tas-mozaik-sergisi--13560?id=13560&sayfa=10 #Taş #Mozaik #sergisi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TaşMozaik #Mozaiksergisi #TaşMozaiksergisi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

AŞIK FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın destekleriyle ilimiz Yayladağı ilçesi Şenköy’de çekilen “Aşık” filmin galası 14 Ocak Cumartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 16 Ocak 2017 15:03
TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLERLE BULUŞACAK

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ocak 2017 15:20
YILIN İLK KİTAP FUARI ADANA’DA AÇILIYOR

Çukurova Kitap Fuarı 10. yılında kitapseverlere açık olacak. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.’nin Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 10. Kitap Fuarı, 7-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 05 Ocak 2017 14:50
Canlı Radyo Dinle Tüm Radyolar Burada Tıkla Sende Dinle.

40 Kategoride 1001 Radyo Burada günün her anında dilediğin müzik tarzını istediğin ili seçerek dinleyebileceğiniz canlı müzik radyo portalı.

Mehmet Katırcıoğlu | 10 Aralık 2016 00:46
Radyo Dinle

81 İlden 35 kategoride 1001 Radyo burada tıkla dilediğin radyoyu seç Dinle !!

Mehmet Katırcıoğlu | 18 Kasım 2016 00:59
CANLI RADYO DİNLE Tüm Radyolar Burada

20.yy. ın en popüler icatlarından birisi olan radyo yayıncılığı dünyada ilk kez, 1907 yılında Amerika New York’da bir gökdelenin üst katında İsveçli soprano Eugenia Farrar’ın “I love you truly” isimli şarkısıyla başlamıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Kasım 2016 21:08
Antakya’nın onur ödülleri…

Bu yıl 23- 29 Kasım tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Hatay Büyüksehir  Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleşecek olan Mehmet Oflazoğlu ve Eylül Gözde Toprak direktörlüğünde devam eden 4. Antakya Uluslararası Film Festivali’nde verilecek olan onur ve emek ödüllerinin sahipleri belli oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Kasım 2016 14:41
Rektör Kaya Tezhip Sergisini Gezdi

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Meslek Yüksekokulu 2015 yılı mezun öğrencileri, Öğretim Görevlisi Ragıp Polat’ın danışmanlığında Merkezi Yemekhane Fuaye Alanında tezhip ve hat sanatından örnekler taşıyan sergi düzenlediler. 12 öğrencinin kendi emekleriyle yaptığı çalışmada 22 tablo sergilendi.

| 29 Ekim 2016 00:00
DEFNE NİN BİR MEVSİMİ FİLM FESTİVALİNDE YARIŞACAK

Samandağ Belediyesinin katkı sunduğu “Defne’nin Bir Mevsimi” adlı film 21 Ekim’de sanatseverlerle buluşacak. Rejisörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Öztürk’ün yaptığı ve büyük bir bölümümün Samandağ’ında çekildiği “Defne’nin bir mevsimi” adlı film Antalya Film Festivaline girmeye hak kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 18 Ekim 2016 00:00
TİYATRAL ŞİİR KONSERİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sosyal belediyecilik çerçevesinde sanata ve sanatçıya verdiği destek ve bu anlamda yaptığı hizmetlerle Hatay’ı kültür kenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hatay Kültür Sanat Topluluğu tarafından sahneye koyulan‘ Kadın Bir Şiir’ adlı tiyatralşiir konseri, 27 Eylül Salı günü Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda tiyatro severlerle buluştu.

| 28 Eylül 2016 00:00
Taş Mozaik Sergisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Taş Mozaik Sergisi için Sıkça Sorulan Sorular
Taş Mozaik Sergisi En Gücel Haberler
Taş Mozaik Sergisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Taş Mozaik Sergisi Firma Rehberi Nerde?
Taş Mozaik Sergisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Taş Mozaik Sergisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Taş Mozaik Sergisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Taş Mozaik Sergisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Taş Mozaik Sergisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Taş Mozaik Sergisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Taş Mozaik Sergisi Son Güncellemeleri Neler?
Taş Mozaik Sergisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Taş Mozaik Sergisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Taş Mozaik Sergisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?