TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ TOPLANTISI googlepng

TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ TOPLANTISI -GENEL BAŞKAN TANDOĞAN: ''ŞEREF AYLIĞI TÜM GAZİLERE 600 TL OLARAK ÖDENMELİDİR''
TÜRKİYE+MUHARİP+GAZİLER+DERNEĞİ+TOPLANTISI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan, gazilere ''şeref aylığı'' ödemelerindeki farklılıkların giderilerek hepsine 600 TL ödenmesi gerektiğini bildirdi.      Tandoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Atatürk'ün anavatana katılması için büyük çaba gösterdiği Hatay'da bulunmaktan mutlu olduklarını belirtti.      Türkiye genelinde 52 ilde şubeleri, 34 temsilcilikleri 30 bin üyeleri bulunduğuna dikkati çeken Tandoğan, şöyle devam etti:      ''Tüzük gereği meclis toplantılarını yılda 2 kez yapmaktayız. Meclis toplantılarını farklı illerde yaparak üyeler arasında dayanışmayı geliştiriyoruz. Geçen yılki meclis toplantılarını Trabzon ve İzmir'de gerçekleştirdik. Bu yılın ilk meclis toplantısını Hatay'da 3 gün sürecek etkinliklerle gerçekleştireceğiz. Toplantılarda tüm şube başkanları illerindeki faaliyetlerini ve sorunlarını anlatacaklar. Bunları rapor haline getireceğiz.''      Gazilerin en büyük sorununun ''Şeref Aylığı''ndaki farklı uygulama olduğunu ifade eden Tandoğan, ''Şeref aylığı hiçbir geliri olmayan gaziye asgari ücretin net tutarı olan 600 TL, sosyal güvencesi olan gaziye de 350 TL verilmesidir. Şeref aylığı tüm gazilere 600 TL olarak ödenmelidir. Bununla ilgili Milli Savunma Bakanlığına başvurumuz var. Bunun yakın zamanda istediğimiz gibi sonuçlanacağını umuyorum'' dedi.      Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır da toplantının Hatay'da yapılmasından dolayı mutlu olduğunu, büyük çaba göstererek eski Antakya Evi'ni restore ettirerek derneğe kazandırdığını belirterek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.      Konuşmalardan sonra, Genel Başkan Tandoğan ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz'ü makamında ziyaret etti.      Teksöz, Tandoğan'a el işçiliği sehpa armağan etti.
TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ TOPLANTISI haberi 21 Ekim 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay /  4797 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ TOPLANTISI haberi, Hatay Sanat Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4797 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRKİYE+MUHARİP+GAZİLER+DERNEĞİ+TOPLANTISI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ TOPLANTISI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 01:21 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/turkiye-muharip-gaziler-dernegi-toplantisi--1525 #TÜRKİYE #MUHARİP #GAZİLER #DERNEĞİ #TOPLANTISI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKİYEMUHARİP #MUHARİPGAZİLER #GAZİLERDERNEĞİ #DERNEĞİTOPLANTISI #TÜRKİYEMUHARİPGAZİLERDERNEĞİTOPLANTISI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası Başarıdan Başarıya Koşuyorlar

2019 yılı Eylül ayında kurulan Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası, dinleti şeklindeki mini konserleri ardından farklı günlerde sahne alarak Hataylıların memnuniyetini kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 18:16
SEÇKİN İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Eğitimci ve Yaşam Rehberi Neslihan Kabuncu Seçkin Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e takdim etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 14:54
HATAY LI YAZAR DOLUNAY AKER DEN YENİ ŞİİR KİTABI

Dolunay Aker'in ikinci şiir kitabı Kol Yen Dük 2. baskısıyla yeniden yayında

İkan Alkan Düşyolu | 24 Şubat 2022 17:26
MEDENİYETLER KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

"Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 1 Nisan'da başlayacak EXPO 2021 Hatay'ın tanıtımı için Antakya Medeniyetler Korosu, Maltepe’de konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Şubat 2022 11:29
USTA SANATÇILAR EXPO İÇİN SAHNE ALDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Expo 2021 Hatay tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro oyunları usta oyuncuları sanatseverler ile buluşturuyor.

Nejla Çetinoğlu | 18 Ocak 2022 16:08
HATAY IN İLK SENFONİ ORKESTRASINDAN MUHTEŞEM KONSER

Antakya Belediyesi, tamamı müzik öğretmenlerinden oluşan Hatay'ın ilk Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2022 15:36
Üstün Yetenekli Deniz Örak Eğitime Katkı İçin Resital Verdi

Eğitime katkı amacıyla düzenlenen “Deniz Örak Piyano Resitali” Hatay Bahçeşehir Koleji’nde yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Aralık 2021 13:23
Cumhuriyet Coşkusu Konserle Taçlandırılacak

Antakya Müziği Derneği Türk Sanat müziği korosu ve Antakya Rotary Kulübü’nün ortaklaşa düzenleyecekleri Cumhuriyet Bayramı Konseri 27 Ekim Çarşamba günü saat 20 30 da Doğuş Okulları kampüsünde (Aşağı Okçular) gerçekleştirilecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 11:10
FATMA SATAR SANATORİUM DASERTİFİKA TÖRENİ

tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisinde Sertifika Töreni..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Eylül 2021 18:30
Samandağ Kitap Günleri Nebih Nafile

Samandağ Kitap Günleri etkinlik programı çerçevesinde Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilciliğince fuar alanında şiir ve türküler paylaşıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:33
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi için Sıkça Sorulan Sorular
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi En Gücel Haberler
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Firma Rehberi Nerde?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Son Güncellemeleri Neler?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Toplantisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?