ADALET BAKANI ERGİN:2007 YILI REFERANDUMUNDA HAYIR DİYENLER BU YIL DA HAYIR DİYOR googlepng

ADALET BAKANI ERGİN  -''2007 YILINDA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN YAPILAN REFERANDUMA KARŞI ÇIKANLAR, BUGÜNDE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI ÇIKIYOR''
ADALET+BAKANI+ERGİN:2007+YILI+REFERANDUMUNDA+HAYIR+DİYENLER+BU+YIL+DA+HAYIR+DİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçimi için yapılan referanduma karşı çıkanların bugün de Anayasa değişikliğine karşı çıktığını söyledi.      Ergin, 12 Eylül tarihinde yapılacak referandum çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Tanışma köyü ile Avsuyu beldelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla biraraya geldi.      Anayasa değişiklik paketiyle, vatandaşın haklarını arttırdıklarını ifade eden Ergin, referandumda hangi parti ya da görüşten olursa olsun herkesten destek beklediklerini söyledi.      Bazı çevrelerin Anayasa değişiklik paketine, ''AK Parti'nin Paketi'', diyerek 'Hayır' kampanyaları düzenlediğini vurgulayan Ergin, şöyle devam etti:      ''Bu parti seçimi değil. Verilen oylar AK Parti'nin de değil. Partileri oylayacağımız seçim, 2011 yılında. Orada, AK Parti'yi beğeniyorsanız oy verirsiniz. Biz sadece vatandaşın karar hakkının daha güçlü olmasını istiyoruz. 2007 yılında genel seçim yapıldı ve AK Parti yüzde 47 oy aldı. Daha sonra yapılan cumhurbaşkanının seçilmesiyle ilgili halk oylamasında da yüzde 70 oy çıktı. 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçimi için yapılan referanduma karşı çıkanlar bugün de Anayasa değişikliğine karşı çıkıyor. Buna karşı çıkanlar cumhurbaşkanını halk seçmesin, ortalık karışır kaos çıkar dediler. Vatandaşlarımız, 'muhtar milletvekili seçebiliyorsa cumhurbaşkanını da pekala seçebilir' dediler. Karşı çıkanlar bu milleten korkuyorlar.''      Egemenliğin, gücün sahibinin millet olduğunu ifade eden Ergin, Anayasa değişiklik paketiyle yetkiyi vatandaşa verdiklerini kaydetti.      Ergin, Tanışma köyünün ardından merkeze bağlı Avsuyu beldesine geçerek, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve vatandaşlarla biraraya geldi.      Anayasa değişiklik paketiyle, vatandaşın bireysel olarak Anayasa Mahkemesine başvurabileceğinin altını çizen Ergin, pakette ayrıca memurlara, emeklilere yönelik de önemli düzenlemelerin yer aldığını ifade etti.      Ergin, 12 Eylül tarihinde yapılacak referandumda vatandaşların oy kullanabilmeleri için mutlaka TC kimlik numarasının olması gerektiğini hatırlattı.
ADALET BAKANI ERGİN:2007 YILI REFERANDUMUNDA HAYIR DİYENLER BU YIL DA HAYIR DİYOR haberi 27 Ağustos 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2320 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ADALET BAKANI ERGİN:2007 YILI REFERANDUMUNDA HAYIR DİYENLER BU YIL DA HAYIR DİYOR haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2320 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ADALET+BAKANI+ERGİN:2007+YILI+REFERANDUMUNDA+HAYIR+DİYENLER+BU+YIL+DA+HAYIR+DİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ADALET BAKANI ERGİN:2007 YILI REFERANDUMUNDA HAYIR DİYENLER BU YIL DA HAYIR DİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Mayıs 2024 Pazar 15:21 https://firmarehberim.com/haber/politika/adalet-bakani-ergin-2007-yili-referandumunda-hayir-diyenler-bu-yil-da-hayir-diyor--562?id=562&sayfa=2 #ADALET #BAKANI #ERGİN:2007 #YILI #REFERANDUMUNDA #HAYIR #DİYENLER #BU #YIL #DA #HAYIR #DİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ADALETBAKANI #BAKANIERGİN:2007 #ERGİN:2007YILI #YILIREFERANDUMUNDA #REFERANDUMUNDAHAYIR #HAYIRDİYENLER #DİYENLERBU #BUYIL #YILDA #DAHAYIR #HAYIRDİYOR #ADALETBAKANIERGİN:2007YILIREFERANDUMUNDAHAYIRDİYENLERBUYILDAHAYIRDİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP’Lİ PARLAR’DAN ESNAFA ZİYARET

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, parti örgütüyle esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Şubat 2022 12:07
Hatay’ın Elektrik Enerjisi Kesilmeyecek

Hatay’ın Cumhur İttifakı milletvekilleri ve 2 ilçenin belediye başkanıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti..

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Şubat 2022 11:10
LÜTFÜ KAŞIKÇI BASINLA GÜNDEMİ KONUŞTU

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı ve MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, Antakya Belediyesi Gastronomi Evi’nde basın toplantısı düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Ocak 2022 12:13
SAADET’TEN İSKENDERUN’DA ÇOŞKULU KONGRE

Saadet Partisi İskenderun 7. Olağan Kongresi coşkulu katılımla gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Halil İbrahim Çelik güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Nejla Çetinoğlu | 11 Aralık 2021 13:53
CHP HARBİYE’DE

Defne CHP ilçe Başkanlığı Harbiyede ülke sorunlarının tartışıldığı bir toplantı düzenledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Aralık 2021 13:04
ERZİN’DE SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi’nin 7. Olağan Erzin İlçe Kongresi partililerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Ekim 2021 16:34
GÜZELMANSUR HATAY ÜVEY EVLAT MI

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur düzenlediği basın toplantısında Hatay'ın ve Ülkenin gerçek sorunlarına raporlarla değindi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 12:12
Hatay’da 46 Tesis Dönüşüm Bekliyor

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, TBMM Genel Kurulu’nda yakın zamanda yasalaşması beklenen kooperatif kuruluşları ile ilgili konuştu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 11:20
AGD’DEN SAADET’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut ve beraberindeki heyet Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığını ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Eylül 2021 15:31
SAADET’TE ŞERİF KARAKURT GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi (SP) 5. Olağan Kongresi pazar günü Kanarya Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Eylül 2021 14:55
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor için Sıkça Sorulan Sorular
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor En Gücel Haberler
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Firma Rehberi Nerde?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Son Güncellemeleri Neler?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Adalet Bakani Ergin:2007 Yili Referandumunda Hayir Diyenler Bu Yil Da Hayir Diyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?