AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ KASARAYAR:HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞTIK googlepng

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ''görev yaptıkları süre içerisinde halka hizmet için çalıştıklarını'' söyledi.
AK+PARTİ+HATAY+MİLLETVEKİLİ+KASARAYAR:HALKIMIZA+HİZMET+İÇİN+ÇALIŞTIK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Karasayar, AA muhabirine yaptığı açıklama, 12 Haziranda yapılan genel seçimlerde AK Parti'nin yeniden iktidara geleceğini belirtti.      AK Partinin sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, ekonomiye ve birçok alanda önemli hizmetler yaptığını vurgulayan Karasayar, ''Yerelde ise geçtiğimiz günlerde başkanımızın da katıldığı bir törenle 20 kamu hizmetini halka sunduk. Türkiye büyüme rekorları kırdı, enflasyon yok oldu. Daha yapacaklarımız bitmedi, bu halk hizmetin en güzeline layık'' dedi.
AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ KASARAYAR:HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞTIK haberi 12 Mart 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  3203 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ KASARAYAR:HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞTIK haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3203 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AK+PARTİ+HATAY+MİLLETVEKİLİ+KASARAYAR:HALKIMIZA+HİZMET+İÇİN+ÇALIŞTIK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ KASARAYAR:HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞTIK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 19:12 https://firmarehberim.com/haber/politika/ak-parti-hatay-milletvekili-kasarayar-halkimiza-hizmet-icin-calistik--3909?id=3909&sayfa=3 #AK #PARTİ #HATAY #MİLLETVEKİLİ #KASARAYAR:HALKIMIZA #HİZMET #İÇİN #ÇALIŞTIK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AKPARTİ #PARTİHATAY #HATAYMİLLETVEKİLİ #MİLLETVEKİLİKASARAYAR:HALKIMIZA #KASARAYAR:HALKIMIZAHİZMET #HİZMETİÇİN #İÇİNÇALIŞTIK #AKPARTİHATAYMİLLETVEKİLİKASARAYAR:HALKIMIZAHİZMETİÇİNÇALIŞTIK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik için Sıkça Sorulan Sorular
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik En Gücel Haberler
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Firma Rehberi Nerde?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Son Güncellemeleri Neler?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ak Parti Hatay Milletvekili Kasarayar:halkimiza Hizmet İçin Çaliştik Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?