AK PARTİ ÖNCE KENDİ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR googlepng

“AK PARTİ'de Fetö Operasyonu... İhraç Edilen Belediye Başkanları: Erzurum Aşkale Belediye Başkanı - Enver Başaran (tutuklu), Giresun Çamoluk Belediye Başkanı - Savaş Akarçesme (tutuklu), Konya Ilgın Belediye Başkanı -Halil İbrahim Oral, Nevşehir Nar Belediye Başkanı - Ali Erdoğmuş …
AK+PARTİ+ÖNCE+KENDİ+BAĞIRSAKLARINI+TEMİZLİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

FETÖ'cü nerde varsa, her nereye sızıntı yaptıysa, kökü kuruyana kadar; durmak yok, yola devam… (FhmRgn)”    Bu satırlar Ak Parti Hatay Milletvekilinin danışmanına ait. Özellikle “FETÖ'cü nerde varsa, her nereye sızıntı yaptıysa, kökü kuruyana kadar; durmak yok, yola devam” cümlesindeki temennisinin gerçekleşmek üzere olduğun söyleyebilirim.    Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye genelinde bütün illere birer raportör atadı.    Bu raportörlerin görevi; tüm yönetim teşkilatlarının Fetöcülerle devam eden ilişkileri hakkında bilgi toplamak ve genel merkeze bildirmek. Uygulama şu an tüm Türkiye’de var, fakat Hatay’ın yeri ÖZEL.   Neden mi? Çünkü Hatay için görevlendirilen isim Adalet ve Kalkınma Partisi’nin önemli isimlerinden birinin BAŞDANIŞMANI.  Listesinin başında HASSA, ALTINÖZÜ, PAYAS ve İSKENDERUN Belediye Başkanları var. Ayrıca bu ilçelerin Ak Partili Belediye Meclis üyeleri ile Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri de merceğin altında didik didik inceleniyor.     Gelen raportör, Genel Merkezin talimatına uygun olarak, Hatay ziyaretini olağan üstü gizli tutuyor.   Ailesiyle birlikte geldiği Hatay’da birkaç gün tatil yapacağını söylemiş yakın çevresine. Bu çevrenin içerisinde Hatay’da ziyaret ettiği, partinin en eskilerinden olan bir belediye başkanı da var. Onun haricinde hiçbir partili, seçilmiş yada atanmışla temas kurmuyor.  Hatta eskiden kendi partilisi olup da adres değiştiren bir belediye başkanı, geldiğini haber alıp yardımcısına aratmasına rağmen, görüşme talebine olumsuz cevap alıyor.   Bürokratlara kısa ziyaretler yapıyor, işadamlarıyla görüşüyor. Müteahhitlerle, muhtarlarla görüşüyor. Kendisine verilen listedeki akil adamlara gidiyor, kendi tanıdıklarına birebir ulaşıyor Hatay’da.  Geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilk olarak İskenderun’a gelen başdanışman bir aile dostunu ziyaret ediyor ama göreviyle ilgili tek cümle etmiyor.  Antakya’da ise daha önce konakladığından dolayı Ottoman Otel yerine tanınmamak amacıyla daha sıradan oteller tercih ediyor.  Eşi ve kızı bir aile dostunun evine misafir oluyor. Onlarda bu ziyaretin kendileri için yapıldığını sanıyorlar. Görevden dolayı bir bilgileri olmuyor.  Başdanışmanın dönüş tarihi ise henüz belli değil. Ama dönmeden “FhmRgn” rumuzlu danışmanın gönlü olacak ve Hatay’da Ak Partinin içerisindeki tüm Fetocular temizlenecek gibi görünüyor. Hadi hayırlısı.     SEDAT İSKENDEROĞLU
AK PARTİ ÖNCE KENDİ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR haberi 07 Eylül 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay / Dörtyol muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından sektörüne eklenmiş olup  1210 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
AK PARTİ ÖNCE KENDİ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR haberi, Hatay Dörtyol Politika Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1210 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AK+PARTİ+ÖNCE+KENDİ+BAĞIRSAKLARINI+TEMİZLİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AK PARTİ ÖNCE KENDİ BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 22:54 https://firmarehberim.com/haber/politika/ak-parti-once-kendi-bagirsaklarini-temizliyor-26338?id=26338&sayfa=3 #AK #PARTİ #ÖNCE #KENDİ #BAĞIRSAKLARINI #TEMİZLİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AKPARTİ #PARTİÖNCE #ÖNCEKENDİ #KENDİBAĞIRSAKLARINI #BAĞIRSAKLARINITEMİZLİYOR #AKPARTİÖNCEKENDİBAĞIRSAKLARINITEMİZLİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor En Gücel Haberler
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Firma Rehberi Nerde?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Son Güncellemeleri Neler?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ak Parti Önce Kendi Bağirsaklarini Temizliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?