AYŞEGÜL TERZİ’YE YAPILAN SALDIRI YI KINIYORUZ googlepng

Bayramın birinci günü, bindiği belediye otobüsünde, kıyafeti nedeni ile Ayşegül Terzi’ye yapılan, sözlü ve fiziksel saldırıyı, şiddeti KINIYORUZ…
AYŞEGÜL+TERZİ’YE+YAPILAN+SALDIRI+YI+KINIYORUZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ayşegül Terzi, mevcut hükümetin, kadını ikinci sınıf gören söylemlerinden ve uygulamalarından cesaret alarak, kadına şiddetin doğal ve meşru olduğunu düşünen zihniyetin, son kurbanlarından biridir. Hayatımızın her alanına damgasını vuran, yaşam alanlarımızı daraltan otoriter zihniyet, toplumun demokratikleşemediği, hukukun sağlanamadığı bu ortamda, şiddetin yapısallaşmasının örneklerini her gün ayrı yerde, farklı biçimde kendini göstermektedir.    Kadını her alanda esir alan bu anlayış, bu kez, otobüsün içinde kendini göstermiştir.  14 yıllık mevcut zihniyet, kadının özgürleşmesinin önünde en büyük engeldir. Cumhuriyet Halk Parti’li kadınlar olarak, Laiklik, Çağdaşlık, Demokrasi bizim vazgeçilmezimizdir. Biz inançların ve fikir özgürlüklerinin siyasete alet edilmesine karşıyız. Biz Atatürk devrimlerinin uygulayıcısı ve savunucusu kadınlar olarak, kadın-erkek eşitliği temelinde mücadelemizi sürdürmeye, başı örtülü veya açık tüm kadınlarımızın haklarını, sonuna kadar aramaya kararlıyız. Kadınların toplumda, eşit ve özgür bireyler olarak yaşamalarının önündeki her türlü engel, bizim mücadele alanımız olacaktır.  Ayşegül’e atılan tekme Laikliğe, Özgürlüğe, İnsan Haklarına atılan tekmedir.  Adalet önünde, hak arama yolunda yalnız değilsin Ayşegül… Biz kadın erkek eşitliğinin, Laik, Çağdaş ve Demokratik bir toplumun en temel belirleyici unsuru olduğuna inanmaya ve mücadelesini vermeye devam edeceğiz… Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi, “Kadın Gülerse, Toplum Güler” Kadınlar için özgürlük ve adalet Cumhuriyet Halk Partisi ile gelecek…                                                        CHP KK Genel Başkanı                                                                Fatma Köse                                                      
AYŞEGÜL TERZİ’YE YAPILAN SALDIRI YI KINIYORUZ haberi 20 Eylül 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Siverek Çiçek Evi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  407 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
AYŞEGÜL TERZİ’YE YAPILAN SALDIRI YI KINIYORUZ haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 407 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AYŞEGÜL+TERZİ’YE+YAPILAN+SALDIRI+YI+KINIYORUZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AYŞEGÜL TERZİ’YE YAPILAN SALDIRI YI KINIYORUZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 23:47 https://firmarehberim.com/haber/politika/aysegul-terziye-yapilan-saldiri-yi-kiniyoruz-26396?id=26396&sayfa=10 #AYŞEGÜL #TERZİ’YE #YAPILAN #SALDIRI #YI #KINIYORUZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AYŞEGÜLTERZİ’YE #TERZİ’YEYAPILAN #YAPILANSALDIRI #SALDIRIYI #YIKINIYORUZ #AYŞEGÜLTERZİ’YEYAPILANSALDIRIYIKINIYORUZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

AK PARTİ OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ 

Hatay’da Milli Beka Hareketi Hatay Temsileri ve eski belde belediye başkanları ile öncesinde birçok partide görev almış ve ilçede tanınmış birçok ismin de aralarında yer aldığı 100 kişi AK Parti’ye katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Eylül 2019 11:28
CUMHUR İTTİFAKI DÖRTYOL DA BULUŞTU

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Eylül 2019 11:12
TÜRKOĞLUNDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA ANLAMLI TABLO

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Merhume Tenzile Erdoğan ile birlikte resmedildiği bir tablo hediye etti.

Nejla Çetinoğlu | 20 Eylül 2019 15:20
MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI DAN DÖRTYOL ÇIKARMASI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı seçildiği günden beri durmadan vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinlemeye devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 16 Eylül 2019 13:00
O ŞİİR YASAKLI MI

CHP Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, sosyal medya hesabından 7 yıl önce yaptığı paylaşımlar gerekçesi ile 5 ayrı suçtan yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen davanın ikinci duruşması sonrası okuduğu ve dava dosyasına, pişman olmadığı yönünde delil olarak giren Nazım Hikmet şiirini TBMM gündemine taşıdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 14:37
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ

CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 11:25
BAŞKAN YELOĞLU İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Emaneti yeni ehline teslim edene kadar layıkıyla taşımaya devam edeceğiz

Nejla Çetinoğlu | 05 Eylül 2019 14:57
KAŞIKÇI NEVİN TAŞLICAYI AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı,Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay Hatay'ı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Eylül 2019 12:16
Kimseyi kandırmak gibi Bir Gayemiz Yok

AK Parti Hatay İl Başkanlığı haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını Mehmet Yeloğlu Başkanlığı’nda il binasında gerçekleştirdi.

Erkan Mutlu İnan | 24 Ağustos 2019 11:55
Ortadoğu Barışı İçin Suriye İle Diyalog Başlatılmalı

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Ortadoğu’da barış süreci için, Türkiye’nin, komşusu Suriye ile yakın diyalog içinde olması gerektiğini savundu.

Ragibe Gülen | 06 Ağustos 2019 14:13
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz için Sıkça Sorulan Sorular
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz En Gücel Haberler
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Firma Rehberi Nerde?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Son Güncellemeleri Neler?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ayşegül Terzi’ye Yapilan Saldiri Yi Kiniyoruz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?