CHP ADAYI KIRMIZIOĞLU SAMANDAĞ HALKIYLA BULUŞTU. googlepng

CHP Hatay milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu Samandağ ilçesinde ziyaretlerde bulunudu.CHP Samandağ ilçe teşkilat binasın oda başkanları ile bir araya gelen Kırmızıoğlu’nun ziyaretine Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı,CHP Kadın kolları başkanı Remziye Rencüzoğulları,Meclis üyeleri Yüksel Kuzu,Nebil Yüksek,CHP İl yöneticisi Gülten Berrak  katıldı.
CHP+ADAYI+KIRMIZIOĞLU+SAMANDAĞ+HALKIYLA+BULUŞTU. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dr.Kırmızıoğlu:”CHP Milletvekili adayı arkadaşlarımızın her biri başka bir yerde seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Birlik ve beraberlik içinde CHP olarak kenetlendik.CHP Hatay’ın birinci partisi CHP olacaktır. Samandağ  ‘da alacağımız oy Hatay’da birincii parti olmamızı sağlayacaktır.Samandağ’da oyumuzu %70 arttıracağız.Samandağ ilçesinin bir evladı da benim. “dedi.CHP Samandağ ilçe başkanı İbrahim Aydoğan:”CHP mutlaka iktidar olmalıdır.Kılıçdaroğlu Başbakan olmalıdır. Son günlerde yaşadıklarımız bizleri üzmüştür.Ankara’da  MİT binasına yakın bir noktada bombalar patlamış 100’ yakın kardeşim hayatını kaybetmiştir. Bu ancak güvenlik zafiyetiyle açıklanabilir.Canlı bomba’da suruç’ts 30 kişinin ölümüne neden olan kişinin kardeşidir. Bütün bunlat tesadüf olamaz.Türkiye’de barışın,huzurun temintı CHP’dir. Yaparsa CHP yapar. Riyat Kırmızıoğlu Samandağ halkının evladıdır. Buradan sn.Kırmızıoğlu’nun meclise girmesi için gece gündüz çaba harcayacağımızı ifade ediyorum.”dedi.CHP ilçe teşkilatının ardından Samandağ ilçesinin belediye eski başkanlarından Ganim Canbolant’ı ziyaret ettiler.Belediye Eski başkanı Ganim Canbolant:”Tek çıkar yolumuz CHP’dir. Türkiye’de yaşananlar üzücü bir boyuttadır. Konya stadında yaşananlar bizleri üzdü.Ankara’da katledilen kardeşlerimiz bizleri yasa boğdu.68 kuşağından gelen biri olarak üç defa idam sehpasından döndüm.O günlerde bile bu kadar kokmamıştım.İnsanlarımızın en duyarlı olması gereken dönemdeyiz.”dedi.Kırmızı oğlu, Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezini  ziyaret etti.Samandağ Belediyesi  Kadın Danışma Merkezi Gönüllüsü Hülya Nehir: “Dört artı dört artı dört eğitim sistemine büyük bir  darbe vurmuştur. Kadın hakları konusunda da olumsuz bir durum yaratmıştır. Bu sisteme itiraz eden tek parti CHP olmuştur. “dediSamandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Ülkemizde Kadın temsiliyet oranının artırılması gerekmektedir.Belediye Meclisimizde kadın temsiliyet oranı %42’dir. Bu oranın Türkiye genelinde artarak devam etmesini arzu ediyoruz.Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği kadın danışma merkezini kurduk.Kadın danışma merkezimiz etkinliğini artırarak çalışmalarına devam ediyor.”dedi.Kırmızıoğlu Esnaf  ve Samandağ Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmalarını sürdürdü.  
CHP ADAYI KIRMIZIOĞLU SAMANDAĞ HALKIYLA BULUŞTU. haberi 16 Ekim 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  495 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CHP ADAYI KIRMIZIOĞLU SAMANDAĞ HALKIYLA BULUŞTU. haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 495 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+ADAYI+KIRMIZIOĞLU+SAMANDAĞ+HALKIYLA+BULUŞTU. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CHP ADAYI KIRMIZIOĞLU SAMANDAĞ HALKIYLA BULUŞTU. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 08:27 https://firmarehberim.com/haber/politika/chp-adayi-kirmizioglu-samandag-halkiyla-bulustu--23310?id=23310&sayfa=3 #CHP #ADAYI #KIRMIZIOĞLU #SAMANDAĞ #HALKIYLA #BULUŞTU. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CHPADAYI #ADAYIKIRMIZIOĞLU #KIRMIZIOĞLUSAMANDAĞ #SAMANDAĞHALKIYLA #HALKIYLABULUŞTU. #CHPADAYIKIRMIZIOĞLUSAMANDAĞHALKIYLABULUŞTU. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. En Gücel Haberler
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Firma Rehberi Nerde?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Son Güncellemeleri Neler?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Adayi Kirmizioğlu Samandağ Halkiyla Buluştu. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?