CHP SOMA YI UNUTMADI googlepng

Tam 2 yıl önce Soma için umutla beklediğimiz anlar 301 maden işçimizin kaybıyla sonuçlanmış; maalesef yüzlerce çocuğumuz pek çok şeyden habersiz olarak babasız, kadınlar eşsiz, anne ve babalar ise evlatsız kalmıştı. 21. yüzyıl Türkiyesi’nde, teknolojinin bu denli geliştiği bir çağda ne yazıktır ki, ne maden kazalarına yönelik önlemlerin alınmadığı o kara günün ardından gün gibi ortaya çıkmıştır. Dünyada yakın uyandıran bu acı, söz konusu madenin insan canının hiçe sayılması pahasına işletildiği manzarasını ortaya çıkarmıştır.
CHP+SOMA+YI+UNUTMADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Oysa yetkililerin ve işletmelerin yalnızca kader değil ‘ihmarkarlık’ olan işçi ölümlerini değil en aza indirmek; her şekilde yok etmekle mükellef olduğu aşikardır. Soma ile başlayan, Ermenek ile devam eden maden faciası zincirinde gerekli tüm önlemler alınmalı, madenlerin daha sağlıklı, üstün teknolojinin kullanılacağı işletmeler haline getirilmesi zorunluluğu yerine getirilmelidir. Acının yıldönümünde Soma’da, diğer maden ve iş kazalarında yaşamlarını yitiren tüm işçilerimize bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına, sabır diliyor acılarını paylaşıyorum..   Mehmet GÜZELMANSUR Makine Yüksek Mühendisi CHP HATAY İL BAŞKANLIĞI
CHP SOMA YI UNUTMADI haberi 14 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Siverek Çiçek Evi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  399 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
CHP SOMA YI UNUTMADI haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 399 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+SOMA+YI+UNUTMADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CHP SOMA YI UNUTMADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 19:03 https://firmarehberim.com/haber/politika/chp-soma-yi-unutmadi--25363?id=25363&sayfa=3 #CHP #SOMA #YI #UNUTMADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CHPSOMA #SOMAYI #YIUNUTMADI #CHPSOMAYIUNUTMADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Chp Soma Yi Unutmadi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Soma Yi Unutmadi için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Soma Yi Unutmadi En Gücel Haberler
Chp Soma Yi Unutmadi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Soma Yi Unutmadi Firma Rehberi Nerde?
Chp Soma Yi Unutmadi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Soma Yi Unutmadi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Soma Yi Unutmadi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Soma Yi Unutmadi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Soma Yi Unutmadi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Soma Yi Unutmadi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Soma Yi Unutmadi Son Güncellemeleri Neler?
Chp Soma Yi Unutmadi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Soma Yi Unutmadi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Soma Yi Unutmadi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?