DÖRTYOL BUSE NUR İÇİN SEFERBER OLDU googlepng

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde lösemi hastalığı tedavisi gören 12 yaşındaki Buse Nur Kaba için gerekli olan kök hücre nakli olabilmesi için kan bağışı kampanyası başlatıldı.
DÖRTYOL+BUSE+NUR+İÇİN+SEFERBER+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol Kaymakamlığı, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Dörtyol Belediyesi, Türkiye Kızılay Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu ve Eğitim Kurumlarının yanı sıra vatandaşlarında kampanyaya destek verdiği kan bağışı kampanyasına yaşlı genç vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Atatürk anıtı alanı önünde Türk Kızılay’ı kan alma birimi tarafından kurulan stantlara kök hücre ve kan bağışı yapmak ve Buse Nur Kaba’ya gerekli olan kök hücre naklinin bulunmasını  isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdular. Kan bağışı kampanyasının açılışına Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş, Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları, Okul Öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Kampanyanın açılışında bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da ilçemizde yaşayan ve tedavi gören Buse Nur Kaba kızımının adını verdiğimiz ve ülkemizin her noktasında tedavi gören lösemi hastalarımıza umut olmak adına Dörtyol Kaymakamlığımız, Hatay Büyükşehir Belediyemiz, Türkiye Kızılay Derneği Dörtyol Şubemizin, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte Milli Ruhun Şahlandığı Türkmen ilçemizde böylesi büyük bir organizasyonla kök hücre nakli ve onunla birlikte kan bağışı kampanyamızı  başlatmış bulunmaktayız. Bu vesileyle milli misaki sınırlarımız içerisinde yaşayan kardeşlerimizi yaşadıkları yerlerde bulunan kan alma merkezlerine giderek kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Çünkü vereceğimiz bir damla kan ile ihtiyacı olan bir çok insana yeniden hayat vermemize vesile olacaktır. Buradan kan bağışında bulunan tüm hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Orta Akdeniz  Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir, Türk Kızılay’ı olarak ülke genelinde Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılamak, kök hücre ve kemik iliği bankası veri tabanı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün burada başlatılan projeye destek olmak hem de kan bağışı bilincini artırmak için ekiplerimiz gün boyu çalışmalarını sürdürecek, duyarlılık gösteren herkese teşükkür ediyorum dedi. Kampanya’ya katılan Kaymakam Recep Soytürk, Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş düzenlenen kampanyanın ilk bağışçıları oldular.  
DÖRTYOL BUSE NUR İÇİN SEFERBER OLDU haberi 24 Ekim 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Duru Ağda Ve Güzellik Salonu adına Hatay / Dörtyol muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  303 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
DÖRTYOL BUSE NUR İÇİN SEFERBER OLDU haberi, Hatay Dörtyol Politika Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 303 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+BUSE+NUR+İÇİN+SEFERBER+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DÖRTYOL BUSE NUR İÇİN SEFERBER OLDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Mayıs 2024 Çarşamba 01:05 https://firmarehberim.com/haber/politika/dortyol-buse-nur-icin-seferber-oldu-30156?id=30156&sayfa=3 #DÖRTYOL #BUSE #NUR #İÇİN #SEFERBER #OLDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DÖRTYOLBUSE #BUSENUR #NURİÇİN #İÇİNSEFERBER #SEFERBEROLDU #DÖRTYOLBUSENURİÇİNSEFERBEROLDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu En Gücel Haberler
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Buse Nur İçin Seferber Oldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?