ERGİN PARTİSİNİN İSKENDERUN TEŞKİLATINCA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE KONUŞMA YAPTI googlepng

ADALET BAKANI ERGİN: ''VATANDAŞIMIN HUZURUNU SAĞLAMAK İÇİN, ONUN GÜVENLİĞİNİ TEMİN ETMEK İÇİN VARIM DİYEN, BİR DEVLET ANLAYIŞINI İKAME ETMEYE ÇALIŞIYORUZ, BU PAKETTE TEMEL FELSEFE BUDUR''
ERGİN+PARTİSİNİN+İSKENDERUN+TEŞKİLATINCA+DÜZENLENEN+İFTAR+YEMEĞİNDE+KONUŞMA+YAPTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''Vatandaşımın huzurunu sağlamak için, onun güvenliğini temin etmek için varım diyen bir devlet anlayışını ikame etmeye çalışıyoruz. Bu pakette temel felsefe budur'' dedi.      Ergin, partisinin Hatay'ın İskenderun ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, 12 Eylül tarihinde yapılacak referandumda neyin oylanacağıyla ilgili bilgi verdi.      Geçmişte cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili düzenlemeye hayır diyenlerin bugün de anayasa değişiklik paketine karşı çıktığını ifade eden Ergin, paketin içeriğine iyi bakılması gerektiğini söyledi.      Türkiye'nin son 8 yılda tüm dünyada yaşanan global krizlere, savaşlara, çatışmalara rağmen büyümesini sürdürdüğünü vurgulayan Ergin, şöyle devam etti:      ''Bu bir tesadüf değil. Bunlar, izlenen ekonomik, sosyal ve siyasi politikaların sonucunda gerçekleşti. Ülkemizin 24,5 milyar dolar olan IMF borçları 6,5 milyar dolara geriledi. Türkiye dünyada en büyük 17'nci, Avrupa'da da 6'ncı ekonomi haline geldi.      Gelişen dünya şartlarında son derece acımasız, yoğun rekabet var. Bu ortamda rekabet edebilmek ancak gelişmeleri yakından takip etmekle mümkün. Artık dünya büyük bir köy haline geldi. Herkesin bir alternatifi var, hem ucuza, hem kaliteli, hem de sürekliliği olan üretimler yapmak, dünyadaki pazarları, üretim sektörünü, ham maddeyi, pazarı, hep bir arada kontrol etmek zorundayız. Türkiye'nin yakalamış olduğu, istikrarı, ekonomik dengeleri, koruyup, daha da güçlendirmek hepimizin menfaatinedir.''      Rekabette geriye düşmemek için reformlara hız verilmesi gerektiğinin altını çizen Ergin, bu kapsamda hazırlanan anayasa değişikliği paketinin önemli olduğunu söyledi.      Referandumunda siyasi partilerin oylanmayacağını hatırlatan Ergin, paketin içerisinde, bireyin hukukunu koruyan ve geliştiren düzenlemelerin yer aldığını kaydetti.      Demokrasisi gelişmiş ülkelerde, devlet organizasyonun vatandaş için var olduğunu ifade eden Ergin, şunları kaydetti:      ''Otoriter idarelerde, hukuk alt yapısı yeterince gelişmemiş ülkelerde ise birey devlet için vardır.Vatandaşımın huzurunu sağlamak için, onun güvenliğini temin etmek için varım diyen bir devlet anlayışını ikame etmeye çalışıyoruz. Bu pakette temel felsefe budur. Pakette, devlet dediğimiz organizasyon, bu ülkede yaşayan 73 milyon vatandaşın her birinin huzurunu, hukukunu korumak, güvenliğini sağlamak, düşünce özgürlüğünü, yaşama özgürlüğünü sağlamak için var olan bir aygıttır.''      Ergin, paketin içeriğinde, hiçbir sivil vatandaşın barış zamanında askeri mahkemelerin önlerine çıkartılamayacağına dair güvence de bulunduğunu belirtti.      Yemeğe, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, AK Parti belde belediye başkanları, iş adamları ve davetliler katıldı.
ERGİN PARTİSİNİN İSKENDERUN TEŞKİLATINCA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE KONUŞMA YAPTI haberi 06 Eylül 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2088 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ERGİN PARTİSİNİN İSKENDERUN TEŞKİLATINCA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE KONUŞMA YAPTI haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2088 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ERGİN+PARTİSİNİN+İSKENDERUN+TEŞKİLATINCA+DÜZENLENEN+İFTAR+YEMEĞİNDE+KONUŞMA+YAPTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP Antakya Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerin katılımıyla CHP Antakya İlçe Başkanlığı yeni bina açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 16:49
HATAYLI VEKİLLER YİNE KARŞI KARŞIYA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın öncülüğünü yaptığı ve meclisten geçmesi için seferber olduğu yasa tasarısına CHP’nin Hataylı milletvekilleri karşı çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:31
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:28
CHP’NİN 99.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde EXPO Antakya’da gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:05
Hatay’da zengin doğal gaz var

Hatay MHP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi de olan Lütfi Kaşıkçı, ilimizin, Asi Nehri’nin Samandağ denizine döküldüğü noktası ile İskenderun Körfezi’nde zengin doğal gaz kaynakları olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 12:45
Muharrem İnce nin Hatay Ziyereti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sabah, Partililer ve basınla kahvaltıda buluşan İnce, daha sonra Parti il binasının açılışını yaptı ve şehir içinde esnaf turu gerçekleştirdi, akşam da onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:46
HATAY ÜVEY EVLAT

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Alev Gümüş, ilçe Yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, ülke ve il gündemini değerlendirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 10:45
TURUNÇLU ARITMA TESİSİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne'de bulunan Turunçlu Arıtma Tesisi önünden açıklamada bulunarak halk sağlığını olumsuz etkileyen tesisin taşınması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 14:33
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 13:58
YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

Verilere göre, seçimler öncesi milletvekili sayısı Hatay’da aynı kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:28
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti için Sıkça Sorulan Sorular
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti En Gücel Haberler
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Firma Rehberi Nerde?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Son Güncellemeleri Neler?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ergin Partisinin İskenderun Teşkilatinca Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşma Yapti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?