ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI googlepng

Eski Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, ''2002 öncesi Türkiye?yi düşünün ve oyunuzu ona göre kullanın'' dedi.
     Ergin, seçim çalışmalarını Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe beldesinde sürdürdü.
ESKİ+ADALET+BAKANI+ERGİNİN+SEÇİM+ÇALIŞMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Teşkilat binası önünde yaptığı konuşmada, 8 yıllık iktidarları döneminde köklü değişikler yaptıklarını, Türkiye?nin her yerinin şantiyeye döndüğünü belirten Ergin, şöyle devam etti:      ''Ülkenin her yerinde, her kurumunda halkı rahatlatan yenilikler yapıyoruz. Vatandaşlar, 2002 öncesi Türkiye'yi düşünerek ona göre oylarını kullanmalılar. Kentimize ve ülkemize önemli hizmetler yaptık. Yayladağı-Samandağ karayolu genişletilme çalışmalarıyla birlikte Yeditepe bağlantı yolunu da yapacağız. Hizmetlerin devamını için AK Parti?yi tercih etmelidirler.''                      Ergin daha sonra Yayladağı ilçesinin kenar mahallelerinde ikamet eden Çedenelik halkı ile bir araya geldi. Elli yıldır ev tapularını alamayan Çedenelik sakinlerine 2-B arazilerin satışı hakkında bilgi veren Ergin, '' 2-B arazilerin yeniden satışı ile ilgili kanunu meclisten geçirdik. Ancak CHP kararı anayasa mahkemesine götürüp iptal ettirdi. Yeni dönemde bu alanda tekrar çalışma yapacağız'' diye konuştu.      Ergin?e gezilerinde AK Parti Hatay Milletvekili adayı Adem Yeşildal, İl Başkanı İsmail Kimyeci, 22. dönem milletvekili Mehmet Soydan ve ilçe teşkilatı eşlik etti.    
ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI haberi 09 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2941 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2941 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ESKİ+ADALET+BAKANI+ERGİNİN+SEÇİM+ÇALIŞMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 17:08 https://firmarehberim.com/haber/politika/eski-adalet-bakani-erginin-secim-calismalari--5096?id=5096&sayfa=10 #ESKİ #ADALET #BAKANI #ERGİNİN #SEÇİM #ÇALIŞMALARI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ESKİADALET #ADALETBAKANI #BAKANIERGİNİN #ERGİNİNSEÇİM #SEÇİMÇALIŞMALARI #ESKİADALETBAKANIERGİNİNSEÇİMÇALIŞMALARI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

AK PARTİ OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ 

Hatay’da Milli Beka Hareketi Hatay Temsileri ve eski belde belediye başkanları ile öncesinde birçok partide görev almış ve ilçede tanınmış birçok ismin de aralarında yer aldığı 100 kişi AK Parti’ye katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Eylül 2019 11:28
CUMHUR İTTİFAKI DÖRTYOL DA BULUŞTU

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Eylül 2019 11:12
TÜRKOĞLUNDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA ANLAMLI TABLO

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Merhume Tenzile Erdoğan ile birlikte resmedildiği bir tablo hediye etti.

Nejla Çetinoğlu | 20 Eylül 2019 15:20
MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI DAN DÖRTYOL ÇIKARMASI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı seçildiği günden beri durmadan vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinlemeye devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 16 Eylül 2019 13:00
O ŞİİR YASAKLI MI

CHP Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, sosyal medya hesabından 7 yıl önce yaptığı paylaşımlar gerekçesi ile 5 ayrı suçtan yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen davanın ikinci duruşması sonrası okuduğu ve dava dosyasına, pişman olmadığı yönünde delil olarak giren Nazım Hikmet şiirini TBMM gündemine taşıdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 14:37
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ

CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 11:25
BAŞKAN YELOĞLU İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Emaneti yeni ehline teslim edene kadar layıkıyla taşımaya devam edeceğiz

Nejla Çetinoğlu | 05 Eylül 2019 14:57
KAŞIKÇI NEVİN TAŞLICAYI AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı,Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay Hatay'ı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Eylül 2019 12:16
Kimseyi kandırmak gibi Bir Gayemiz Yok

AK Parti Hatay İl Başkanlığı haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını Mehmet Yeloğlu Başkanlığı’nda il binasında gerçekleştirdi.

Erkan Mutlu İnan | 24 Ağustos 2019 11:55
Ortadoğu Barışı İçin Suriye İle Diyalog Başlatılmalı

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Ortadoğu’da barış süreci için, Türkiye’nin, komşusu Suriye ile yakın diyalog içinde olması gerektiğini savundu.

Ragibe Gülen | 06 Ağustos 2019 14:13
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari için Sıkça Sorulan Sorular
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari En Gücel Haberler
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Firma Rehberi Nerde?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari En Popüler Haber Listesi Nerede?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Son Güncellemeleri Neler?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?