GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ googlepng

CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi adaleti yok edenlerin değil, çağdaş hukuk sistemini kurup adaleti sağlayanların partisidir diyen CHP Antakya İlçe Başkanı Gökdemir, partilerinin 96 yıldır ülkeye hizmet etme aşkıyla hizmet ettiğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: “Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül 1923‘te Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur. Atatürkçü ve Sosyal Demokratik Siyasi görüşü benimsemiş olan ve bu anlayıştan asla vazgeçmeden milletimize hizmet eden ve milletten aldığı güçle varlığını sürdüren bir siyasi partidir. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetini modern, çağdaş, gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkarmak için Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Siyasi hayatında mücadeleye başlamıştır. Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik ve Devrimcilik partinin temel ilkeleri olmuştur. Türkiye Cumhuriyetinin demokrasiye geçişi ve demokrasinin güçlenmesinde en büyük katkıyı partimiz yapmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetinin bağımsız laik, demokratik ve onurlu çağdaş bir devlet olarak var olması, güçlenmesi ve halkımızın mutluluğu için çalışmıştır, çalışmaya devam edecektir. Ulu Önderimiz ve İlk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir.” sözleri 96 yıldır ülkemize hizmet etme aşkının kaynağıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetin mirasını yiyenlerin değil, bu mirası yaratanların,  bu mirasa sahip çıkıp, aydınlık yarınlara taşıyanların partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi adaleti yok edenlerin değil, çağdaş hukuk sistemini kurup adaleti sağlayanların partisidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İsmet İnönü, Bülent Ecevit ve ebediyete intikal etmiş tüm Genel Başkanlarımızı şükran ile anıyor partimize emek vermiş İl ve İlçe Başkanlarımız ile tüm partilerimize saygılarımı sunuyorum. Gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız. 96. yılımız kutlu olsun.” dedi.
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ haberi 11 Eylül 2019 11:25 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Siverek Çiçek Evi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  228 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 228 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GURURLUYUZ+MUTLUYUZ+HEYECANLIYIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mayıs 2024 Çarşamba 04:39 https://firmarehberim.com/haber/politika/gururluyuz-mutluyuz-heyecanliyiz--234073?id=234073&sayfa=3 #GURURLUYUZ #MUTLUYUZ #HEYECANLIYIZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #GURURLUYUZMUTLUYUZ #MUTLUYUZHEYECANLIYIZ #GURURLUYUZMUTLUYUZHEYECANLIYIZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz için Sıkça Sorulan Sorular
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz En Gücel Haberler
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Firma Rehberi Nerde?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Son Güncellemeleri Neler?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gururluyuz Mutluyuz Heyecanliyiz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?