HALK OYLAMASINA DOĞRU googlepng

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAPUSUZ: -''İÇİNDE HALKIN OLMADIĞI VE TALEPLERİNİN BULUNMADIĞI BİR ANAYASAYLA BUGÜNE KADAR İDARE EDİLDİK'' -''YÜRÜRLÜKTE OLAN ANAYASA O GÜNÜN ŞARTLARI VE ANLAYIŞINA GÖRE BİRAZ DA YASAKÇI MANTIKLA YAPILMIŞ BİR DÜZENLEMEDİR. 37 NUMARA BİR AYAKKABI BUGÜN 42 NUMARA BİR AYAĞA UYMAZ''
HALK+OYLAMASINA+DOĞRU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, ''İçinde halkın olmadığı ve taleplerinin bulunmadığı bir anayasayla bu güne kadar idare edildik'' dedi.      Kapusuz, Antakya Belediyesi Meclis Salonu'nda partililerle bir araya geldi. Kapusuz, yaptığı konuşmada, referandum çalışmaları kapsamında Türkiye'nin dört bir yanını gezmeye çalıştıklarını söyledi.      Toplumların değişim, dönüşüm süreçlerinde önemli kilometre taşları bulunduğunu ifade eden Kapusuz, Türkiye'nin de böyle bir dönemden geçtiğini söyledi.      Referandumun iktidarın ve muhalefetin performansının ölçüldüğü bir çalışma olmadığının altını çizen Kapusuz, şöyle devam etti:      ''Çalışma, iktidarı belirlemek, milletvekili ya da belediye başkanını seçmek gibi bir çalışma değil. Bu, iktidarda her kim olursa olsun Türkiye'nin doğusu batısı, kuzeyi güneyi her ferdini yakından ilgilendiren bir çalışmadır. Çalışma, bir kesim için yapılmıyor. Anayasa değişiklik paketi, 73 milyonun tamamını ilgilendiren, hepsini bağlayacak, yürürlüğe girmesi halinde herkese aynı hakları verecek. Bu nedenle milletimiz açısından çok önemli bir sonuç verecek çalışmadır.''      Açık toplumlarda her şeyin herkes tarafından görüldüğünü, bilindiğini, herkesin her şeyle yakından ilgilendiğini ve bu ortamlarda birçok şeyin gizli kalmasının mümkün olmadığını vurgulayan Kapusuz, yapılacak referandumun, millet ve gelecek adına bir çalışma olduğunu kaydetti.      Cumhuriyet döneminde birçok reformların çağın gereği olan çok sayıda düzenlemelerin yapıldığını ifade eden Kapusuz, şunları söyledi:      ''Ancak içinde halkın olmadığı ve taleplerinin bulunmadığı bir anayasayla bugüne kadar idare edildik. Şu an yürürlükte olan anayasa 1980 ihtilalinin ürünü ve darbelerden sonra yapıldı. Yürürlükte olan anayasa o günün şartları ve anlayışına göre biraz da yasakçı mantıkla yapılmış bir düzenlemedir. Eğer bir benzetme yapacak olursak, 37 numara bir ayakkabı bugün 42 numara bir ayağa uymaz. İllaki 37 numara giydireceğim diye siz o ayağı zorlarsanız başarılı olamazsınız. Artık Türkiye 42 numaraya gelmiş, çağdaş anlamda dünyada çok önemli yer etmiş bir ülke.''           -''REFERANDUM, ÜLKENİN KALKINMASINDA ÇOK ÖNEMLİ''-           Yapılanların siyasi ve parti adına yapılmış bir çalışma olmadığını partiler üstü millet adına bir düzenleme olduğunu kaydeden Kapusuz, referandumun ülkenin kalkınmasında, her alanda temel ihtiyaçlarının kapısının aralanmasında ve daha güçlü bir ülke olması adına çok önemli olduğunu söyledi.      Kapusuz'un konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıya, AK Parti Hatay milletvekilleri Abdülhadi Kahya, Mustafa Öztürk, Fevzi Şanverdi, Orhan Karasayar ile Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
HALK OYLAMASINA DOĞRU haberi 20 Ağustos 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2783 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HALK OYLAMASINA DOĞRU haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2783 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HALK+OYLAMASINA+DOĞRU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HALK OYLAMASINA DOĞRU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 21:56 https://firmarehberim.com/haber/politika/halk-oylamasina-dogru--418 #HALK #OYLAMASINA #DOĞRU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HALKOYLAMASINA #OYLAMASINADOĞRU #HALKOYLAMASINADOĞRU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP Antakya Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerin katılımıyla CHP Antakya İlçe Başkanlığı yeni bina açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 16:49
HATAYLI VEKİLLER YİNE KARŞI KARŞIYA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın öncülüğünü yaptığı ve meclisten geçmesi için seferber olduğu yasa tasarısına CHP’nin Hataylı milletvekilleri karşı çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:31
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:28
CHP’NİN 99.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde EXPO Antakya’da gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:05
Hatay’da zengin doğal gaz var

Hatay MHP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi de olan Lütfi Kaşıkçı, ilimizin, Asi Nehri’nin Samandağ denizine döküldüğü noktası ile İskenderun Körfezi’nde zengin doğal gaz kaynakları olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 12:45
Muharrem İnce nin Hatay Ziyereti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sabah, Partililer ve basınla kahvaltıda buluşan İnce, daha sonra Parti il binasının açılışını yaptı ve şehir içinde esnaf turu gerçekleştirdi, akşam da onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:46
HATAY ÜVEY EVLAT

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Alev Gümüş, ilçe Yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, ülke ve il gündemini değerlendirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 10:45
TURUNÇLU ARITMA TESİSİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne'de bulunan Turunçlu Arıtma Tesisi önünden açıklamada bulunarak halk sağlığını olumsuz etkileyen tesisin taşınması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 14:33
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 13:58
YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

Verilere göre, seçimler öncesi milletvekili sayısı Hatay’da aynı kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:28
Halk Oylamasina Doğru Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Halk Oylamasina Doğru için Sıkça Sorulan Sorular
Halk Oylamasina Doğru En Gücel Haberler
Halk Oylamasina Doğru Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Halk Oylamasina Doğru Firma Rehberi Nerde?
Halk Oylamasina Doğru Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Halk Oylamasina Doğru Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Halk Oylamasina Doğru En Popüler Haber Listesi Nerede?
Halk Oylamasina Doğru Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Halk Oylamasina Doğru İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Halk Oylamasina Doğru Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Halk Oylamasina Doğru Son Güncellemeleri Neler?
Halk Oylamasina Doğru Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Halk Oylamasina Doğru Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Halk Oylamasina Doğru Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?