İSKENDERUN'DA BDP BOYKOT MİTİNGİ DÜZENLEDİ googlepng

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hatay'ın İskenderun ilçesinde, referanduma karşı ''boykot mitingi'' düzenledi.
İSKENDERUN+#39;DA+BDP+BOYKOT+MİTİNGİ+DÜZENLEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

BDP Siirt Milletvekili Osman Özçelik, Yıldırımtepe Mahallesi'ndeki nevruz alanında düzenlenen ''boykot mitingi''ndeki konuşmasında, 12 Eylül'de sandığa gidilmemesi çağrısında bulundu.      ''Dün Halepçe, bugün kelepçe'' ve ''Demokratik anayasa istiyoruz, sandığa gitmiyoruz'' yazılı dövizler taşıyan gruba Kürtçe hitap eden Özçelik, ''Başbakan ve ile iktidar partisinin 2002'den beri verdiği vaatlerin boş çıktığını'' savundu.      Özçelik, ''Başbakan'ın Erdoğan'ın amacı demokrasiyi getirmek değil, iktidarını kendi konumunu ve güçlendirmektir. Cumhurbaşkanı olmak istiyor, o yüzden de anayasayı tamamen değiştirmiyor. Çünkü işine gelmiyor'' dedi.      Kimsenin toprağında gözlerinin olmadığını, ama halkın temsilcileri olarak kendilerinin de muhatap kabul edilmesi gerektiğini belirten Özçelik, diyalogdan yana olduklarını, buna rağmen partileri kapatıldıkça daha çok büyüdüklerini savundu.      Mitinge, BDP MYK Üyesi Nursel Aydoğan, PM Üyeleri Mahmut Aydıncı ve Musa Ertaş ile Hatay ve Adana il başkanları da katıldı.
İSKENDERUN'DA BDP BOYKOT MİTİNGİ DÜZENLEDİ haberi 07 Eylül 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  4389 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUN'DA BDP BOYKOT MİTİNGİ DÜZENLEDİ haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4389 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUN+#39;DA+BDP+BOYKOT+MİTİNGİ+DÜZENLEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSKENDERUNveamp;#39;DA BDP BOYKOT MİTİNGİ DÜZENLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 23:38 https://firmarehberim.com/haber/politika/iskenderunda-bdp-boykot-mitingi-duzenledi--762?id=762&sayfa=3 #İSKENDERUNveamp;#39;DA #BDP #BOYKOT #MİTİNGİ #DÜZENLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSKENDERUNveamp;#39;DABDP #BDPBOYKOT #BOYKOTMİTİNGİ #MİTİNGİDÜZENLEDİ #İSKENDERUNveamp;#39;DABDPBOYKOTMİTİNGİDÜZENLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi En Gücel Haberler
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Firma Rehberi Nerde?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun&Amp;#39;Da Bdp Boykot Mitingi Düzenledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?