İTTİFAK OLUMLU HAVA OLUŞTURDU googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(20, 24, 35); font-family:arial,sans-serif; font-size:16px">Milli İttifak Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayı Yrd. Do&ccedil;. Dr. Necmettin &Ccedil;alışkan İskenderun&rsquo;u Gezdi.</span>
İTTİFAK+OLUMLU+HAVA+OLUŞTURDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Seçime Saadet çatısı altında, Saadet Partisi amblemi ile birlikte girecek olan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi Hatay Milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da bazı gazete,esnaf dernek ve oda ziyaretleri gerçekleştirdi ve bazı programlara katıldı.Gün boyu esnafları gezen Çalışkan, Iskenderun Esnaf Odaları Birlik ve Kuyumcular Oda Başkanı Uğur Fırat ve bazı yönetim kurlu üyeleri ile görüştü. Çalışkan’a seçim sürecinde başarılar dileyen Oda üyeleri, esnaf ve odalarına verdiği destekten dolayı Çalışkan’a plaket taktim ettiler.Necmettin Çalışkan daha sonra Anadolu Gençlik Derneği’nin düzenlediği kutlu doğum etkininliğine katıldı.Kur’an-ı Kerim’i güzel okumada dünya birincisi hafız ve sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu ile önce Antakya’da ofis bürosunda, ardından Anadolu Gençlik Derneği’nin İskenderun’da düzenlediği etkinlikte bir araya gelen Çalışkan, ünlü sanatçıya verilen plaketi taktim etti.Esnaf ziyaretlerinde Çalışkan, “Her seçime büyük coşkuyla hazırlandıklarını hatırlatarak, ancak 2002 seçimlerinden bu yaba ilk defa bu kadar büyük bir heyecan ve umut yaşadıklarını ifade etti.“Dünya görüşümüze en yakın partiyle birlik olduk diyen Çalışkan, “Aynı değerlere bağlı topluluklar olarak birlikte ve rahatça çalışma yürüteceğiz. Milli ittifaka oy vermesi beklenen seçmen, ortaya çıkan rüzgâra ve bu yapının gücüne bakacaktır. Şayet barajı rahatlıkla aşacağı kanaatine varırsa, hayli yüksek oy verecektir. bu işbirliği iyi bir başlangıçtır. İttifak açıklandıktan sonra ortaya çıkan bu olumlu havayı hepiniz görüyorsunuz, ilimizdeki aday tanıtım ve Tükiye geneli aday tanıtım şölenlerimiz görmeye değer büyük katılımlar ve coşku ile geçti.Bu havanın seçime kadar taşınması ve devamının getirilmesi ile inanıyoruz ki her seçimdeki sürprizi bu defa milli ittafak olarak biz yapacağız. Bu kardeşlikle; Milli İttifak daha çok çalışma mecburiyeti doğurmuştur.  Alternatif yok diyenlere alternatifsiz olmadıkları gösterildi. Bu ülke hepimizin ülkesidir. Hepimiz aynı gemide yolculuk ediyoruz. Gelin beraber yürüyelim diyerek destek istedi.
İTTİFAK OLUMLU HAVA OLUŞTURDU haberi 30 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  592 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İTTİFAK OLUMLU HAVA OLUŞTURDU haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 592 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İTTİFAK+OLUMLU+HAVA+OLUŞTURDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İTTİFAK OLUMLU HAVA OLUŞTURDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Mayıs 2024 Cuma 07:19 https://firmarehberim.com/haber/politika/ittifak-olumlu-hava-olusturdu--21644?id=21644&sayfa=3 #İTTİFAK #OLUMLU #HAVA #OLUŞTURDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İTTİFAKOLUMLU #OLUMLUHAVA #HAVAOLUŞTURDU #İTTİFAKOLUMLUHAVAOLUŞTURDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu için Sıkça Sorulan Sorular
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu En Gücel Haberler
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Firma Rehberi Nerde?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu En Popüler Haber Listesi Nerede?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Son Güncellemeleri Neler?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İttifak Olumlu Hava Oluşturdu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?