KAŞIKÇI DÖRTYOL DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU googlepng

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı geçtiğimiz hafta sonu Dörtyol'da bir dizi ziyarette bulundu.

MHP Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin refakat ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı ilk olarak Yeniköy ve Altınçağ mahallerinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.             Burada hemşerilerinin talep ve önerilerini dinleyen Kaşıkçı özellikle yaz aylarının sonuna yaklaşıldığı şu günlerde sıcakların mevsim normalleri üzerinde seyrediyor olmasının ve yağışların başlamamasının başta sulama ve içme suyu üzerinde olumsuzluk yarattığını, bu hususta önümüzdeki yıllara dönük olarak gerekli tedbirlerin alınması yönünde hazırlıklar yapacaklarını ifade etti.              MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı aynı gün akşam Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dörtyol Şubesinde gerçekleştirilen ve Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı'nın da katıldığı panele iştirak ederek burada, 3 Ekim Türk Dünyası Günü ile Azerbaycan, Karabağ Meselesi ve Türkiye'nin komşularıyla ilişkileri üzerine bir konuşma yaptı. Panel sonrasında bir de nişan merasimine katıldı.             Karakese Mahallesindeki hemşerilerini de ziyaret eden MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı burada yapımı devam etmekte olan cami hakkında bilgiler aldı, inşaatın geldiği aşamayı inceledi. Akabinde Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde dernek başkanı Ünal Kozak tarafından Yörük şalı takılan Kaşıkçı'ya bir de ziyareti anısına tablo hediye edildi.             Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan MHP Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik; "Değerli milletvekilimiz, memleket sevdalısı sayın Lütfü Kaşıkçı davetimizi kırmayarak icabet ettikleri ilçemizde dört ayrı mahallemizin muhtarı, geleceğimizin alt yapısı Ülkü Ocaklarımızın gençleri ve ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmuş, bölgemizin ve hemşerilerimizin taleplerine birinci ağızdan tanıklık ederek gerekli hassasiyeti ortaya koymuştur. Kendisine ziyaretlerinden dolayı şahsım, yönetim kurulum, kadın ve gençlik kollarımız adına teşekkür ediyoruz." dedi.                 
KAŞIKÇI DÖRTYOL DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU haberi 05 Ekim 2020 13:40 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Mhp Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı adına Hatay / Dörtyol muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  1797 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
KAŞIKÇI DÖRTYOL DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU haberi, Hatay Dörtyol Politika Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1797 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KAŞIKÇI+DÖRTYOL+DA+BİR+DİZİ+ZİYARETTE+BULUNDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KAŞIKÇI DÖRTYOL DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:49 https://firmarehberim.com/haber/politika/kasikci-dortyolda-bir-dizi-ziyarette-bulundu-235291?id=235291&sayfa=10 #KAŞIKÇI #DÖRTYOL #DA #BİR #DİZİ #ZİYARETTE #BULUNDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #KAŞIKÇIDÖRTYOL #DÖRTYOLDA #DABİR #BİRDİZİ #DİZİZİYARETTE #ZİYARETTEBULUNDU #KAŞIKÇIDÖRTYOLDABİRDİZİZİYARETTEBULUNDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

AK PARTİ OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ 

Hatay’da Milli Beka Hareketi Hatay Temsileri ve eski belde belediye başkanları ile öncesinde birçok partide görev almış ve ilçede tanınmış birçok ismin de aralarında yer aldığı 100 kişi AK Parti’ye katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Eylül 2019 11:28
CUMHUR İTTİFAKI DÖRTYOL DA BULUŞTU

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Eylül 2019 11:12
TÜRKOĞLUNDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA ANLAMLI TABLO

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Merhume Tenzile Erdoğan ile birlikte resmedildiği bir tablo hediye etti.

Nejla Çetinoğlu | 20 Eylül 2019 15:20
MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI DAN DÖRTYOL ÇIKARMASI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı seçildiği günden beri durmadan vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinlemeye devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 16 Eylül 2019 13:00
O ŞİİR YASAKLI MI

CHP Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, sosyal medya hesabından 7 yıl önce yaptığı paylaşımlar gerekçesi ile 5 ayrı suçtan yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen davanın ikinci duruşması sonrası okuduğu ve dava dosyasına, pişman olmadığı yönünde delil olarak giren Nazım Hikmet şiirini TBMM gündemine taşıdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 14:37
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ

CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 11:25
BAŞKAN YELOĞLU İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Emaneti yeni ehline teslim edene kadar layıkıyla taşımaya devam edeceğiz

Nejla Çetinoğlu | 05 Eylül 2019 14:57
KAŞIKÇI NEVİN TAŞLICAYI AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı,Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay Hatay'ı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Eylül 2019 12:16
Kimseyi kandırmak gibi Bir Gayemiz Yok

AK Parti Hatay İl Başkanlığı haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını Mehmet Yeloğlu Başkanlığı’nda il binasında gerçekleştirdi.

Erkan Mutlu İnan | 24 Ağustos 2019 11:55
Ortadoğu Barışı İçin Suriye İle Diyalog Başlatılmalı

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Ortadoğu’da barış süreci için, Türkiye’nin, komşusu Suriye ile yakın diyalog içinde olması gerektiğini savundu.

Ragibe Gülen | 06 Ağustos 2019 14:13
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu için Sıkça Sorulan Sorular
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu En Gücel Haberler
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Firma Rehberi Nerde?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Son Güncellemeleri Neler?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kaşikçi Dörtyol Da Bir Dizi Ziyarette Bulundu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?