MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI googlepng

''EKONOMİDEN SİYASETE HEMEN HER KONUDA İLKESİZ VE İNANÇSIZ AKP KADROLARINDAN 147 GÜN SONRA KURTULMUŞ OLACAĞI
MHP+GENEL+BAŞKAN+YARDIMCISI+BÖLÜKBAŞI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, ''Ekonomiden siyasete hemen her konuda ilkesiz ve inançsız AKP kadrolarından 147 gün sonra kurtulmuş olacağız'' dedi.      Bölükbaşı, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, parti olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.      Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile 8. yılını geride bıraktığını belirten Bölükbaşı, ''Bunalım, sancı, kriz ve kaos devam ederken, genel seçim tarihi de yaklaştı. TBMM henüz resmi bir karar almış değil ama seçimin 12 Haziran 2011 de olması muhtemel görünüyor. Bu tarih esas alınırsa seçime 147 gün kalmıştır. Ekonomiden siyasete hemen her konuda ilkesiz ve inançsız AKP kadrolarından 147 gün sonra kurtulmuş olacağız'' diye konuştu.      Bölükbaşı, 28 Şubatta parti genel merkezinde genel seçim çalışmaları için toplanacaklarını ve ardından Anadolu'ya dağılacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:      ''Vatandaşımız geçen 8 yılın muhasebesini yapmalıdır. Vatandaş, Başbakanın İmralı canisi ile yürüttüğü pazarlığa bakıp karar verecektir. Mutlu millet, huzurlu toplum isteğimizdir. 147 gün sonra MHP tek başına iktidara gelecek ve milletin bu kez Çukurovalı Başbakanı olacaktır. Diğer partilerle seçim işbirliği seçim sonrası ise koalisyon düşünmüyoruz. AKP ile PKK örtülü bir görüşme yürütmektedir. AKP seçim sonrası BDP uzantılı bağımsız milletvekilleri ile koalisyon girişiminde bulunacaktır. AKP, CHP'ye de yakınlaşma ve MHP'nin meclisten tavsiyesi planlanmaktadır. Sayın Arınç bugün Hatay'dadır. Kendisi hükümetin ağlamadan sorumlu bakanıdır. MHP ne Amerika'dan ne AB'den ne de Okyanus ötesinden icazet alma durumunda değildir.''      Bölükbaşı, 102. maddenin yürürlüğü girmesi ile ilgili olarak, ''Adalet Bakanı Ergin ve hükümet 10 Ocak 2011'de tahliyelerin başlayacağını biliyorlardı. Daha önce iki kez erteledikleri 102. maddeyi bu kez ertelememişlerdir. Bu gelişme manidardır. Başbakan Erdoğan 1001 surat siyasetçi olarak anılacaktır. Sayın Başbakanın maskelerini birer birer yırtacağız ve halka asıl yüzünü göstereceğiz'' diye konuştu.
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI haberi 16 Ocak 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2270 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2270 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MHP+GENEL+BAŞKAN+YARDIMCISI+BÖLÜKBAŞI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 22:25 https://firmarehberim.com/haber/politika/mhp-genel-baskan-yardimcisi-bolukbasi--2845?id=2845&sayfa=10 #MHP #GENEL #BAŞKAN #YARDIMCISI #BÖLÜKBAŞI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MHPGENEL #GENELBAŞKAN #BAŞKANYARDIMCISI #YARDIMCISIBÖLÜKBAŞI #MHPGENELBAŞKANYARDIMCISIBÖLÜKBAŞI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

AK PARTİ OLARAK DİMDİK AYAKTAYIZ 

Hatay’da Milli Beka Hareketi Hatay Temsileri ve eski belde belediye başkanları ile öncesinde birçok partide görev almış ve ilçede tanınmış birçok ismin de aralarında yer aldığı 100 kişi AK Parti’ye katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Eylül 2019 11:28
CUMHUR İTTİFAKI DÖRTYOL DA BULUŞTU

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Eylül 2019 11:12
TÜRKOĞLUNDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA ANLAMLI TABLO

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Merhume Tenzile Erdoğan ile birlikte resmedildiği bir tablo hediye etti.

Nejla Çetinoğlu | 20 Eylül 2019 15:20
MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI DAN DÖRTYOL ÇIKARMASI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı seçildiği günden beri durmadan vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinlemeye devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 16 Eylül 2019 13:00
O ŞİİR YASAKLI MI

CHP Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, sosyal medya hesabından 7 yıl önce yaptığı paylaşımlar gerekçesi ile 5 ayrı suçtan yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen davanın ikinci duruşması sonrası okuduğu ve dava dosyasına, pişman olmadığı yönünde delil olarak giren Nazım Hikmet şiirini TBMM gündemine taşıdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 14:37
GURURLUYUZ MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ

CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Eylül 2019 11:25
BAŞKAN YELOĞLU İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Emaneti yeni ehline teslim edene kadar layıkıyla taşımaya devam edeceğiz

Nejla Çetinoğlu | 05 Eylül 2019 14:57
KAŞIKÇI NEVİN TAŞLICAYI AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı,Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay Hatay'ı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Eylül 2019 12:16
Kimseyi kandırmak gibi Bir Gayemiz Yok

AK Parti Hatay İl Başkanlığı haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını Mehmet Yeloğlu Başkanlığı’nda il binasında gerçekleştirdi.

Erkan Mutlu İnan | 24 Ağustos 2019 11:55
Ortadoğu Barışı İçin Suriye İle Diyalog Başlatılmalı

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Ortadoğu’da barış süreci için, Türkiye’nin, komşusu Suriye ile yakın diyalog içinde olması gerektiğini savundu.

Ragibe Gülen | 06 Ağustos 2019 14:13
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi için Sıkça Sorulan Sorular
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi En Gücel Haberler
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Firma Rehberi Nerde?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Son Güncellemeleri Neler?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?