SAADET PARTİSİ HATAY GENÇLİĞİ SAHUR’DA BULUŞTU googlepng

Saadet Partisi Hatay Gençlik Kolları Antakya’da Sahur etkinliği düzenledi. Saadet Partisi Hatay İl Gençlik Kolları'nın organize ettiği sahur programı yoğun katılımla gerçekleşti.
SAADET+PARTİSİ+HATAY+GENÇLİĞİ+SAHUR’DA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Saadet Partisi Hatay il yönetimden de katılımın olduğu etkinlikte Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Gençlik Kollarına teşekkür ederek, gecenin bu saatinde bu kadar genci bir arada görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Gelecek neslimizi oluşturacak bu gençlerimizin Ramazan ayında sahur vaktinde bir araya gelebilmeleri çok sevindirici. Saadet Partisi olarak sadece seçimlerde değil yılın tamamında onlarca etkinlik düzenleyerek insanımıza faydalı çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Ramazan ayının terör ve zulümlerin olmadığı güzel günlere vesile olmasını diliyorum” dedi.Saadet Partisi Hatay Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Savran da, “Yaz, kış demeden gençliğimize önce ahlak ve maneviyat temelli etkinlikler düzenleyerek, bizlere Milli Görüş çatısı altında bu manevi çalışmaları nasip eden Rabbime hamd ediyorum diyerek katılan herkese teşekkür etti.
SAADET PARTİSİ HATAY GENÇLİĞİ SAHUR’DA BULUŞTU haberi 20 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Saadet Partisi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  469 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
SAADET PARTİSİ HATAY GENÇLİĞİ SAHUR’DA BULUŞTU haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 469 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAADET+PARTİSİ+HATAY+GENÇLİĞİ+SAHUR’DA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SAADET PARTİSİ HATAY GENÇLİĞİ SAHUR’DA BULUŞTU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Mayıs 2024 Cumartesi 00:30 https://firmarehberim.com/haber/politika/saadet-partisi-hatay-gencligi-sahurda-bulustu--25740?id=25740&sayfa=9 #SAADET #PARTİSİ #HATAY #GENÇLİĞİ #SAHUR’DA #BULUŞTU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SAADETPARTİSİ #PARTİSİHATAY #HATAYGENÇLİĞİ #GENÇLİĞİSAHUR’DA #SAHUR’DABULUŞTU #SAADETPARTİSİHATAYGENÇLİĞİSAHUR’DABULUŞTU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

HATAYI TAYFUR SÖKMEN ANLAYIŞI İLE KUCAKLAYACAĞIZ

ilk toplantısını yapan iyi parti il yönetimi 1939 ruhu ile hareket eden Hatay devleti kurucu meclisinde bulunan farklı din ve mezhepler gibi farkli renkleri bir araya getirmek suretiyle Hataya yakışan bir il yönetimi ile yola çıktık.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Kasım 2019 12:41
Tarihi Kongrede Hatay Coşkusu

Ankara Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşen Saadet Partisi’nin 7. Olağan Büyük Kongresi’ne Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar akın ederken, Hatay teşkilatı da 5 otobüs ve onlarca özel araçlarla Ankara'ya çıkarma yaptı

Mehmet Katırcıoğlu | 05 Kasım 2019 12:41
ÇAĞIMIZIN İMTİHANI İNTERNET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hatay Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği “Şuur Dersleri” Sohbetlerine bu hafta konuşmacı olarak İlahiyatçı Yazar Doç. Dr. Necmettin Çalışkan katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 31 Ekim 2019 15:36
İKTİDARA YÜRÜYÜŞ KONGREMİZ OLACAK

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı Ekim Ay'ı İl Divan Toplantısı’nı Dörtyol’da İlçesinde yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ekim 2019 16:07
AK Parti Hatay Milletvekilleri Erdoğan’la buluştu

AK Parti Hatay Milletvekilleri Ankara, Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 10 Ekim 2019 17:49
ALIN TERİ VE EL EMEĞİ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Pamuk Hasadı ile ilgili çiftçilerimizin karşılaştığı sorunlar ve çözümlerini TBMM’ de bugün yaptığı Basın Açıklaması ile dile getirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 10 Ekim 2019 13:40
Antakya Ülkü Ocaklarından Vefa Örneği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son günlerde yaşadığı sağlık sorunlarını fırsat bilerek sosyal medya platformlarında yazılan mesajlara tepkisiz kalmayan Antakya Ülkü Ocakları 71 noktaya astıkları "Devlet Sensin Alayı Bilsin " pankartları ile Devlet Bahçeliye sadakat ve bağlılıklarını gözler önüne serdiler.

Erkan Mutlu İnan | 09 Ekim 2019 14:05
TOKDEMİR AMİK OVASINDA ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

Amik Ovamızın bu bereketli topraklarında çiftçilerimizin sesi olmak adına Antakya, Reyhanlı, Kumlu Ziraat Odaları Başkanları, Reyhanlı ve Kumlu Çukobirlik Kooperatif Başkanları, Reyhanlı Ticaret Borsası Başkan Vekili, Asi Sulama Birliği Kooperatif Başkanı ve ovamızın değerli çiftçileriyle bir araya geldik.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Eylül 2019 13:53
İskenderun’da AK Parti İl teşkilatına coşkulu karşılama

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İskenderun İlçesi’nde coşkuyla karşılandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Eylül 2019 16:00
Saadet Partisi Büyük Kongreye gidiyor

Saadet Partisi Hatay Teşkilatı İlçe başkanlarının katılımıyla Antakya Habib-i Neccar Konferans Salonu’nda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Eylül 2019 17:03
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu En Gücel Haberler
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Saadet Partisi Hatay Gençliği Sahur’da Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?