Sadullah Ergin çeşitli ziyaretlerde bulundu‏ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:13.3333330154419px">Ak Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin,&nbsp; se&ccedil;im işlerinden vakit bularak geldiği memleketi Hatay&rsquo;da &ccedil;eşitli ziyaretlerde bulundu.</span>
Sadullah+Ergin+çeşitli+ziyaretlerde+bulundu‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sadullah Ergin ilk olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Mahmut Yetim’in ablasının taziyesine katılarak acılarını paylaştı. Ardından Ekinci yolu üzerindeki Mehmet Kayhan Yıldız’ın taziyesine katılan Ergin daha sonra Emek Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde de çeşitli taziyelere katılarak acılı ailelerin acılarına ortak oldu.Osman Mıstıkoğlu’nu ofisinde ziyaret etti.Sadullah Ergin ve beraberindeki heyet daha sonra Hatay’ın sevilen işadamlarından Omze İnşaat sahibi Levent Mıstıkoğlu’nu ofisinde ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Levent Mıstıkoğlu tarafından kapıda karşılanan Ergin, gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, çeşitli konularda Mıstıkoğlu’yla görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Omze İnşaat Sahibi Levent  Mısıtıkoğlu ise, gerçekleştirilen ziyaretle hem Ergin’le olan hasretlerini giderdiklerini hemde ikili görüşmeler yaptıklarını kaydetti. Sadullah Ergin’e ziyaretleri kapsamında Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, İl Başkan Yardımcısı Tevfik Fazlı Doğan, Ak Parti İl Teşkilatı Genel Sekreteri Abdurrahman Cüneydioğlu ile çok sayıda partili eşlik etti.   
Sadullah Ergin çeşitli ziyaretlerde bulundu‏ haberi 23 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  556 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Sadullah Ergin çeşitli ziyaretlerde bulundu‏ haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 556 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sadullah+Ergin+çeşitli+ziyaretlerde+bulundu‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sadullah Ergin çeşitli ziyaretlerde bulundu‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 11:51 https://firmarehberim.com/haber/politika/sadullah-ergin-cesitli-ziyaretlerde-bulundu--21899?id=21899&sayfa=3 #Sadullah #Ergin #çeşitli #ziyaretlerde #bulundu‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SadullahErgin #Erginçeşitli #çeşitliziyaretlerde #ziyaretlerdebulundu‏ #SadullahErginçeşitliziyaretlerdebulundu‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ En Gücel Haberler
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Firma Rehberi Nerde?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Son Güncellemeleri Neler?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sadullah Ergin Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?