BALIK YEMENİN TAM ZAMANI googlepng

Havalar iyice soğudu. Havaların soğumasıyla birlikte balık tüketmeyi seven vatandaşlar balıkçılar çarşısına hücum ediyor.
BALIK+YEMENİN+TAM+ZAMANI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Balıkçılar çarşısı özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonlarında adeta dolup taşıyor.Tezgâhlarda alıcısını bekleyen balık fiyatları ise şöyle; Hamsi ve İstarvit 5 TL, Levrek 6 TL, Palamut 8 TL, Tekir 8 TL, Çinekop 10 TL, Sarıkanat 20 TL, Kırgangıç ise 50 TL. Bu yılın en ucuz balıklarını satışa sunduklarını söyleyen esnaf  “Bu yılın fiyatları geçtiğimiz yıllara göre daha ucuz. Vatandaşlarımız da bunun farkında. Yoğun günler yaşıyoruz. Balık temizleme işlemlerini yetiştiremez olduk. İnşallah her zaman işlerimiz bu yoğunlukta gider. Havaların soğumasıyla birlikte balığa rağbetin olduğu bir dönem yaşıyoruz desek yalan olmaz. Çok şükür uzun bir süreden sonra balığa olan rağbet yüzümüzü güldürdü. Havalar soğudu, tezgâhlar balık doldu. Balık satışlarında hafta sonu tatilinin de büyük yararı oldu. Balıklar bu denli ucuzken, vatandaş doya doya balık yesin istiyoruz.Balık fiyatları senelerdir bu kadar inmedi. Vatandaş da bunun farkında ki bugün burası doldu taştı. Vatandaş bu ucuzluğu bulmuşken, bol bol alıp derin dondurucularına kaldırsın. Çünkü bugün fiyatlar, buna gayet müsait. Havalar böyle giderse daha taze balıkları, daha ucuz fiyatlarla bu kışı bitirebiliriz. Hafta sonu genelde balık fiyatlarında bir artış olur. Fakat bu hafta ucuzluk yaşanması hem bizi hem de vatandaşa büyük moral oldu. İlk defa belki de bu denli uygun fiyatlardan söz ediyoruz. Vatandaş bu fiyatları bulmuşken düşünmeden sevdiği balıklardan kilo kilo alsın. Soğukların artmasıyla zaten lezzetli olan balık iyice lezzetlendi” dediler. HABER:ALİ YOLCU
BALIK YEMENİN TAM ZAMANI haberi 15 Ocak 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  3389 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BALIK YEMENİN TAM ZAMANI haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3389 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BALIK+YEMENİN+TAM+ZAMANI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BALIK YEMENİN TAM ZAMANI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Mayıs 2024 Cumartesi 20:54 https://firmarehberim.com/haber/saglik/balik-yemenin-tam-zamani--15224?id=15224&sayfa=9 #BALIK #YEMENİN #TAM #ZAMANI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BALIKYEMENİN #YEMENİNTAM #TAMZAMANI #BALIKYEMENİNTAMZAMANI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

Hatay-Ankaragücü taraftar dostluğu

Grubun zirvesini yakından ilgilendiren Hatayspor-Ankaragücü maçı öncesi ve sonrası Türk futbolu adına güzel görüntüler yaşandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Aralık 2016 13:50
KIŞIN KALBİNİZ ÜŞÜMESİN

Soğuk ve karlı hava artık kapımıza geldi çattı. Hastalanmamak için gerekli önlemleri almak şart! Liv Hospital Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu, özellikle kış aylarında kalp-damar hastalıkları, kalbe bağlı ölümler ve kalp krizi oranlarının arttığına dikkat çekiyor. Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu “Soğuk havada vücudumuzun daha fazla enerjiye ihtiyacı vardır. Sempatik sistemimiz daha fazla çalışır. Bu nedenden dolayı nabız ve tansiyon artma eğilimine girer, dolayısıyla kalbin üzerindek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 16 Aralık 2016 15:41
​Kışın cilt kuruluğunu önlemenin püf noktaları

Cilt sorunları içinde en sık karşılaşılan problemlerden biri olan cilt kuruluğu, özellikle kış aylarında daha da artıyor. Çünkü soğuk hava, cildin nemini azaltan en önemli faktör. Kış aylarında cildin açık alanlarında kızarıklık ve pullanma sık görülebilirken, kuruluk kaşıntıyı da artırıyor. Anadolu Sağlık Merkezi Deri Hastalıkları Uzmanları Dr. Figen Akın ve Dr. Mehmet Coşkun Acay, konuya dair merak edilenleri ve yapılması gerekenleri anlattı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Aralık 2016 16:05
Sorun ağız kokusuysa Önlemi su içmek

Dişleriniz sağlıklı, kontrollerini düzenli yaptırıyorsunuz. Yediklerinize dikkat ediyor, karanfil, tarçın, maydanoz gibi besinleri sıklıkla tüketiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen ağız kokusu kabusunuz olmaya devam ediyorsa, en basit yöntemi atlamış olabilirsiniz: Su içmek! Yetersiz sıvı alımı sonucunda tükürük miktarının azaldığına ve buna bağlı olarak ağız kokusu yaşanabildiğine dikkat çeken Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, günde iki litre su içerek bu sorunun giderilebileceği**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Kasım 2016 16:32
Dünya Radyoloji Günü

İnsan sağlığı açısından önemli bir buluşun kutlaması yapılacak bu tarihte radyoloji çalışanlarının çalışma şartları bu önemli güne gölge düşürmüştür.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Kasım 2016 12:13
9 BİN BÖBREK HASTASI ORGAN BULUNAMAZSA HAYATINI KAYBEDECEK

Bugün Türkiye’de hayata tutunmak için başta böbrek olmak üzere organ bekleyen on binlerce hasta var. Her yıl 100 kronik böbrek hastasından 14’ü yeterli organ bağışı olmadığı için hayatını kaybediyor. Ülkemizde şu anda 70 bin kronik böbrek hastası olduğu düşünülürse, uygun organ bulamamaları halinde bunların 9 bini hayatını kaybetme tehdidiyle karşı karşıya.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Kasım 2016 00:00
MEME KANSERİNE KARŞI SAVAŞTA, HİÇBİR KADIN YALNIZ DEĞİL

Kadınlarda görülen kanserler içinde ilk sırada meme kanseri bulunmaktadır. Yapılan araştırmalar kadınlarda görülen her dört kanserden birinin meme kanseri olduğunu göstermekte,ülkemizde durum farklı değil.

Nejla Çetinoğlu | 26 Ekim 2016 00:00
DEFNE HASTANESİ YÖNETİMİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Defne Hastanesi Samandağlı Muhtarlarla buluştu. Samandağ Deniz Sahilinde bulunan Dervişan tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Ekim 2016 00:00
EGZERSİZ YAPARKEN DİKKAT EDİN

Egzersiz yaparken dikkat edin! Yanlış sütyen sarkma ve ağrıya yol açıyor Spor ve egzersiz yapan kadınların % 70’inden fazlası yanlış sütyen yüzünden ağrı ve geri dönüşsüz sarkma sorunu yaşıyor. Buna egzersiz sırasında memelerin kontrolsüz hareket etmesinin neden olduğunu belirten Doç. Dr. Defne Kaya, doğru sütyen kullanımı halinde kontrolsüz hareketin % 53 oranında azaldığını söyledi.

| 05 Ekim 2016 00:00
HER GÜN 10 BİN ADIM

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla, ilimiz sağlık kurumları İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile halkın katılımıyla Antakya Atatürk Parkında yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ekim 2016 00:00
Balik Yemenin Tam Zamani Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Balik Yemenin Tam Zamani için Sıkça Sorulan Sorular
Balik Yemenin Tam Zamani En Gücel Haberler
Balik Yemenin Tam Zamani Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Balik Yemenin Tam Zamani Firma Rehberi Nerde?
Balik Yemenin Tam Zamani Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Balik Yemenin Tam Zamani Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Balik Yemenin Tam Zamani En Popüler Haber Listesi Nerede?
Balik Yemenin Tam Zamani Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Balik Yemenin Tam Zamani İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Balik Yemenin Tam Zamani Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Balik Yemenin Tam Zamani Son Güncellemeleri Neler?
Balik Yemenin Tam Zamani Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Balik Yemenin Tam Zamani Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Balik Yemenin Tam Zamani Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?