DEFNE DEVLET HASTANESİNDE SON NOKTA googlepng

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un Defne Devlet Hastanesi arazisi ile ilgili başlatılan tartışmalar sonrasında verdiği soru önergesine Sağlık Bakanlığı'ndan cevap geldi.

Bakanlık tarafından verilen cevapta Defne'ye yapılacak 200 yataklı devlet hastanesi için "Koçören’de bulunan, 142 ada 196 parselde kayıtlı 68 dönümlük arazinin" seçildiği ve arazi tahsis işlemelerinin sürdüğü belirtildi. Milletvekili olduğu andan itibaren Defne'ye devlet hastanesi yapımı için yazılı soru önergeleri vererek, iktidara sözlü sorular yönelterek, TBMM'de konuşmalar yaparak Sağlık Bakanlığı ile bire bir görüşmeler yaparak, uygun arsa bulma noktasında girişimlerde bulunarak her türlü mücadeleyi veren Güzelmansur gelen cevabı "Defne Devlet hastanesi arazisi tartışmaya kapanmıştır" diyerek duyurdu. CHP'li Güzelmansur TBMM Genel  Kurulu'nda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "160 bin nüfuslu Defne ilçemizin devlet hastanesi ihtiyacını gidermek için uzun süredir mücadele ediyorum. Sağlık Bakanlığımızın hassasiyetiyle Defne'ye devlet hastanesi yapımı kararı alındı, ödenek ayrıldı, teşekkür ediyorum. Koçören Mahallesi'nde 68 dönümlük bir arsada karar kılındı, arsa tahsisi yapıldı, proje aşamasına geçildi. Tam bu noktada, sırf yerel yönetim zora girsin diye, birtakım gereksiz tartışmalar başlatıldı. O gün, bir hastane olmayacak arsalar gündeme getirildi, konuya ilişkin Sağlık Bakanıyla görüşüp daha sonra da soru önergesi verdim, Bakanlıktan da cevap geldi. Gelen cevaba göre '200 yataklı Defne Devlet Hastanesi Koçören'de bulunan 68 dönümlük arazi üzerinde yapılacaktır'. Böylece Defne Devlet Hastanesi arazisi tartışmaya kapanmıştır, tüm Defneli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun.
DEFNE DEVLET HASTANESİNDE SON NOKTA haberi 12 Ocak 2023 14:51 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Defne Belediyesi adına Hatay / Defne muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  278 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
DEFNE DEVLET HASTANESİNDE SON NOKTA haberi, Hatay Defne Sağlık Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 278 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DEFNE+DEVLET+HASTANESİNDE+SON+NOKTA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DEFNE DEVLET HASTANESİNDE SON NOKTA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Mayıs 2024 Cumartesi 10:36 https://firmarehberim.com/haber/saglik/defne-devlet-hastanesinde-son-nokta-302406?id=302406&sayfa=9 #DEFNE #DEVLET #HASTANESİNDE #SON #NOKTA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #DEFNEDEVLET #DEVLETHASTANESİNDE #HASTANESİNDESON #SONNOKTA #DEFNEDEVLETHASTANESİNDESONNOKTA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

Hatay-Ankaragücü taraftar dostluğu

Grubun zirvesini yakından ilgilendiren Hatayspor-Ankaragücü maçı öncesi ve sonrası Türk futbolu adına güzel görüntüler yaşandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Aralık 2016 13:50
KIŞIN KALBİNİZ ÜŞÜMESİN

Soğuk ve karlı hava artık kapımıza geldi çattı. Hastalanmamak için gerekli önlemleri almak şart! Liv Hospital Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu, özellikle kış aylarında kalp-damar hastalıkları, kalbe bağlı ölümler ve kalp krizi oranlarının arttığına dikkat çekiyor. Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu “Soğuk havada vücudumuzun daha fazla enerjiye ihtiyacı vardır. Sempatik sistemimiz daha fazla çalışır. Bu nedenden dolayı nabız ve tansiyon artma eğilimine girer, dolayısıyla kalbin üzerindek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 16 Aralık 2016 15:41
​Kışın cilt kuruluğunu önlemenin püf noktaları

Cilt sorunları içinde en sık karşılaşılan problemlerden biri olan cilt kuruluğu, özellikle kış aylarında daha da artıyor. Çünkü soğuk hava, cildin nemini azaltan en önemli faktör. Kış aylarında cildin açık alanlarında kızarıklık ve pullanma sık görülebilirken, kuruluk kaşıntıyı da artırıyor. Anadolu Sağlık Merkezi Deri Hastalıkları Uzmanları Dr. Figen Akın ve Dr. Mehmet Coşkun Acay, konuya dair merak edilenleri ve yapılması gerekenleri anlattı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Aralık 2016 16:05
Sorun ağız kokusuysa Önlemi su içmek

Dişleriniz sağlıklı, kontrollerini düzenli yaptırıyorsunuz. Yediklerinize dikkat ediyor, karanfil, tarçın, maydanoz gibi besinleri sıklıkla tüketiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen ağız kokusu kabusunuz olmaya devam ediyorsa, en basit yöntemi atlamış olabilirsiniz: Su içmek! Yetersiz sıvı alımı sonucunda tükürük miktarının azaldığına ve buna bağlı olarak ağız kokusu yaşanabildiğine dikkat çeken Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, günde iki litre su içerek bu sorunun giderilebileceği**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Kasım 2016 16:32
Dünya Radyoloji Günü

İnsan sağlığı açısından önemli bir buluşun kutlaması yapılacak bu tarihte radyoloji çalışanlarının çalışma şartları bu önemli güne gölge düşürmüştür.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Kasım 2016 12:13
9 BİN BÖBREK HASTASI ORGAN BULUNAMAZSA HAYATINI KAYBEDECEK

Bugün Türkiye’de hayata tutunmak için başta böbrek olmak üzere organ bekleyen on binlerce hasta var. Her yıl 100 kronik böbrek hastasından 14’ü yeterli organ bağışı olmadığı için hayatını kaybediyor. Ülkemizde şu anda 70 bin kronik böbrek hastası olduğu düşünülürse, uygun organ bulamamaları halinde bunların 9 bini hayatını kaybetme tehdidiyle karşı karşıya.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Kasım 2016 00:00
MEME KANSERİNE KARŞI SAVAŞTA, HİÇBİR KADIN YALNIZ DEĞİL

Kadınlarda görülen kanserler içinde ilk sırada meme kanseri bulunmaktadır. Yapılan araştırmalar kadınlarda görülen her dört kanserden birinin meme kanseri olduğunu göstermekte,ülkemizde durum farklı değil.

Nejla Çetinoğlu | 26 Ekim 2016 00:00
DEFNE HASTANESİ YÖNETİMİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Defne Hastanesi Samandağlı Muhtarlarla buluştu. Samandağ Deniz Sahilinde bulunan Dervişan tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Ekim 2016 00:00
EGZERSİZ YAPARKEN DİKKAT EDİN

Egzersiz yaparken dikkat edin! Yanlış sütyen sarkma ve ağrıya yol açıyor Spor ve egzersiz yapan kadınların % 70’inden fazlası yanlış sütyen yüzünden ağrı ve geri dönüşsüz sarkma sorunu yaşıyor. Buna egzersiz sırasında memelerin kontrolsüz hareket etmesinin neden olduğunu belirten Doç. Dr. Defne Kaya, doğru sütyen kullanımı halinde kontrolsüz hareketin % 53 oranında azaldığını söyledi.

| 05 Ekim 2016 00:00
HER GÜN 10 BİN ADIM

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla, ilimiz sağlık kurumları İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile halkın katılımıyla Antakya Atatürk Parkında yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ekim 2016 00:00
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta için Sıkça Sorulan Sorular
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta En Gücel Haberler
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Firma Rehberi Nerde?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta En Popüler Haber Listesi Nerede?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Son Güncellemeleri Neler?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Defne Devlet Hastanesinde Son Nokta Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?