EMHAYAD, KIRIKHAN'DA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ googlepng

Emniyet Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) Hatay Şube Başkanı İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'ın eşi Pazel Kılıç'ın katkılarıyla Reyhanlı'da dayanışma etkinliği gerçekleştirildi.
EMHAYAD,+KIRIKHAN+#39;DA+DAYANIŞMA+ETKİNLİĞİ+DÜZENLEDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Kılıç, Hüner Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada, amaçlarının emniyet mensuplarının eşlerinin birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlamak, paylaşma ve dayanışmayı pekiştirmek olduğunu söyledi.      Her ay bir ilçede etkinlik düzenlediklerini ifade eden Kılıç, ayrıca, şehit çocukları ile üniversitede eğitim gören personelin çocuklarına daha iyi şartlarda eğitim verilmesini için yardım kampanyaları gerçekleştirdiklerini bildirdi.      Kılıç, konuşmalardan sonra meslekte 18 yılını tamamlayan ve organizasyonda emeği geçen Semra Çelik'e plaket verdi.      Bu arada, dayanışma etkinliğinde 6 bin TL toplandığı, bunun ihtiyaç sahibi polis ailelerine dağıtılacağı belirtildi.      Etkinliğe, Hakim Ayfer Yıldız, Belediye Başkanı Murat Sakman'ın eşi İlknur Sakman ve polis memurlarının eşleri katıldı          
EMHAYAD, KIRIKHAN'DA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ haberi 21 Aralık 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  5906 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EMHAYAD, KIRIKHAN'DA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5906 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EMHAYAD,+KIRIKHAN+#39;DA+DAYANIŞMA+ETKİNLİĞİ+DÜZENLEDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
EMHAYAD KIRIKHANveamp;#39;DA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 23:57 https://firmarehberim.com/haber/saglik/emhayad-kirikhanda-dayanisma-etkinligi-duzenledi--2406?id=2406&sayfa=10 #EMHAYAD #KIRIKHANveamp;#39;DA #DAYANIŞMA #ETKİNLİĞİ #DÜZENLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #EMHAYAD,KIRIKHANveamp;#39;DA #KIRIKHANveamp;#39;DADAYANIŞMA #DAYANIŞMAETKİNLİĞİ #ETKİNLİĞİDÜZENLEDİ #EMHAYAD,KIRIKHANveamp;#39;DADAYANIŞMAETKİNLİĞİDÜZENLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

TALASEMİ HASTALARINI BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu' nda hasta ve hasta yakınlarına yönelik ‘’Talasemi ve Orak Hücre Anemi’de En Güncel Tedaviler’’ adı altında eğitim semineri düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ekim 2016 00:00
HEM BEDEN HEM RUH SAĞLIĞI İÇİN YÜRÜYÜN

3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü. Yürüyüş yapmak insana hem ruh hem sağlık açısından iyi geliyor. Sporun, doğada yürüyüş yapmanın artık bir tedavi şekli haline dönüştüğünü söyleyen Liv Hospital Sağlıklı Yaşam ve Check up Uzmanı Dr. Eren Eroğlu “Yürümek, zaman mekan tanımadan tüm koşullar altında yapılması mümkün bir spordur” diyor. Uzm. Dr. Eren Eroğlu yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

| 03 Ekim 2016 00:00
AKADEMİ HASTANESİ SÜT GÜNÜNDE SÜT DAĞITTI

Özel Antakya Akademi Hastanesi, 28 Eylül Dünya Okul Süt Günü etkinlikleri kapsamında hastanedeki tüm hastalara ve personele süt dağıtımında bulundu.

| 01 Ekim 2016 00:00
UZUN SÜRE EMEN BEBEKLER DAHA AZ HASTALANIYOR

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Çelikkol, 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle emzirme konusunda annelere ve anne adaylarına bazı bilgiler verdi. Çelikkol, uzun süre anne sütü almış bebeklerin daha az hastalandıklarını, hastalansalar bile daha hafif atlattıkları anlattı.

Nejla Çetinoğlu | 30 Eylül 2016 00:00
“Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı”

Kanserden ölümlerin yüzde 14’ünden sorumlu olan meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor. Meme kanserinin çok yaygın bir hastalık olduğuna dikkat çeken Anadolu Sağlık Merkezi Genel Cerrahi Uzmanı ve Meme Sağlığı Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Metin Çakmakçı, “Her yıl 1,4 milyon kadına meme kanseri tanısı konuyor. Yeni doğmuş bir kız çocuğunun ömrü boyunca meme kanserine yakalanma riski ise yaklaşık yüzde 12, bu çok yüksek bir oran” dedi. Prof. Dr. Çakmakçı meme kanserinden korunmak için sihirli**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Eylül 2016 00:00
HER YAŞTA KALBİ KORUMAK İÇİN BUNLARA DİKKAT EDİN

Tüm dünyada yaşamı tehdit eden sağlık sorunları arasında ilk sırada yer alan kalp hastalıkları, anne karnından başlayarak yer yaş grubunda görülüyor. Yeni doğan her bin bebeğin yaklaşık 8’i doğuştan kalp hastalığı ile dünyaya geliyor. Erişkin dönemde ise geçmişte ileri yaş hastalığı olarak kabul edilen kalp hastalıkları; yaşam kalitesini olumsuz etkileyen koşul, beslenme, egzersizden uzak hareketsiz yaşam ve yoğun strese bağlı olarak gençlerde de sıklıkla ortaya çıkabiliyor. Yaşamın her evresind**

Nejla Çetinoğlu | 28 Eylül 2016 00:00
UZUN VE MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI: İYİ EVLİLİĞİN BİR BEDELİ VAR

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma kararı alması yeniden “Büyük bir sevgi ve heyecanla başlayan ilişkiler neden günün birinde sona eriyor?” sorusunu gündeme taşıdı. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a göre, evrendeki gizli psikolojik kanunlardan biri olan ‘karşılıklılık’ ilkesi evlilik için de geçerli. “İyi bir evlilik için ciddi bir bedel ödenmesi gerekir” diyen Prof. Dr. Tarhan, “Eşimle nasıl mutlu olurum, birbirimizin ihtiyaçlarını nasıl anlar ve gideririz**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Eylül 2016 00:00
SONBAHAR HASTALIKLARINA KARŞI ÖNLEMİNİZİ ALIN

Güneşin etkisini kaybetmeye başladığı ve sıcaklığın bir yükselip bir azaldığı sonbahar aylarında enfeksiyon hastalıklarının görülme sıklığı artıyor. Okulların açılmasıyla birlikte özelikle çocukların toplu olarak bir arada bulunması ve kapalı alanlarda geçirilen sürenin artması, enfeksiyon hastalıklarının hızla yayılmasına neden olabiliyor. Sıcaklık, rüzgar, nem gibi faktörlerin mevsimle birlikte değişmesinden olumsuz etkilenen bağışıklık sistemini güçlendirmek, enfeksiyonlara karşı alınabilecek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Eylül 2016 00:00
HATAY’ DA BİR İLK

15 yıldır sol gözde görememe şikayeti ile Özel Antakya Akademi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yasin MERSİN’e başvuran Osman Ebu Encirani isimli hastaya kornea nakil ameliyatı başarı ile yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Eylül 2016 00:00
Ani hava değişimleri sağlığı olumsuz etkiliyor

Vücudumuzun ısısını koruyan en önemli doğal mekanizması sinir sistemimiz ve cildimizdeki kan damarlarının sıcakta genişleyerek, soğukta ise büzülerek vücut ısısını stabil tutmasıdır. Anadolu Sağlık Merkezi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Sönmez, ani sıcak – soğuk hava değişimine maruz kalındığında eğer uygun giysiler giyerek korunmazsak vücudumuzun ısı koruma mekanizmalarının yetersiz kalabileceğini ve üşütebileceğimizi belirtiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Eylül 2016 00:00
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi için Sıkça Sorulan Sorular
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi En Gücel Haberler
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Firma Rehberi Nerde?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Son Güncellemeleri Neler?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Emhayad, Kirikhan&Amp;#39;Da Dayanişma Etkinliği Düzenledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?