ERZİN KAYMAKAMI YÖNDEN, HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ googlepng

Erzin Kaymakamı İskender Yönden, düzenlenen etkinlikle halkın sorunlarını dinledi. 
ERZİN+KAYMAKAMI+YÖNDEN,+HALKIN+SORUNLARINI+DİNLEDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yönden, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Erzin'i güzel bir görünüme kavuşturmak için el birliğiyle çalışacaklarını ifade eden Yönden, bunun için herkese görev düştüğünü söyledi.      Ocak ayında Erzin'de ''Narenciye Festivali''nin yapılacağının da müjdesini veren Yönden, ilçenin en önemli gelir kaynağı olan narenciyenin tanıtımını yapacaklarını kaydetti.      Etkinliğe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Fatih Taze, kurum müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 
ERZİN KAYMAKAMI YÖNDEN, HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ haberi 30 Ekim 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  2490 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ERZİN KAYMAKAMI YÖNDEN, HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2490 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ERZİN+KAYMAKAMI+YÖNDEN,+HALKIN+SORUNLARINI+DİNLEDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ERZİN KAYMAKAMI YÖNDEN HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Haziran 2024 Cuma 06:26 https://firmarehberim.com/haber/saglik/erzin-kaymakami-yonden-halkin-sorunlarini-dinledi--1674?id=1674&sayfa=6 #ERZİN #KAYMAKAMI #YÖNDEN #HALKIN #SORUNLARINI #DİNLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ERZİNKAYMAKAMI #KAYMAKAMIYÖNDEN, #YÖNDEN,HALKIN #HALKINSORUNLARINI #SORUNLARINIDİNLEDİ #ERZİNKAYMAKAMIYÖNDEN,HALKINSORUNLARINIDİNLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

HER KURBAN LÖSEMİLİ VE KANSERLİ ÇOCUKLARA CAN

Bu gün LÖSEV’e kayıtlı yaklaşık 40 Bin hasta ailesinin, %90’ı asgari ücret veya altında gelire sahip. Hastalığın tedavisinde en önemli destek ise kaliteli protein kaynağı olan gıda tüketimi. LÖSEV’in destekleri sayesinde aileler artık “Hasta Çocuğuma Nasıl Et Alıp Yedireceğim?” diye kara kara düşünmüyor.

Ragibe Gülen | 29 Temmuz 2019 10:36
SAĞLIKÇILARA MÜJDE BAKAN DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2019'da 29 bin 689 sağlık personeli alımı olacağını belirterek, "12 bin sağlık personelinin alımı, bugüne kadar olduğu şekliyle KPSS ile olacak.mülakat olmayacak

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Temmuz 2019 15:30
DENİZ HASTENESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Samandağ’da adından sıkça söz ettiren Özel Samandağ Deniz Hastanesi bir ilke daha imza attı Samandağ Berberler ve Kuaförler Odasıyla İşbirliği protokolü imzalandı.

Ragibe Gülen | 08 Temmuz 2019 14:50
HATAY HALKI HAKETTİĞİ SAĞLIK HİZMETİNİ ALMALI

Kısa adı BASK olan Bağımsız Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zamanda BASK Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı olan Metin YILMAZ “Hatay halkı hakettiği halkı almalı" dedi.

Mehmet Katırcıoğlu | 02 Temmuz 2019 09:45
Defne Hastanesi Doktorlarından Nöroloji Semineri

Özel Defne Hastanesinin alanında başarıları ile bilinen Nöroloji doktorları Uzm.Dr.Eser Aynacı ve Uzm.Dr.Arda Lüleci tarafından Hatay genelinde görev yapan doktorlar için gerçekleştirilen “Nöroloji Semineri” yoğun katılım ile gerçekleşti.Hatay Tabipler Odası toplantı salonunda gerçekleşen seminere Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Haydar Mısırlıoğlu, İşletme müdürü Ozan Güngör, İşletme Müdür Yardımcısı İbrahim Ünal, Hatay Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz ve Hatay’ın ilçelerinde**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Haziran 2019 11:21
Sağlık Skandalı

Feryal Mansuroğlu (33) üç ay önce badem göz estetiği olmak için özel bir hastaneye başvurdu.

| 21 Haziran 2019 17:52
BERFİNİN AMELİYATINA SAYILI GÜN KALDI

Asitli saldırıya uğrayan Berfin için destek mücadelesini sürdüren İskenderun Kadın Platformu, birlikte bir kadın mücadelesiyle Berfin’e geleceğe umut örmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Haziran 2019 14:23
Acil Ambulans Filosu Genişliyor

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İhale usulü alınan, 2019 Model 5 Adet Ambulans daha Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi.

Nejla Çetinoğlu | 31 Mayıs 2019 14:19
Her 4 saniyede 1 kişi sigaradan ölüyor

WHO verilerine göre yılda 8 milyon kişinin sigara kullanımı nedeniyle öldüğünü belirten Prof. Dr. Gülten Kaptan, bu yüzden bu yıl Dünya Sigarasız Günü temasının ‘Akciğer sağlığı’ olarak belirlendiğini söyledi

Nejla Çetinoğlu | 27 Mayıs 2019 14:17
BERFİN TEDAVİYE HAZIRLANIYOR

İskenderun'da dershaneden evine giderken uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden ve yüzünün bir bölümü yanan 19 yaşındaki Berfin Özek, estetik ameliyatıyla eski görüntüsüne kavuşacağı günü umut ve heyecanla bekliyor.

Nejla Çetinoğlu | 21 Mayıs 2019 15:31
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi için Sıkça Sorulan Sorular
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi En Gücel Haberler
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Firma Rehberi Nerde?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Son Güncellemeleri Neler?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erzin Kaymakami Yönden, Halkin Sorunlarini Dinledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?