HATAY BAROSU'NUN 67. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ googlepng

BARO BAŞKANI AKGÖL: ''SAVUNMANIN ÖZGÜRLÜĞÜ SAĞLANMALI VE ANAYASAL GÜVENCEYE KAVUŞTURULMALI''
HATAY+BAROSU+#39;NUN+67.+KURULUŞ+YIL+DÖNÜMÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl, savunmanın bağımsızlığı ve özgürlüğünün anayasal güvenceye kavuşturulması gerektiğini belirterek, ''Savunma, Anayasa'da 'yargı' başlığı altında bağımsızlığı ve özgürlüğü gözetilerek, ayrıca düzenlemelidir'' dedi.      Akgöl, Hatay Barosu'nun, kuruluşunun 67. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, yönetim kurulu üyeleriyle Atatürk Anıtı'na çelenk sundu ve saygı duruşunda bulundular      Meslek ve savunma sorunlarının tüm talep ve çabalara rağmen her geçen gün artarak devam ettiğini ifade eden Akgöl, şöyle devam etti:      ''Resmi kurumlarda yasa gereği sağlanması gereken bilgi ve belgeye ulaşma konusunda gerekli alt yapı oluşturulmamıştır. Türkiye'de hukuk eğitimi ve öğretimi, mevcut durumu itibariyle istenilen düzeyde değil. Bu nedenle koşulları oluşmadan Hukuk Fakülteleri'nin açılmasına, mevcut fakültelerinde öğrenci sayısının arttırılmasına izin verilmemeli. Mesleğimizin geleceği açısından son derece hayati önemi olan sınav kurumunun tekrar yasalaşması sağlanmalı.      Ceza yargılamasında iddia ile savunma arasında eşitlik kurulmamıştır. Ülkemizde adli kolluk tüm kurum ve kuralları ile kurulmalı, genel kolluk ile arasında görev ve yetki alanı sınırlarını belirleyen yasal bir düzenleme yapılmalıdır. 5560 sayılı kanunla Ceza Muhakemesi Kanunu ve Türk Ceza Kanununda yapılan değişiklikler ile savunma hakkına önemli ölçüde kısıtlama getirilmiş, adil yargılanma hakkı zedelenmiş, baroların ve avukatlık mesleğinin bir kısım kazanımları ortadan kaldırılmıştır.''      Son günlerde ülke gündemine gelen iki dilde eğitim ve özerklik taleplerinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Akgöl, bunu Cumhuriyet ilkelerine, ulus devlet ve üniter yapıya, birlik ve beraberliğe yönelik bir saldırı olarak değerlendirdiklerini kaydetti.      Akgöl, Avrupa Birliği'ne yönelik üyelik konusunda da ulusal bağımsızlık ve yararlarından, egemenlik haklarından ödün verilmeden müzakerelerin sürdürülmesi gerektiğini belirtti.    
HATAY BAROSU'NUN 67. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ haberi 24 Aralık 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  3423 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY BAROSU'NUN 67. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3423 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+BAROSU+#39;NUN+67.+KURULUŞ+YIL+DÖNÜMÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY BAROSUveamp;#39;NUN 67. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Haziran 2024 Pazartesi 20:00 https://firmarehberim.com/haber/saglik/hatay-barosunun-67-kurulus-yil-donumu-2453?id=2453&sayfa=4 #HATAY #BAROSUveamp;#39;NUN #67. #KURULUŞ #YIL #DÖNÜMÜ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYBAROSUveamp;#39;NUN #BAROSUveamp;#39;NUN67. #67.KURULUŞ #KURULUŞYIL #YILDÖNÜMÜ #HATAYBAROSUveamp;#39;NUN67.KURULUŞYILDÖNÜMÜ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası Kutlu Olsun

Acil Sağlık Hizmetleri; özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Mart 2020 13:10
GEBE OKULUMUZA BEKLİYORUZ

Hatay Devlet Hastanesinde, Gebe Okulu faaliyetleri Uzman Eğitmenlerimizle birlikte devam ediyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 27 Şubat 2020 16:17
VIRUSLERI ENGELLEYEMEYIZ AMA KORUNABILIRIZ

Küresel iklim değişiklikleri, çevre kirliliği, insan nüfusunun artışıyla birlikte insanların yaban hayvanlarının yaşama alanlarına daha fazla müdahale etmesi sonucunda hayvanlarda mevcut olan mikroplarla insanların karşılaşma ihtimalini artırmıştır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Şubat 2020 10:12
Dr. Nevzat MAZMANOĞLUndan Bebek Bezi Pişiği İçin Öneriler

Özel Palmiye Hastanesi Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Nevzat MAZMANOĞLU'ndan Bebek Bezi Pişiği için Öneriler

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Şubat 2020 11:08
Pancar şekerinden üretilen meyveli maden suyunu tercih edin

Günlük tüketimlerimizde kullandığınız sofra şekeri olarak bildiğiniz sakkarozdur. Doğal tatlandırıcılar arasında kalitesi ve güvenilirliği en yüksek şekerdir.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2020 15:51
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Hambolat başkanlığında, Müdürlüğümüz Ek hizmet binası Amanos Toplantı salonunda genel değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Erkan Mutlu İnan | 31 Ocak 2020 15:34
Kerimoğlu nun Ankara Ziyareti

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TBMM başta olmak üzere bazı bakanlıklarda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 10:46
HATAY DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK DAHA

Hatay Devlet Hastanesinde Navigasyon Yardımıyla Beyin Tümörü Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 09:46
GSS VE BAĞ-KUR BORÇLULARINA SAĞLIK MÜJDESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşların sağlık hizmetlerinden tekrar yararlanabileceklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ocak 2020 13:59
HATAY DEVLET HASTANESİNDE PLAKET TÖRENİ

Hatay Devlet Hastanesi, bünyesinde bugüne kadar çalışmış olan ve 2019 yılı içerisinde emekli olan tüm sağlık çalışanları için “Plaket Töreni” düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Aralık 2019 13:58
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü En Gücel Haberler
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Firma Rehberi Nerde?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Barosu&Amp;#39;Nun 67. Kuruluş Yil Dönümü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?