MKÜ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ googlepng

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Tarafından Hatay’da İlk Defa Tek Ameliyatla İki Kulağa Biyonik Kulak Takıldı
MKÜ+BİR+İLKİ+GERÇEKLEŞTİRDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz kliniğinde görevli Prof. Dr. Ertap Akoğlu tarafından halk arasında biyonik kulak olarak bilinen “ Koklear İmplantasyon “ ameliyatı Hatay’da ilk kez tek operasyonla iki kulağa uygulandı. Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 2013 yılından beri ileri derecede işitme kaybı olan veya hiç işitemeyen kişilerde tek kulağa uygulanan biyonik kulak ameliyatı, her iki kulak için SGK ödemesinin gerçekleşmesiyle Hatay’da ilk olarak iki kulağa birden yapıldı.  Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ertap Akoğlu doğumsal işitme kayıplı hastaların topluma kazandırılmasında ameliyatın başarısı için erken teşhisin gerekli olduğunu, erken teşhis için anne babaların çocuklarını doğumdan hemen sonra ileri tetkik ve tedavinin yapıldığı sağlık kurumlarına götürerek gerekli işitme tarama testlerini yaptırmaları gerektiğini söyledi.
MKÜ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ haberi 13 Mart 2017 16:19 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Mustafa Kemal Üniversitesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Üniversiteler sektörüne eklenmiş olup  668 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
MKÜ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ haberi, Hatay Antakya Sağlık Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 668 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+BİR+İLKİ+GERÇEKLEŞTİRDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Haziran 2024 Pazartesi 13:44 https://firmarehberim.com/haber/saglik/mku-bir-ilki-gerceklestirdi-116268?id=116268&sayfa=6 #MKÜ #BİR #İLKİ #GERÇEKLEŞTİRDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MKÜBİR #BİRİLKİ #İLKİGERÇEKLEŞTİRDİ #MKÜBİRİLKİGERÇEKLEŞTİRDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

HER KURBAN LÖSEMİLİ VE KANSERLİ ÇOCUKLARA CAN

Bu gün LÖSEV’e kayıtlı yaklaşık 40 Bin hasta ailesinin, %90’ı asgari ücret veya altında gelire sahip. Hastalığın tedavisinde en önemli destek ise kaliteli protein kaynağı olan gıda tüketimi. LÖSEV’in destekleri sayesinde aileler artık “Hasta Çocuğuma Nasıl Et Alıp Yedireceğim?” diye kara kara düşünmüyor.

Ragibe Gülen | 29 Temmuz 2019 10:36
SAĞLIKÇILARA MÜJDE BAKAN DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2019'da 29 bin 689 sağlık personeli alımı olacağını belirterek, "12 bin sağlık personelinin alımı, bugüne kadar olduğu şekliyle KPSS ile olacak.mülakat olmayacak

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Temmuz 2019 15:30
DENİZ HASTENESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Samandağ’da adından sıkça söz ettiren Özel Samandağ Deniz Hastanesi bir ilke daha imza attı Samandağ Berberler ve Kuaförler Odasıyla İşbirliği protokolü imzalandı.

Ragibe Gülen | 08 Temmuz 2019 14:50
HATAY HALKI HAKETTİĞİ SAĞLIK HİZMETİNİ ALMALI

Kısa adı BASK olan Bağımsız Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zamanda BASK Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı olan Metin YILMAZ “Hatay halkı hakettiği halkı almalı" dedi.

Mehmet Katırcıoğlu | 02 Temmuz 2019 09:45
Defne Hastanesi Doktorlarından Nöroloji Semineri

Özel Defne Hastanesinin alanında başarıları ile bilinen Nöroloji doktorları Uzm.Dr.Eser Aynacı ve Uzm.Dr.Arda Lüleci tarafından Hatay genelinde görev yapan doktorlar için gerçekleştirilen “Nöroloji Semineri” yoğun katılım ile gerçekleşti.Hatay Tabipler Odası toplantı salonunda gerçekleşen seminere Defne Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Haydar Mısırlıoğlu, İşletme müdürü Ozan Güngör, İşletme Müdür Yardımcısı İbrahim Ünal, Hatay Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz ve Hatay’ın ilçelerinde**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Haziran 2019 11:21
Sağlık Skandalı

Feryal Mansuroğlu (33) üç ay önce badem göz estetiği olmak için özel bir hastaneye başvurdu.

| 21 Haziran 2019 17:52
BERFİNİN AMELİYATINA SAYILI GÜN KALDI

Asitli saldırıya uğrayan Berfin için destek mücadelesini sürdüren İskenderun Kadın Platformu, birlikte bir kadın mücadelesiyle Berfin’e geleceğe umut örmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Haziran 2019 14:23
Acil Ambulans Filosu Genişliyor

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İhale usulü alınan, 2019 Model 5 Adet Ambulans daha Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi.

Nejla Çetinoğlu | 31 Mayıs 2019 14:19
Her 4 saniyede 1 kişi sigaradan ölüyor

WHO verilerine göre yılda 8 milyon kişinin sigara kullanımı nedeniyle öldüğünü belirten Prof. Dr. Gülten Kaptan, bu yüzden bu yıl Dünya Sigarasız Günü temasının ‘Akciğer sağlığı’ olarak belirlendiğini söyledi

Nejla Çetinoğlu | 27 Mayıs 2019 14:17
BERFİN TEDAVİYE HAZIRLANIYOR

İskenderun'da dershaneden evine giderken uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden ve yüzünün bir bölümü yanan 19 yaşındaki Berfin Özek, estetik ameliyatıyla eski görüntüsüne kavuşacağı günü umut ve heyecanla bekliyor.

Nejla Çetinoğlu | 21 Mayıs 2019 15:31
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi En Gücel Haberler
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Firma Rehberi Nerde?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Son Güncellemeleri Neler?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü Bir İlki Gerçekleştirdi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?