SAADET PARTİSİ ADANA VE HATAY TEŞKİLATLARI CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN THY'DEN 2 UÇAK KİRALADI googlepng

 Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) ve İl Başkanı Necmettin Çalışkan, vefat eden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın cenaze törenine Adana ve Hatay'dan katılım için Türk Hava Yollarından (THY) 2 uçak kiraladıklarını bildirdi.

SAADET+PARTİSİ+ADANA+VE+HATAY+TEŞKİLATLARI+CENAZE+TÖRENİNE+KATILIM+İÇİN+THY+#39;DEN+2+UÇAK+KİRALADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da tedavi gören Erbakan'ın hastanede vefat etmesinin kendilerini derin üzüntüye boğduğunu bildirdi.      Partililer ve Erbakan'ı sevenlerin İstanbul'daki cenazesine katılmaları için Adana ve Hatay il teşkilatları olarak THY'den 2 uçak kiraladıklarını belirten Çalışkan, uçakların 1 Mart Salı günü sabah Adana Havalimanı'ndan hareket edeceğini, aynı gün gece de aynı uçakların katılımcıları geri getireceğini söyledi.      Erbakan'ın, ülkenin son 50 yılına damgasını vurduğunu, son yüzyılda tarihin önemli aktörlerinden biri olarak tarihe geçeceğini ifade eden Çalışkan, ''Merhum, hayatı boyunca Hakk'ı hakim kılma mücadelesi içerisine oldu. Buna yeryüzü şahittir. Kendisinin ülkemize ve insanlığa büyük hizmetleri olmuştur'' dedi.      Çalışkan, Erbakan'ın ülkeye en önemli hizmetinin yönetilmeye mahkum bir topluluğa, yönetme azmi aşılaması olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:      ''Böylece dindarların siyaset sahnesinde etkin rol almasını sağlamıştır. Erbakan ayrıca, siyasi çalışmaları İslam alemine de örnek teşkil etmiş, Müslüman ülkelerde de dindarların siyasetin içinde olmalarını sağlamış bir şahsiyettir. Hayatının son anına kadar İslam aleminin ve ülkemizin içinde bulunduğu sorunlarla ilgilenmiş, hayatının son anına kadar bu mücadelesini sürdürmüştür. Erbakan'ın davasına sadakati ve samimiyeti, onun hayatı boyunca 'mücahit' olarak anılmasını sağlamış ve öyle de anılacaktır. Onu sevenler olarak, 2 Mart Salı günü İstanbul'da olacağız.''
SAADET PARTİSİ ADANA VE HATAY TEŞKİLATLARI CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN THY'DEN 2 UÇAK KİRALADI haberi 28 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  3619 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SAADET PARTİSİ ADANA VE HATAY TEŞKİLATLARI CENAZE TÖRENİNE KATILIM İÇİN THY'DEN 2 UÇAK KİRALADI haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3619 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAADET+PARTİSİ+ADANA+VE+HATAY+TEŞKİLATLARI+CENAZE+TÖRENİNE+KATILIM+İÇİN+THY+#39;DEN+2+UÇAK+KİRALADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

Aşı Hayat Kurtarır

Hatay Tabip Odası (HTO) Başkanı Dr. Sadık Nazik, geldiğimiz aşamada pandemi ile mücadelenin en önemli unsurunun aşı tereddüdünü yok etmek olduğunu söyledi, “Aşı Hayat Kurtarır” mesajını verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 16:11
Aile Sağlığı Merkezi Protokolü İmzalandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Dörtyol İlçemize bağlı Yeniyurt Mahallesi’nde yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi (ASM) yapım protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ağustos 2021 13:05
KURBAN BAYRAMI ve BESLENME

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla beraber evlerde bayram sofraları için hazırlıklar da yavaş yavaş başlıyor.

Nejla Çetinoğlu | 19 Temmuz 2021 13:21
KADIN VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANLARA BAŞLADI

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ın Onursal Başkan olduğu, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir yönetimindeki Samandağ Belediyesi Spor Kulübü, bünyesinde bulunan Kadın Voleybol takımı antrenmanlara başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 05 Haziran 2021 11:35
Kan Bağışlayan Can Bağışlar

Antakya Defne Rotary Kulübü, Antakya Defne Interact kulübü ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ocak 2021 14:41
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ İNCELEMELERDE BULUNDU

Hatay İl sağlık Müdürü Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Ali PEKMEZCİ ve Halk Sağlığı Hizmetleler Başkanı Dr. Mehmet ÖZDOĞAN refakatinde Hatay Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2021 17:17
Bebek Dostu Hastanelere Plaket Verildi

Pandemi gündemi ile alakalı olarak hastanelerimizde yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler üzerine durum değerlendirmesi ve çok yönlü istişareler gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2021 10:50
HESOB ve ATSO Başkanlarından sağlık Müdürü’ne Ziyaret

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu(ATSO) Başkanı Hikmet ÇİNÇİN, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT’a makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2021 12:20
ÇOCUKLAR DOKTOR AMCALARINI KAYBETTİ

HATAY'IN SEVİLEN DOKTORU ADNAN EZELSOY VEFAT ETTİ.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 31 Aralık 2020 15:15
Ayyıldız’a Son Görev

Reyhanlı – Antakya Karayolunda, Afrin’den dönen sağlık çalışanlarını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Durmuş Ayyıldız için resmi tören düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Aralık 2020 15:52
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi için Sıkça Sorulan Sorular
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi En Gücel Haberler
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Firma Rehberi Nerde?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Son Güncellemeleri Neler?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Saadet Partisi Adana Ve Hatay Teşkilatlari Cenaze Törenine Katilim İçin Thy&Amp;#39;Den 2 Uçak Kiraladi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?