SİGARA BIRAKMA POLİKİNLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ googlepng

Dünyanın en büyük sağlık sorunlarının başında gelen sigara tiryakileri için,  Hatay Hak sağlığı müdürlüğü bünyesinde kurulan “sigarayı bırakma polikliniği”  sigarayı bırakmak isteyenler için yoğun bir hizmet verme çabası içerisinde bulunuyor.
SİGARA+BIRAKMA+POLİKİNLİKLERİNE+BÜYÜK+İLGİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Prof.DR.Tacettin İNANDI, Gençlik ve spor il müdürü Cemil ŞENSÖZ, Halk sağlık müdürü Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ Poliklinikleri ziyaret ederek, sigarayı bırakmak üzere  polikliniklere gelen hastalarla bire bir görüştüler. Sigaranın en kötü bir arkadaş olduğunu ifade eden Halk sağlık müdürü DR. Tiryaki, sigarayı bırakmak öncelikle kişinin iradesine ve azmine bağlı olduğunu ve bunu Polikliniklerde hekim gözetiminde bilimsel yöntemlerle desteklendiğini ifade etti.Halk sağlık müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren, Antakya toplum sağlığı merkezi ve İskenderun toplum sağlık merkezleri bünyesinde hizmet veren Kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezlerinde sigara bırakma polikliniklerde hizmet veriyor. Başvuruda bulunan kişilere “ sigarayı bırakma süreci” ile ilgili hekimler tarafından eğitime tabi tutuluyorlar. Sigara bırakma ilaçları da ücretsiz olarak veriliyor.  Sigarayı bırakmak isteyenlerin ALO;171 den veya sigara bırakma kolikliklerinden randevu almaları gerekiyor.
SİGARA BIRAKMA POLİKİNLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ haberi 17 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  416 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SİGARA BIRAKMA POLİKİNLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 416 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SİGARA+BIRAKMA+POLİKİNLİKLERİNE+BÜYÜK+İLGİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SİGARA BIRAKMA POLİKİNLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Haziran 2024 Çarşamba 05:30 https://firmarehberim.com/haber/saglik/sigara-birakma-polikinliklerine-buyuk-ilgi-23066?id=23066&sayfa=9 #SİGARA #BIRAKMA #POLİKİNLİKLERİNE #BÜYÜK #İLGİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SİGARABIRAKMA #BIRAKMAPOLİKİNLİKLERİNE #POLİKİNLİKLERİNEBÜYÜK #BÜYÜKİLGİ #SİGARABIRAKMAPOLİKİNLİKLERİNEBÜYÜKİLGİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

Hatay-Ankaragücü taraftar dostluğu

Grubun zirvesini yakından ilgilendiren Hatayspor-Ankaragücü maçı öncesi ve sonrası Türk futbolu adına güzel görüntüler yaşandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Aralık 2016 13:50
KIŞIN KALBİNİZ ÜŞÜMESİN

Soğuk ve karlı hava artık kapımıza geldi çattı. Hastalanmamak için gerekli önlemleri almak şart! Liv Hospital Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu, özellikle kış aylarında kalp-damar hastalıkları, kalbe bağlı ölümler ve kalp krizi oranlarının arttığına dikkat çekiyor. Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu “Soğuk havada vücudumuzun daha fazla enerjiye ihtiyacı vardır. Sempatik sistemimiz daha fazla çalışır. Bu nedenden dolayı nabız ve tansiyon artma eğilimine girer, dolayısıyla kalbin üzerindek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 16 Aralık 2016 15:41
​Kışın cilt kuruluğunu önlemenin püf noktaları

Cilt sorunları içinde en sık karşılaşılan problemlerden biri olan cilt kuruluğu, özellikle kış aylarında daha da artıyor. Çünkü soğuk hava, cildin nemini azaltan en önemli faktör. Kış aylarında cildin açık alanlarında kızarıklık ve pullanma sık görülebilirken, kuruluk kaşıntıyı da artırıyor. Anadolu Sağlık Merkezi Deri Hastalıkları Uzmanları Dr. Figen Akın ve Dr. Mehmet Coşkun Acay, konuya dair merak edilenleri ve yapılması gerekenleri anlattı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Aralık 2016 16:05
Sorun ağız kokusuysa Önlemi su içmek

Dişleriniz sağlıklı, kontrollerini düzenli yaptırıyorsunuz. Yediklerinize dikkat ediyor, karanfil, tarçın, maydanoz gibi besinleri sıklıkla tüketiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen ağız kokusu kabusunuz olmaya devam ediyorsa, en basit yöntemi atlamış olabilirsiniz: Su içmek! Yetersiz sıvı alımı sonucunda tükürük miktarının azaldığına ve buna bağlı olarak ağız kokusu yaşanabildiğine dikkat çeken Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, günde iki litre su içerek bu sorunun giderilebileceği**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Kasım 2016 16:32
Dünya Radyoloji Günü

İnsan sağlığı açısından önemli bir buluşun kutlaması yapılacak bu tarihte radyoloji çalışanlarının çalışma şartları bu önemli güne gölge düşürmüştür.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Kasım 2016 12:13
9 BİN BÖBREK HASTASI ORGAN BULUNAMAZSA HAYATINI KAYBEDECEK

Bugün Türkiye’de hayata tutunmak için başta böbrek olmak üzere organ bekleyen on binlerce hasta var. Her yıl 100 kronik böbrek hastasından 14’ü yeterli organ bağışı olmadığı için hayatını kaybediyor. Ülkemizde şu anda 70 bin kronik böbrek hastası olduğu düşünülürse, uygun organ bulamamaları halinde bunların 9 bini hayatını kaybetme tehdidiyle karşı karşıya.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Kasım 2016 00:00
MEME KANSERİNE KARŞI SAVAŞTA, HİÇBİR KADIN YALNIZ DEĞİL

Kadınlarda görülen kanserler içinde ilk sırada meme kanseri bulunmaktadır. Yapılan araştırmalar kadınlarda görülen her dört kanserden birinin meme kanseri olduğunu göstermekte,ülkemizde durum farklı değil.

Nejla Çetinoğlu | 26 Ekim 2016 00:00
DEFNE HASTANESİ YÖNETİMİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Defne Hastanesi Samandağlı Muhtarlarla buluştu. Samandağ Deniz Sahilinde bulunan Dervişan tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Ekim 2016 00:00
EGZERSİZ YAPARKEN DİKKAT EDİN

Egzersiz yaparken dikkat edin! Yanlış sütyen sarkma ve ağrıya yol açıyor Spor ve egzersiz yapan kadınların % 70’inden fazlası yanlış sütyen yüzünden ağrı ve geri dönüşsüz sarkma sorunu yaşıyor. Buna egzersiz sırasında memelerin kontrolsüz hareket etmesinin neden olduğunu belirten Doç. Dr. Defne Kaya, doğru sütyen kullanımı halinde kontrolsüz hareketin % 53 oranında azaldığını söyledi.

| 05 Ekim 2016 00:00
HER GÜN 10 BİN ADIM

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla, ilimiz sağlık kurumları İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile halkın katılımıyla Antakya Atatürk Parkında yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ekim 2016 00:00
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi için Sıkça Sorulan Sorular
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi En Gücel Haberler
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Firma Rehberi Nerde?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Son Güncellemeleri Neler?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sigara Birakma Polikinliklerine Büyük İlgi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?