ABA GÜREŞ ŞAMPİYONASI TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;şşehir Belediyesi tarafından 6. İnternasyonal Aba G&uuml;reşi D&uuml;nya Kupası Şampiyonası teknik toplantısı yeni inşa edilen Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi Spor Kompleksi&#39;nde ger&ccedil;ekleştirildi.</strong><br /> &nbsp;
ABA+GÜREŞ+ŞAMPİYONASI+TEKNİK+TOPLANTISI+YAPILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dünya Aba Güreşi ve Geleneksel Sporlar Federasyonu tarafından gerçekleştirilen teknik toplantıya; Dünya Aba Federasyonu Eş Başkanı İbrahim Öztek, 2.Başkan Muzaffer Ilıcak, Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, federasyonun yönetim, denetim, teknik, eğitim, MHK. Organizasyon kurul üyeleri, 6.Dünya Kupası seçme ve şampiyonasına katılacak sporcuların antrenörleri, kulüp başkanları katılım gösterdi.Kokteyl sunumu ile başlayan toplantıda İnternasyonal Aba Güreşi'nin günümüze kadar olan gelişimi vegeleceği anlatıldı.12-13 Eylül 2015 tarihleri arasındastadyumda yapılacak olan 6. Dünya Kupası seçme ve şampiyonasının teknik toplantısında hakem ve sporcular, hakemli ve yarışma kuralları konularında bilgilendirildi.Mehmet Mursaloğlu: "Çocuklara Geleneksel Sporumuzu Okullarda Aşılamalıyız"Aba Güreşi'nin Dünya’da en iyi şekilde tanıtılması için Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Çeşitli ülkelerden gelecek olan sporcuları evlerindeymiş gibi ağırlayıp ülkelerine geri göndermek istiyoruz. Ayrıca bu geleneksel ata sporumuzu çocuklarımıza okullarda aşılanması öğretilmesi için ilçe eğitim müdürlüklerine dilekçe yazacağım. Ata sporumuzu çocuklarımıza tanıtacağım"dedi.İbrahim Öztek: "Şampiyona'dan Yüzümüzün Akıyla Çıkacağız"Müsabakalarda herşeyin kontrol altında olabilmesi için çok sayıda hakeme ihtiyaç var. Yaklaşık 20 ülkeden gelen sporcularımızın en iyi şekilde ağırlanmaları için elimizden geleni yapacağız. Sporcularımızın soyunma çadırları yapılacak. İnşallah şampiyonadan yüzümüzün akıyla çıkacağız. " dedi.Muzaffer Ilıcak:" Hedefimiz Ata Sporumuzu Dünyaya Satmak"Biz yaklaşık 6 seneden beri sayın federasyon başkanım ve aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eş başkanım İbrahim Öztek ile Aba Güreşi organizasyonlarını düzenliyoruz. Sevgili Büyükşehir Belediye başkanımızın bu işi sevmesi ata sporumuza değer vermesi bizim için büyük şans.Şampiyonaya yaklaşık 20 ülke katılacak. Üzülerek söylüyorum ki Türkiye uluslararası alana spor satamayan tek ülke. Fakat bu yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi KültürDaire Başkanı Mehmet Mursaloğlu'nun desteği beni daha çok ümitlendiriyor. Bizim asıl amacımız buradan güreş hocası ve sporcusu çıkararakata sporumuzu dünya ülkelerine satmak, dünya ülkelerinin de bizim sporumuzu yapmasını sağlamak."Dedi.Toplantının bitmesinin ardından federayon üyeleri ve teknik ekipten oluşan grup Habib-i Neccar Tesisleri'nde akşam yemeği yiyerek görev dağılımı yapıldı.    
ABA GÜREŞ ŞAMPİYONASI TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI haberi 10 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  385 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ABA GÜREŞ ŞAMPİYONASI TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 385 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ABA+GÜREŞ+ŞAMPİYONASI+TEKNİK+TOPLANTISI+YAPILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ABA GÜREŞ ŞAMPİYONASI TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 09 Mayıs 2024 Perşembe 07:15 https://firmarehberim.com/haber/spor/aba-gures-sampiyonasi-teknik-toplantisi-yapildi--22714 #ABA #GÜREŞ #ŞAMPİYONASI #TEKNİK #TOPLANTISI #YAPILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ABAGÜREŞ #GÜREŞŞAMPİYONASI #ŞAMPİYONASITEKNİK #TEKNİKTOPLANTISI #TOPLANTISIYAPILDI #ABAGÜREŞŞAMPİYONASITEKNİKTOPLANTISIYAPILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi için Sıkça Sorulan Sorular
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi En Gücel Haberler
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Firma Rehberi Nerde?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Son Güncellemeleri Neler?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Aba Güreş Şampiyonasi Teknik Toplantisi Yapildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?