HATAY DA ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI googlepng

TURNUVANIN PROTOKOL MAÇINDA VALİ, BELEDİYE BAŞKANI, ESKİ ADALET BAKANI ERGİN İLE KURUM MÜDÜRLERİNİN YER ALDIĞI TAKIMLARI KARŞILAŞTI
HATAY+DA+ERHAN+AKSAY+FUTBOL+TURNUVASI+BAŞLADI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay'ın Anavatana katılışı kutlamaları kapsamında, Antakya Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ''Erhan Aksay Futbol Turnuvası'' başladı.      Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Nazım Koka Stadı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu yıl 27'ncisini düzenledikleri turnuvanın artık karnaval havası içerisinde geçtiğini söyledi.      Turnuvaya 5 grupta 40 takımın katıldığını ifade eden Savaş, maçların kentin hoşgörü ve dostluk ortamına yakışır bir havada geçmesi temennisinde bulundu.       Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin de seçim çalışmalarına ara vererek güzel bir etkinliğe katıldığını kaydetti.      Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu ise turnuvaya ilginin her geçen yıl daha da arttığını söyledi.      Konuşmaların ardından Antakya Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi ve katılanlara mercimekli pilav ikram edildi.      Daha sonra turnuvanın, Nazım Koka Stadı'ndaki protokol maçında, Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Savaş, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ayan ile kurum müdürleri, Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Şaul Cenudioğlu ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yer aldığı kırmızı ve beyaz takımlar karşılaştı.         Karşılaşmanın başlama vuruşunu Başkan Savaş, merhum Erhan Aksay'ın eşi Meziyet Aksay ve Belediye Başkanı Savaş yaptı.      Eski Adalet Bakanı Ergin'in de bir gol attığı maç 2-2 berabere sona erdi.      Protokol maçının ardından Antakya Belediyesi takımı ile Dom Kabilesi Kültürünü Araştırma Geliştirme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DOMDER) maç yaptı.      Dereceye giren takımlara Hatay'ın Anavatana katılışı kutlamalarında kupa verileceği bildirildi.
HATAY DA ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI haberi 04 Haziran 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  10389 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY DA ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 10389 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+DA+ERHAN+AKSAY+FUTBOL+TURNUVASI+BAŞLADI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY DA ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 21:08 https://firmarehberim.com/haber/spor/hatay-da-erhan-aksay-futbol-turnuvasi-basladi--5557 #HATAY #DA #ERHAN #AKSAY #FUTBOL #TURNUVASI #BAŞLADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYDA #DAERHAN #ERHANAKSAY #AKSAYFUTBOL #FUTBOLTURNUVASI #TURNUVASIBAŞLADI #HATAYDAERHANAKSAYFUTBOLTURNUVASIBAŞLADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi En Gücel Haberler
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Firma Rehberi Nerde?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Da Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Başladi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?