HOMEND GÜÇLÜ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ googlepng

Türkiye Kadınlar Basketbol liginde 4. hafta karşılaşmasında Homend Antakya Belediye Kadın Basketbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi.

HOMEND+GÜÇLÜ+BİR+PERFORMANS+SERGİLEDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve heyecanlı dakikalara sahne olan Homend Antakya Belediye ile Galatasaray Odeabank takımları arasındaki Kadın Basketbol müsabakasını Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Homend Antakya Belediye Spor idarecileri ve spor severler ilgi ile izlediler. Maça hızlı başlayan ve tüm periodlar da rakibi karşısında güçlü bir performans sergileyen Homend Antakya Belediye Kadın Basketbol takımı, başa baş bir mücadele ile devam eden maçta son dakikalara kadar üstünlüğünü korudu. Ligin güçlü takımlarından biri olan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol takımı, her period da Homend Antakya Belediye Kadın Basketbol takımını yakaladı ve çoğu zaman beraberlik sağlandı. Maçta periodlar şu şekilde oldu: 1. Period 12-18, 2. Period 32-29, 3. Period 49-48 ve son period 61-68.Maçta büyük bir heyecan yaşayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediye Kadın Basketbol takımının, Galatasaray Odeabank karşısında çok iyi performans sergilediğine dikkat çekerek, takım idarecilerini ve sporcuları tebrik etti. Başkan Savaş ayrıca, salonu dolduran ve takıma muhteşem bir destek sağlayan sporseverlere de teşekkür etti.           Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Hakan Acer, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, son periyodun ortalarına doğru çok  iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, “iyi bir hücum organizasyonu yaptık. Ancak, son 5  dakika da iyi organize olamadık. Bu son dakikalarda iyi organize olamamak bize maçı kaybettirdi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız ve galibiyet serimize devam edeceğiz” dedi.
HOMEND GÜÇLÜ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ haberi 31 Ekim 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  1414 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HOMEND GÜÇLÜ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1414 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HOMEND+GÜÇLÜ+BİR+PERFORMANS+SERGİLEDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HOMEND GÜÇLÜ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mayıs 2024 Çarşamba 04:40 https://firmarehberim.com/haber/spor/homend-guclu-bir-performans-sergiledi--17212?id=17212&sayfa=2 #HOMEND #GÜÇLÜ #BİR #PERFORMANS #SERGİLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HOMENDGÜÇLÜ #GÜÇLÜBİR #BİRPERFORMANS #PERFORMANSSERGİLEDİ #HOMENDGÜÇLÜBİRPERFORMANSSERGİLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

Hatayspor A.Ş Oybirliğiyle Kabul Edildi

Bordo-Beyazlı ekibin olağan genel kurulunda yönetim değişmedi, Nihat Tazearslan başkanlığında aynı yönetim bir kez daha göreve seçildi..

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 13:04
ULUSLARARASI KICK BOKS TURNUVASINA HBB DAMGASI

8-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası turnuvasında Hatay Büyükşehir Belediyespor fırtınası esti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Nisan 2021 12:18
MAVİ BEYAZLILAR YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM ETTİ

Erkekler Birinci Lig Play Off’ta mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Jeopark Kula Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Nisan 2021 16:53
NEFES KESEN MAÇTA ZAFER MELEKLERİN

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çankaya Üniversitesi’ni konuk etti.

Nadire Katırcıoğlu | 20 Şubat 2021 13:24
Suriye Görev Gücü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın katılımlarıyla Suriye Görev Gücü Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Şubat 2021 15:26
DİKKAT YOLLAR KAPALI

Antakya ilçesine bağlı Kışlasaray Mahallesi, İnönü Caddesi HATSU tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle 09.02.2021 Salı gününden 15.02.2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar araç trafiğine kapalı olacaktır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Şubat 2021 14:34
ANTAKYA BELEDİYESİ KADIN VOLEYBOL TAKIMINDAN GALİBİYET

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta Mersin Yenişehir Belediyespor’u 3-2’lik skorla yendi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 23 Ocak 2021 14:12
TÜRK DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women C Grubu maçlarının ilk gününde Adana Basketbol ile karşı karşıya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ocak 2021 13:16
HATAY’IN MELEKLERİ SAMSUN’DAN MUTLU DÖNÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında Samsun Canik Belediye’ye konuk oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Ocak 2021 10:58
ERKEK VOLEYBOL TAKIMI YİNE FIRTINA GİBİ ESTİ

Erkekler Birinci Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Malatya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

| 29 Aralık 2020 16:31
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi için Sıkça Sorulan Sorular
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi En Gücel Haberler
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Firma Rehberi Nerde?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Son Güncellemeleri Neler?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Homend Güçlü Bir Performans Sergiledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?