İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DURMUŞ: ''GÖZTEPE DEPLASMANINDAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK'' googlepng

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İskenderun Demirçelikspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, Göztepe deplasmanında alınan beraberliğin kendileri için galibiyet kadar değerli olduğunu söyledi.
İSKENDERUN+DEMİRÇELİKSPOR+TEKNİK+DİREKTÖRÜ+DURMUŞ:+#39;+#39;GÖZTEPE+DEPLASMANINDAN+İSTEDİĞİMİZİ+ALDIK+#39;+#39; Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe'nin ligin favori gösterilen ekiplerinden biri olduğunu, puan veya puanlar almak için çıktıkları maçtan, oynadıkları mücadeleci futbolla istediklerini aldıklarını ifade etti.      Maçın başında Göztepe'nin yaklaşık 15 bin taraftar coşkusu ve desteğiyle baskılı başladığı oyunda, sergiledikleri dirençli futbolla baskıyı kırarak, oyunu kontrol ettiklerini belirten Durmuş, şöyle konuştu:      ''Maça ortak olan, oyunun son anına kadar mücadele eden bir İskenderun Demirçelikspor vardı. Topu her kaptığımızda son vuruşları da başarıyla yapabilseydik, iyi mücadelenin karşılığını galibiyet olarak da alabilirdik. Oyunun hakimi bizdik, ilk yarı iyi oynadık. İkinci yarıda Göztepe yüksek toplarla baskı yapmaya çalıştı, biz de kaptığımız toplarla çabuk ataklar geliştirdik, ikinci yarı ortada geçerken, beklenmedik bir anda şansız bir gol yedik, ancak oyuncularımın inançları, yürekli mücadelesi ve maça sonun kadar asılmaları, semeresini verdi. Kazanabilirdik de ancak Göztepe gibi önemli bir virajdan puanla dönmek bizim için çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum.''      Göztepe maçı sonunda soyunma odasına giderken koridorda yaşananları tasvip etmediğini belirten Durmuş, ''Bu maçı çok önemsiyorlardı ve koşan bir takımla çıktılar, bileğimizi bükemeyince koridordan içeri girerken futbolcularımıza tekme tokat girdiler. Futbolda bunların olmaması lazım, Türkiye'nin en modern şehrinde hoş olmayan şeyler oldu, sahada olan sahada kalır, üzüntü duyuyoruz ve kınıyoruz. Futbolu futbol olarak düşünüyoruz ve mücadelemizi fair play ölçüleri içerisinde veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.      Takımının Göztepe deplasmanında ortaya koyduğu mücadeleci futbolun hedefe ulaşma yolunda umut verdiğini anlatan Durmuş, ''Artık bu maç geride kaldı, lig uzun maraton, biz her maçımıza galibiyet için çıkıyoruz, üç puana talibiz. Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor ile karşılaşacağız. Göztepe maçında oynayan oyuncularımızı dinlendirirken, diğer oyuncularımız bu maçta forma giyecek. Takımımızda eksik ya da cezalı oyuncu yok, ancak sarı kartımız biraz fazla buna da önlem alacağız'' diye konuştu.
İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DURMUŞ: ''GÖZTEPE DEPLASMANINDAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK'' haberi 21 Eylül 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  3915 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DURMUŞ: ''GÖZTEPE DEPLASMANINDAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK'' haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3915 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUN+DEMİRÇELİKSPOR+TEKNİK+DİREKTÖRÜ+DURMUŞ:+#39;+#39;GÖZTEPE+DEPLASMANINDAN+İSTEDİĞİMİZİ+ALDIK+#39;+#39; Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

Hatay Halkı Şampiyonluğu Bekliyor

Hatayspor 53 yıllık hasreti dindirmek üzere. Temsilcimiz Hatayspor Süper lig yolunda haftasonu çok önemli bir maça çıkacak.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Temmuz 2020 10:12
SÜPER LİG BEKLE BİZİ

SÜPER LİG BEKLE BİZİ, HATAYSPOR BEŞİNCİ BÜYÜK OLARAK GELİYOR

Mehmet Katırcıoğlu | 02 Temmuz 2020 15:16
HATAYSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak ülkemizin geçtiği şu zor günlerde öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

| 04 Mart 2020 14:19
İNSAN VE HAK ODAKLI İSTİŞARE

Kaymakam İskender Yönden'in başkanlığında İlçe İnsan Hakları Kurulu'nun olağan toplantısı gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Mart 2020 14:20
Altıparmak Hatayspor’da

Son olarak Akhisar'a 3-1 yenilen lider Hatay'da, teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Altıparmak getirildi..

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Şubat 2020 17:59
ALKIŞLAR VEFAKAR HATAYSPOR TARAFTARINA

Hatayspor’u iç saha ve deplasmanlarda yalnız bırakmayan Bordo-Beyazlı taraftarlar, İstanbul’da oynanan Fatih Karagümrük maçında da Hatayspor’u destekledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Şubat 2020 14:21
Minik Göztepelilerden tatlı ziyaret

Antakya’da kısa süre önce kurulan Göztepe Futbol Okulu öğrencilerinden Hatayspor'a sürpriz ziyaret.​

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Şubat 2020 17:46
KARATE DALINDA 5 SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

Kırıkhan Belediyespor Karate takımı sporcuları yeni bir başarıya daha imza atarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Erkan Mutlu İnan | 23 Ocak 2020 13:49
BAYAN VOLEYBOL TAKIMI GALİBİYETE DOYMUYOR

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta sonu Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Hatay Voleybol takımını 3-0 yendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 10:33
BASKETBOLCULAR ÖĞRENCİLERE BASKETBOLU ANLATTI

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımı Adana Basketbol Kulübü, TEK Kampüs Okulları öğrencileri ile buluştu.

Nejla Çetinoğlu | 20 Ocak 2020 12:19
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; En Gücel Haberler
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Firma Rehberi Nerde?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Durmuş: &Amp;#39;&Amp;#39;Göztepe Deplasmanindan İstediğimizi Aldik&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?