İSKENDERUNLU MUHTARLARA TEKNO DESTEK googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmet üretiminde çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarların eksikliklerinin giderilip vatandaşlara daha yararlı olmaları için destek sunmaya devam ediyor.
İSKENDERUNLU+MUHTARLARA+TEKNO+DESTEK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İhtiyaca dönük hizmetlerin belirlenerek sunulmasında hemşehrileri ile arasında köprü olan muhtarlarla sıkı bir işbirliği halinde çalışmalarını sürdüren Başkan Savaş, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü’nün de katılım gösterdiği toplantıda İskenderunlu muhtarlarla bir araya geldi.İskenderun Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıda, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine atıfta bulunan Başkan Savaş, hizmetlerin sağlıklı bir şekilde üretilmesinde kilit konumda yer alan muhtarlara bu önemli görevlerinde kolaylık sağlamak ve teknolojinin nimetlerinden faydalanmaları amacıyla bilgisayar takdim etti.15 ilçe geneline hiçbir siyasi kaygı gütmeden eşit ve kaliteli hizmetler sunmak için canla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Savaş, hizmet üretim süreçlerinde teknoloji kullanımının öneminin bilinciyle muhtarların çağın gereklerine uydurulması gerektiğini belirtti.Gerçekleşen toplantıda muhtarlar, bugüne dek ürettiği hizmetlerden memnun oldukları ve insan odaklı sosyal belediyecilik anlamında Hatay için bir şans olarak niteledikleri Başkan Savaş’ın,  sunduğu teknolojik destekle bir kez daha gönüllerde taht kurduğunu ifade ettiler.Muhtarlara bilgisayarlarını teslim eden Başkan Savaş, ‘‘Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki en büyük yardım elidir. Hizmetlerin götürülmesi noktasında yapılan işbirliği ile daha hızlı bir süreç sağlanmış oluyor. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Bu hizmet anlayışımız sayesinde daha sağlam adımlar atıyoruz’’ dedi.    
İSKENDERUNLU MUHTARLARA TEKNO DESTEK haberi 05 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / İskenderun muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  261 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUNLU MUHTARLARA TEKNO DESTEK haberi, Hatay İskenderun Spor Haberleri Hatay ili İskenderun ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 261 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUNLU+MUHTARLARA+TEKNO+DESTEK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSKENDERUNLU MUHTARLARA TEKNO DESTEK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 06 Haziran 2024 Perşembe 22:47 https://firmarehberim.com/haber/spor/iskenderunlu-muhtarlara-tekno-destek-24672?id=24672&sayfa=2 #İSKENDERUNLU #MUHTARLARA #TEKNO #DESTEK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSKENDERUNLUMUHTARLARA #MUHTARLARATEKNO #TEKNODESTEK #İSKENDERUNLUMUHTARLARATEKNODESTEK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

Hatayspor A.Ş Oybirliğiyle Kabul Edildi

Bordo-Beyazlı ekibin olağan genel kurulunda yönetim değişmedi, Nihat Tazearslan başkanlığında aynı yönetim bir kez daha göreve seçildi..

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 13:04
ULUSLARARASI KICK BOKS TURNUVASINA HBB DAMGASI

8-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası turnuvasında Hatay Büyükşehir Belediyespor fırtınası esti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Nisan 2021 12:18
MAVİ BEYAZLILAR YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM ETTİ

Erkekler Birinci Lig Play Off’ta mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Jeopark Kula Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Nisan 2021 16:53
NEFES KESEN MAÇTA ZAFER MELEKLERİN

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çankaya Üniversitesi’ni konuk etti.

Nadire Katırcıoğlu | 20 Şubat 2021 13:24
Suriye Görev Gücü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın katılımlarıyla Suriye Görev Gücü Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Şubat 2021 15:26
DİKKAT YOLLAR KAPALI

Antakya ilçesine bağlı Kışlasaray Mahallesi, İnönü Caddesi HATSU tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle 09.02.2021 Salı gününden 15.02.2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar araç trafiğine kapalı olacaktır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Şubat 2021 14:34
ANTAKYA BELEDİYESİ KADIN VOLEYBOL TAKIMINDAN GALİBİYET

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta Mersin Yenişehir Belediyespor’u 3-2’lik skorla yendi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 23 Ocak 2021 14:12
TÜRK DERBİSİNDE ZAFER HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women C Grubu maçlarının ilk gününde Adana Basketbol ile karşı karşıya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ocak 2021 13:16
HATAY’IN MELEKLERİ SAMSUN’DAN MUTLU DÖNÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında Samsun Canik Belediye’ye konuk oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Ocak 2021 10:58
ERKEK VOLEYBOL TAKIMI YİNE FIRTINA GİBİ ESTİ

Erkekler Birinci Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Malatya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

| 29 Aralık 2020 16:31
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek En Gücel Haberler
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Firma Rehberi Nerde?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Son Güncellemeleri Neler?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderunlu Muhtarlara Tekno Destek Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?