KIRIKHANSPOR GÖNÜL ALACAK googlepng

Kırıkhanspor yönetimi  dün önemli bir karara imza attı ve  bugüne kadar  Kırıkhanspora katkı sağlayan, bugünlere gelmesine vesile olan  tüm yöneticilere birlik ve beraberlik mesajı verdi.
KIRIKHANSPOR+GÖNÜL+ALACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kırıkhansporun çiçeği burnundaki yeni yönetimi,  başta efsane başkan Mete İçcan olmak üzere   tüm  sporseverleri  bizzat ziyaret ederek, gönülleri alınacak.   Kırıkhanspor taraftar sayısının arttırılması, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için   herkese yeniden  kulübe bir davet çıkartacak olan  Kırıkhanspor yönetimi bu daveti bizzat ziyaretlerle  yerine getirecek.      Kırıkhanspor Yönetim Kurulu   Başkan Hacı Koca cık’ın Ankara dönüşü ardından  ziyaretlerine başlayacak. Yönetim kurulu ilk ziyaretini  Kırıkhanspord adını efsane başkan olarak yazdıran Mete İçcan’a yapacak.    Kırıkhansporda  başkanlık yaptığı bir süreçte  başarıdan başarıya koşan ve Türkiye Kupası’nda ilk 16’ya kalarak  adını tüm  Türkiye’ye  duyrulmasında büyük emeği geçen Mete İçcan ve 50’ye ekibinin son genel kurulda oy kullanma hakkı bulunmamıştı.    Bu  onur kırıcı durumdan rahatsız olan  Kırıkhanspor yönetimi  efsane başkan Mete İçcan’ın gönlünü almak için   harekete  geçiyor.     Yönetim Kurulu Mete İçcan’dan sonra  yıllarca  Kırıkhanspora gönül vermiş tüm isimleri  ziyaret ederek gönüllerini alarak karşılaşma larını izlemeleri için stada davet edecekler.    Kırıkhanspor yönetim kurulu  yine  tesislerin uygun bölümünde   duvar albümü oluşturmaya karar verdi. Öncelikle, bugüne kadar Kırıkhansporda başkanlık yapan tüm isimlerin   resimleri   sıramatik halde  duvara  asılacak.     Bunun yanısıra  eski dönemlere ait resimlerde  tesislerin duvarlarını süsleyecek. Böylece  mazide kalan bir çok isim  camiada yaşatılacak.    
KIRIKHANSPOR GÖNÜL ALACAK haberi 19 Haziran 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  2198 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KIRIKHANSPOR GÖNÜL ALACAK haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2198 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KIRIKHANSPOR+GÖNÜL+ALACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KIRIKHANSPOR GÖNÜL ALACAK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 19:11 https://firmarehberim.com/haber/spor/kirikhanspor-gonul-alacak--16551 #KIRIKHANSPOR #GÖNÜL #ALACAK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KIRIKHANSPOR #GÖNÜL #GÖNÜL #ALACAK #KIRIKHANSPORGÖNÜLALACAK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Kirikhanspor Gönül Alacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kirikhanspor Gönül Alacak için Sıkça Sorulan Sorular
Kirikhanspor Gönül Alacak En Gücel Haberler
Kirikhanspor Gönül Alacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kirikhanspor Gönül Alacak Firma Rehberi Nerde?
Kirikhanspor Gönül Alacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kirikhanspor Gönül Alacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kirikhanspor Gönül Alacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kirikhanspor Gönül Alacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kirikhanspor Gönül Alacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kirikhanspor Gönül Alacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kirikhanspor Gönül Alacak Son Güncellemeleri Neler?
Kirikhanspor Gönül Alacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kirikhanspor Gönül Alacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kirikhanspor Gönül Alacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?