SAMANDAĞSPOR TAM YOL İLERİ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(54, 54, 54); font-family:arial,sans-serif; font-size:16px">Samandağspor U-15&nbsp; ge&ccedil;tiğimiz Pazar g&uuml;n&uuml; &nbsp;ligde &ccedil;ıktığı altıncı ma&ccedil;ında Deplesmanda Dursunluspor&rsquo;u 9-1 yenerek 6&rsquo;da 6 yaptı.</span>
SAMANDAĞSPOR+TAM+YOL+İLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ligde çıktıkları 6 maçta sadece 1 gol yiyen ve 58 gol atan mavi beyazlılar şampiyonluk yolunda adım adım ilerlemeye devam ediyor. Maçta son derece üstün bir mücadele örneği ortaya koyan mavi beyazlılar Oğuzhan Arslan, Görkem Çay, Mehmet Ali Beyaz, Görkem Deniz, Mert Mars Oğur, Seyyid Ali Adana, Malik Emre Gümüşl Mehmet Ali Kont, Cevahir Ulaş İs, Hüseyin Gündüz, Tarık Aziz Katayıfçı onbiri ile sahaya çıktı. Yusuf Rıdvanoğulları, Emre Dönmez, Derman Durgun, Uğur Meydanoğulları, Behzat Ahrez, Ali Haydar Özbek, Şemsi Tespi maça yedek başlayarak ikinci yarıda oyuna girdiler. Goller Tarık Aziz,(2) Görkem, Cevahir, Mehmet Ali (2), Malik Emre(2) ve Şemsi’den geldi. Maç sonrası açıklamda bulunan başkan Yusuf Yatkın:”Oyucularımızı kutluyorum çok iyi bir mücadele örneği sergilediler. Başarılarından sonra futbolcularımıza çok sayıda transfer teklifi gelmeye başladı. Sezon sonunda bunları yönetim olarak değerlendireceğiz. Önceliğimiz Türkiye şampiyonasına gidip orada Samandağ’ın adını duyurabilmek. Bütün imkansızlıklara rağmen başarılı olan futbolcularımızı kutluyorum. Bu başarılardan sonra alt yapının örününü toplamaya başladık. Bu başar diğer kategorilerde de devam edecek. Kulübün resmi sponsörü Yenigün Işığı ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Cem Tamimi’yede katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.    
SAMANDAĞSPOR TAM YOL İLERİ haberi 14 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  292 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
SAMANDAĞSPOR TAM YOL İLERİ haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 292 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAMANDAĞSPOR+TAM+YOL+İLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SAMANDAĞSPOR TAM YOL İLERİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 22:23 https://firmarehberim.com/haber/spor/samandagspor-tam-yol-ileri--23611 #SAMANDAĞSPOR #TAM #YOL #İLERİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SAMANDAĞSPORTAM #TAMYOL #YOLİLERİ #SAMANDAĞSPORTAMYOLİLERİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Samandağspor Tam Yol İleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Samandağspor Tam Yol İleri için Sıkça Sorulan Sorular
Samandağspor Tam Yol İleri En Gücel Haberler
Samandağspor Tam Yol İleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Samandağspor Tam Yol İleri Firma Rehberi Nerde?
Samandağspor Tam Yol İleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Samandağspor Tam Yol İleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Samandağspor Tam Yol İleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
Samandağspor Tam Yol İleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Samandağspor Tam Yol İleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Samandağspor Tam Yol İleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Samandağspor Tam Yol İleri Son Güncellemeleri Neler?
Samandağspor Tam Yol İleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Samandağspor Tam Yol İleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Samandağspor Tam Yol İleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?