TÜRKİYE DE BİR İLK FUTBOL-SEN KURULDU googlepng

Türkiye ilk defa Futbol Çalışanları Sendikası (Futbol-Sen)kuruldu
TÜRKİYE+DE+BİR+İLK+FUTBOL-SEN+KURULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Futbol Çalışanları Sendikası (Futbol-Sen)ilk üyelerini İskenderun’da yaptı. Futbol Çalışanları Sendikası (Futbol-Sen)Başkanı Rahim Zafer, Türkiye’de ilk defa bir futbol sendikasının kurulduğunu belirtti. Futbol-Sen, Türkiye’de ilk üyelerini, İskenderun’da, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor futbolcuları ve teknik heyetini üye yaptı. İskenderun Demirçelikspor Kulüp Binasında düzenlenen törende bir konuşma yapan Zafer,”Ülkemizde yaşanan Teknik Direktör ve futbolcu sıkıntıları gerçekte büyümektedir. Özellikle Türkiye’deki alt liglerde sıkıntılar artmaktadır. Bizler hem teknik adam hem futbolcular olarak bu sıkıntılara çare olması amacıyla bu sendika kuruldu. Futbol dünyasından bizlere büyük şikâyetler geldi. Belli kurumlar var ama oyunlar seslerini belli mercilere iletemiyorlar” dedi. Zafer,”Şuan da Türkiye ilk olarak İskenderun Demirçelikspor futbolcularını ve teknik heyetini üye yapacağız. Sadece alt liglerde de değil üst liglerde de ilerleyen günlerde üst liglerde üye olacak teknik adam ve futbolcular var. Dünyanın hiçbir yerinde yaş sınırından dolayı futbolcunun oynama hakkı elinden alınmaz iken bu sadece Türkiye’de var. Yüce bir değer olan emeğin, alın terinin, futbol çalışanları açısından da uygulanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Türkiye’de birçok futbolcu evine ekmek götürememe boşta kalma sıkıntısı yaşadığını belirten Zafer, şöyle konuştu: “Futbolcuların askerlik problemi sadece 3.lig’de var.2 Ligde oynayan futbolcularda böyle bir sıkıntı yok. Aynı mesleği yapan bu oyuncular arasında bu yarımın yapılması insan haklarına uymuyor. Yaş sınırının kalmasını sağlayacağız. İlerleyen günlerde TTF yetkileri başta olmak üzere Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon spor ile görüşmelerimiz olacak. Son olarak, futbolun ana öznesi olan futbol çalışanlarının oynanan futboldan elde edilen naklen yayın-sponsor vs. gelirlerden hak ettikleri oranda pay almasını sağlamaktır” İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu ise Futbol-Sen’ takım halinde üye oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, ”Zaten biz bir sendikanın takımıyız. Başkanımız Cengiz Gül, emeğin değerini en iyi bilen insanların başında geliyor. O da bu işe destek verdi. Tüm teknik heyet ve futbolcularımız şimdi daha güçlü olacak. Haklarımız noktasında bize büyük bir yarar getireceğine inanıyoruz” dedi. Takım Kaptanı Salih ise geç kalınmış bir olay olduğunu belirterek, ”Bizim kulübün bu konuda öncülük etmesi bizleri sevindir. Futbol adına önemli bir gelişme. Bizi futbolcuların yaş ve askerlik sorunları en çok sıkıntı yaşanılan konuşların başında geliyor. Bundan sonra haklarımızı daha net koruyabilme imkanı çıkacak ”dedi. Yapılan konuşmaların ardından futbolcular ve teknik heyet üyelik sözleşmesini imzaladılar. Düzenlenen törende İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül’de hazır bulundu.  
TÜRKİYE DE BİR İLK FUTBOL-SEN KURULDU haberi 04 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  2361 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRKİYE DE BİR İLK FUTBOL-SEN KURULDU haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2361 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRKİYE+DE+BİR+İLK+FUTBOL-SEN+KURULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRKİYE DE BİR İLK FUTBOLSEN KURULDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 08:29 https://firmarehberim.com/haber/spor/turkiye-de-bir-ilk-futbol-sen-kuruldu--14812 #TÜRKİYE #DE #BİR #İLK #FUTBOLSEN #KURULDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKİYEDE #DEBİR #BİRİLK #İLKFUTBOL-SEN #FUTBOL-SENKURULDU #TÜRKİYEDEBİRİLKFUTBOL-SENKURULDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu için Sıkça Sorulan Sorular
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu En Gücel Haberler
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Firma Rehberi Nerde?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Son Güncellemeleri Neler?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türkiye De Bir İlk Futbol-Sen Kuruldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?