TÜRKİYE KUPASI’NDA ERKEN FİNAL‏ googlepng

Kayseri’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nın kura çekimi, 18 Şubat Perşembe günü saat 14.30’da İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
TÜRKİYE+KUPASI’NDA+ERKEN+FİNAL‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

TBF TV’den naklen yayınlan kura çekimine, Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele edecek takımların temsilcilerinin yanı sıra, Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) yetkilileri de katıldı. Kupanın sahibi olabilmek için sekizli finallerde Abdullah Gül Üniversitesi(AGÜ), Beşiktaş, BGD, Edirne Belediyesi Edirnespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin(YDÜ) kadın basketbol takımları mücadele edecek.Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasındaki rakibi Fenerbahçe oldu.Otoriteler tarafından erken final olarak nitelendirilen dev maç, 2 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te oynanacak. Hatay temsilcisi bu maçta Fenerbahçe ile yarı final için mücadele edecek.Hatay’ın basketboldaki gururu HBB’li melekler, başarı bekleyen taraftarlarına kupa hediye edebilmek için kıyasıya mücadele verecek. Ligde elde ettiği başarılarla Hatay halkının gönlünü fetheden HBB, Türkiye Kupası’nı Hatay’a getirerek bu alanda bir ilke imza atmanın da hesaplarını yapıyor.  
TÜRKİYE KUPASI’NDA ERKEN FİNAL‏ haberi 20 Şubat 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  269 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRKİYE KUPASI’NDA ERKEN FİNAL‏ haberi, Hatay Antakya Spor Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 269 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRKİYE+KUPASI’NDA+ERKEN+FİNAL‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRKİYE KUPASI’NDA ERKEN FİNAL‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 13 Haziran 2024 Perşembe 00:51 https://firmarehberim.com/haber/spor/turkiye-kupasinda-erken-final-24536?id=24536&sayfa=9 #TÜRKİYE #KUPASI’NDA #ERKEN #FİNAL‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKİYEKUPASI’NDA #KUPASI’NDAERKEN #ERKENFİNAL‏ #TÜRKİYEKUPASI’NDAERKENFİNAL‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

Hatayspor da İlhan Palut ile yola devam

Hatayspor’un Fahri ve Onursal Başkanı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor teknik direktörü İlhan Palut yaptığı görüşme sonucunda anlaşmaya vardığı, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Haziran 2019 13:06
ATLETLERDEN BİR BAŞARI DAHA

Hatay Büyükşehir Belediyespor’lu milli atletler, 25 Mayıs’ta Ankara’da yapılan kulüpler arası yürüyüş ligi final yarışmalarında Türkiye 3’üncüsü oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Haziran 2019 13:35
AKADEMİ HASTANESİ İLE K.SANAYİ SİTESİ TAKIMLARI PUANLARI PAYLAŞTI

Hatay Büyükşehir Belediyesinin festival çerçevesinde düzenlediği 35. Erhan Aksay futbol turnuvası maçları tüm hızıyla devam ediyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 01 Haziran 2019 12:23
RÜYA GERÇEK OLMAK ÜZERE

3 sene önce 3. Lig’e düşmek üzereyken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın elinden tuttuğu ve hak ettiği yere getirmek için çaba harcadığı Hatayspor, Süper Lig’e çıkmak için tarihi bir maça çıkıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Mayıs 2019 12:17
YOLUNUZ AÇIK OLSUN ÇOCUKLAR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İstanbul yolculusu Hataysporlu futbolcularımızı ve yönetimimizi tesislerde ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Mayıs 2019 14:18
TÜRK TENİSİ BİR YILDIZ KAZANIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı tenisçisi Haydar Cem Gökpınar, kariyerindeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Mesut Mutlu | 28 Mayıs 2019 12:48
Hatayspor Finalde

Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan Süper Lige çıkma yolunda play-off turu rövanş maçını kendi sahasında oynayan rövanş maçında yaşanan heyecana ortak oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 27 Mayıs 2019 13:03
BABALAR VE OĞULLAR FUTBOL TURNUVASI NEFES KESTİ

Hatay’da ilk kez düzenlenen “Babalar ve Oğullar” adlı futbol turnuvasının final maçları TEK Kampüs Okulları’nda gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Mayıs 2019 14:12
Vali Doğan Hataysporu Yalnız Bırakmadı

Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan Süper Lige çıkma yolunda play-off ilk maçını Adana deplasmanında oynayan Hataysporu yalnız bırakmadı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Mayıs 2019 12:30
HATAYSPOR A BAŞARILAR

Adana Demirspor ile Hatayspor’un Play-off yarı final ilk maçı bugün 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda saat 21.00’de oynanacak.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Mayıs 2019 13:15
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ En Gücel Haberler
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Firma Rehberi Nerde?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Son Güncellemeleri Neler?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türkiye Kupasi’nda Erken Final‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?