23 Nisan Hatay'daki etkinlikleri googlepng

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen törenle başladı.
23+Nisan+Hatay+#39;daki+etkinlikleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.      Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam eden törende, anı defterini imzalayan Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, deftere, milli egemenliğin bugün sahip olunan devletin temeli ve demokratik rejimin hayat kaynağı olduğunu yazdı.      Yazısında, ''Geleceğimizin en önemli hazinesi olan çocuklarımıza armağan ettiğiniz bu bayramı anlamına uygun olarak kutlamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz'' ifadelerine yer veren Lekesiz, şunları kaydetti:      ''Hedef gösterdiğiniz çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için ortak umudumuz ve geleceğimiz olan çocuklarımıza, çağdaş hayatın bütün imkanlarını sunmanın gayreti ve çabası içerisinde çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz.''      Törene Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Semih Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
23 Nisan Hatay'daki etkinlikleri haberi 24 Nisan 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  46502 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
23 Nisan Hatay'daki etkinlikleri haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 46502 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
23+Nisan+Hatay+#39;daki+etkinlikleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
23 Nisan Hatayveamp;#39;daki etkinlikleri Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 19:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/23-nisan-hataydaki-etkinlikleri--13508?id=13508&sayfa=2 #23 #Nisan #Hatayveamp;#39;daki #etkinlikleri #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #23Nisan #NisanHatayveamp;#39;daki #Hatayveamp;#39;dakietkinlikleri #23NisanHatayveamp;#39;dakietkinlikleri #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri için Sıkça Sorulan Sorular
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri En Gücel Haberler
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Firma Rehberi Nerde?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Son Güncellemeleri Neler?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
23 Nisan Hatay&Amp;#39;Daki Etkinlikleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?