AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünya örnek alıyor googlepng

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünyanın örnek aldığını belirtti.
AK+Parti+#39;nin+yaptığı+projeleri+tüm+dünya+örnek+alıyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Karasayar, İskenderun'a bağlı Avcılarsuyu, Höyük, Karagöz, Beyköy ve Hacı Ahmetli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.      Yağmur çamur demeden tüm köyleri ve mahalleleri ziyaret ettiklerini vurgulayan Karasayar, ''Sadece seçim zamanı değil, gördüğünüz gibi her zaman halkın arasındayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor çözüm yolları sunuyoruz. Biz halkın partiyiz. Gücümüzü halktan alıyoruz. Bu aziz millet hizmetin en güzelini hak ediyor'' dedi.      Karasayar, ziyaretleri sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için caba sarf ettiklerini bildirerek, eğitim, ekonomi, sağlık, tarım gibi alanlarda AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleşen icraatların halkla istişare edilip hayata geçirildiğini, halkın da bu nedenle AK Parti'yi sahiplendiğini ifade etti.      AK Parti döneminde hayata geçirilen projelere de değinen Karasayar, ''AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünya örnek alıyor'' diye konuştu.      Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ile İl Genel Meclisi Üyesi Emin Dönmez ve çok sayıda partili de hazır bulundu.
AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünya örnek alıyor haberi 18 Nisan 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  36602 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünya örnek alıyor haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 36602 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AK+Parti+#39;nin+yaptığı+projeleri+tüm+dünya+örnek+alıyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor için Sıkça Sorulan Sorular
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor En Gücel Haberler
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Firma Rehberi Nerde?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Son Güncellemeleri Neler?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ak Parti&Amp;#39;Nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?