Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği kuruluyor googlepng

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu tarafından Akdeniz’de kıyısı bulunan ülkelerin önde gelen Basın kuruluşlarıyla işbirliği yapma kararı aldı.
Akdeniz+Ülkeleri+Gazeteciler+Birliği+kuruluyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Konuya ilişkin Başbakanlık Basın - Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne işbirliği için resmen başvuruda bulunuldu.Genel merkezi Antalya’da bulunan ve kısa adı AGF olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun yönetim kurulu, Genel Başkan Mevlüt YENİ Başkanlığında Şubat ayı toplantısını Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdi.Antalya, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, ve Isparta gazeteciler cemiyet başkanlarının katıldığı yönetim kurulu toplantısında, 2014 yılında bazı önemli projeleri hayata geçirme kararı alındı. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt YENİ, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun aldığı kararları hakkında bilgi verdi. YENİ, açıklamasında özetle şöyle dedi:  Federasyona kayıtlı cemiyetlerdeki üyelerin çocuklarına burs. “ Akdeniz Gazeteciler Federasyonu 2013Yılının son dönemlerinde kuruluş çalışmaları yaptı ve 2014 yılında da önemli bazı adımları atacak. Yönetim kurulumuz, öncelikle Bölgemizde bulunan federasyonumuz üyesi Cemiyetlerimizdeki üyelerin çocuklarına karşılıksız burs vermeyi kararlaştırdı.       Planlamamıza göre, bu yıl içinde bursları vermeye başlayabileceğiz.AGF olarak, geçtiğimiz aylarda Frankfurt Basın kulübü Başkanı Werner D'Inka ile karşılıklı görüşmemiz olmuş ve partner olunması noktasında mutabakat sağlamıştık. Bu konuda olumlu adımlar atıldı ve Frankfurt Basın Kulübü’ne resmi mektup yazılmasına karar verildi. Yönetim kurulumuz ayrıca, Akdeniz’de kıyısı bulunan ülkelerin önde gelen Gazeteciler Cemiyeti, Basın kulübü ve basın kuruluşlarıyla önemli işbirliği yapmayı kararlaştırdı. Konuya ilişkin Başbakanlık Basın - Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğü’ne ön bilgi verildi ve proje aktarıldı. Resmi başvurumuzu da yaptık. Akdeniz ülkelerindeki basın kuruluşlarıyla yakın zamanda görüşmelerimizi resmen başlatacak ve 2015 yılında da bu ülkelerin katılımlarıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlik oluşturmaya çalışacağız.”Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu’nun Kahramanmaraş toplantısında yapılan görev bölümünde ise HGC başkanı Ahmet Yetişen Başkan vekilliği görevine devam ederken,Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan Federasyon Dış ilişkiler ve sosyal işlerden, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir de Eğitimden sorumlu Başkan Yardımcılığı’na getirildi. AGF yönetim kurulundan ziyaretler. AGF Yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Valisi Şükrü KOCATEPE ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan’ı Kemal Karaküçük’ü makamlarında ziyaret etti.son derece verimli geçen görüşmelerden sonra Avrupa nın en büyük kağıt fabrikası olan Kipaşa giden yönetim kurulunu, kipaş yönetim kurulu başkanı karşılayarak fabrika hakkında bilgiler verdi.
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği kuruluyor haberi 25 Şubat 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3310 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği kuruluyor haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3310 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Akdeniz+Ülkeleri+Gazeteciler+Birliği+kuruluyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği kuruluyor Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 15:29 https://firmarehberim.com/haber/yerel/akdeniz-ulkeleri-gazeteciler-birligi-kuruluyor--18042 #Akdeniz #Ülkeleri #Gazeteciler #Birliği #kuruluyor #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AkdenizÜlkeleri #ÜlkeleriGazeteciler #GazetecilerBirliği #Birliğikuruluyor #AkdenizÜlkeleriGazetecilerBirliğikuruluyor #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor için Sıkça Sorulan Sorular
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor En Gücel Haberler
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Firma Rehberi Nerde?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Son Güncellemeleri Neler?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Akdeniz Ülkeleri Gazeteciler Birliği Kuruluyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?