AKP İL YÖNETİMİ YEREL SEÇİM TOPLANTISI DÜZENLEDİ googlepng

AK Parti Hatay İl Teşkilatını AK Parti İl Binasında toplantı yaparak bir araya getiren İl Başkanı İsmail Kimyeci ilçe başkanlarına, ilçe yöneticilerine seslenerek, çalmadık kapı, gezilmeyen ev kalmayacağı yolunda çağrıda bulundu.
AKP+İL+YÖNETİMİ+YEREL+SEÇİM+TOPLANTISI+DÜZENLEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, geçtiğimiz hafta sonu AK Parti İl Binasında başta ilçe başkanları olmak üzere, bütün ilçelerin yönetim kurulu üyeleriyle toplantı düzenledi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, ilçe yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katılımda bulundu.Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay genelinde yapılan yatırımların devam ettiğini ve zamanında tamamlanarak kent insanının hizmetine sunulacağını ifade etti. Hükümetin ilimiz ve ülke genelinde başarılı icraatlar yürüttüğünü dile getiren Başkan Kimyeci, bunların yapılmasında en büyük etkinin, vatandaşlar olduğunu ayrıca vurguladı. Hatay halkının istemesi ile bu yatırımların yapıldığına dikkatleri çeken İl Başkan İsmail Kimyeci, “Aziz halkımız istiyor ve bizlerde vesile oluyoruz. Bu köprünün daha da sağlamlaşması bizlere yani yöneticilere bağlıdır. Yönetim kurulu üyelerimize bu doğrultuda büyük görev düşüyor. Bu sorumlulukla hareket edildiğinde partimiz, daha fazla yol katederek, yerel seçimlerden başarıyla çıkar. Hatay ilinin başarısı da daha fazla yatırım anlamını taşımaktadır. Hatay genelinde omuzlarımızdaki yük her geçen gün daha fazla artmaktadır. Bu sorumluluk anlayışı ile çalmadık kapı, gezilmeyen ev kalmasın. AK Parti halka mal olmuş ve halkın teveccühü ile iktidara taşınmıştır” dedi.
AKP İL YÖNETİMİ YEREL SEÇİM TOPLANTISI DÜZENLEDİ haberi 19 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  22767 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AKP İL YÖNETİMİ YEREL SEÇİM TOPLANTISI DÜZENLEDİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 22767 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AKP+İL+YÖNETİMİ+YEREL+SEÇİM+TOPLANTISI+DÜZENLEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AKP İL YÖNETİMİ YEREL SEÇİM TOPLANTISI DÜZENLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 21:56 https://firmarehberim.com/haber/yerel/akp-il-yonetimi-yerel-secim-toplantisi-duzenledi--14975?id=14975&sayfa=3 #AKP #İL #YÖNETİMİ #YEREL #SEÇİM #TOPLANTISI #DÜZENLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AKPİL #İLYÖNETİMİ #YÖNETİMİYEREL #YERELSEÇİM #SEÇİMTOPLANTISI #TOPLANTISIDÜZENLEDİ #AKPİLYÖNETİMİYERELSEÇİMTOPLANTISIDÜZENLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi için Sıkça Sorulan Sorular
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi En Gücel Haberler
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Firma Rehberi Nerde?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Son Güncellemeleri Neler?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Akp İl Yönetimi Yerel Seçim Toplantisi Düzenledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?