ANTAKYA AKADEMİ HALK DANSLARI DERNEĞİ BAŞKANI ÖZFIRAT googlepng

ANTAKYA AKADEMİ HALK DANSLARI DERNEĞİ BAŞKANI ÖZFIRAT: -''GÜNEY KORE'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK ULUSLARARASI HALK DANSLARI YARIŞMASINDA TÜRKİYE'Yİ HATAY'DAN BİR TOPLULUĞUN TEMSİL ETMESİ ANLAMLI''
ANTAKYA+AKADEMİ+HALK+DANSLARI+DERNEĞİ+BAŞKANI+ÖZFIRAT Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Akademi Halk Dansları Derneği Başkanı Yılmaz Özfırat, Güney Kore'de yapılacak Uluslararası Halk Dansları Yarışması'nda Türkiye'yi Hatay'dan bir topluluğunu temsil etmesinin anlamlı olduğunu söyledi.      Özfırat, düzenlediği toplantıda, her yıl Güney Kore'de geleneksel olarak 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 25 ülkenin katıldığı yarışmada, bu yıl Türkiye'yi Antakya Akademi Halk Dansları Derneği'nin temsil edeceğini kaydetti.      Böylesine önemli bir organizasyona ülke ve Hatay adına almış oldukları davetten gurur duyduklarını belirten Özfırat, şöyle devam etti:      ''Güney Kore'de gerçekleştirilecek 'Uluslararası Halk Dansları Yarışması'nda Türkiye'yi Hatay'dan bir topluluğun temsil etmesi anlamlı. Valimiz Mehmet Celalettin Lekesiz'den bu yönde büyük destek görüyoruz. Hedefimiz Güney Kore'de hem dereceye girmek hem de kentimizi ve ülkemizi tanıtmak olacak. 18 dansçı bir yöneticiyle katılacağımız yarışmada ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayan ve indirim yapan THY yöneticilerine ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkür ederiz.''      Özfırat, Uluslararası Halk Dansları Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmelerine rağmen, 3 ay önce başvurdukları Başbakanlık Tanıtım Fonu Kurulu'ndan gerekli desteği göremediklerden de yakındı.      Antakya Medeniyetler Korosu'nun turne çalışmaları hakkında da bilgi veren Özfırat, yarın Konya'da ''Mevlana'yı Anma'' etkinliklerine katılacaklarını, 1 Ekimde Kayseri'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılacağı ''Tarihi Kentler Birliği''nin gala gecesinde konser vereceklerini, 10 Ekimde Antakya'da ''IBM Türkiye'' etkinliğine, 12 Ekimde Kırşehir'de Sanayi ve Ticaret Bakanlığının düzenlediği ''Ahilik Haftası'' kutlamalarına, 15 Ekimde Yunanistan'ın Atina kentinde, 16 Ekimde yine Yunanistan'ın İskeçe kentinde, 6 Kasımda İstanbul'da konser vereceklerini kaydetti.      (
ANTAKYA AKADEMİ HALK DANSLARI DERNEĞİ BAŞKANI ÖZFIRAT haberi 29 Eylül 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  23945 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA AKADEMİ HALK DANSLARI DERNEĞİ BAŞKANI ÖZFIRAT haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 23945 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+AKADEMİ+HALK+DANSLARI+DERNEĞİ+BAŞKANI+ÖZFIRAT Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA AKADEMİ HALK DANSLARI DERNEĞİ BAŞKANI ÖZFIRAT Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 22:06 https://firmarehberim.com/haber/yerel/antakya-akademi-halk-danslari-dernegi-baskani-ozfirat--1162?id=1162&sayfa=3 #ANTAKYA #AKADEMİ #HALK #DANSLARI #DERNEĞİ #BAŞKANI #ÖZFIRAT #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYAAKADEMİ #AKADEMİHALK #HALKDANSLARI #DANSLARIDERNEĞİ #DERNEĞİBAŞKANI #BAŞKANIÖZFIRAT #ANTAKYAAKADEMİHALKDANSLARIDERNEĞİBAŞKANIÖZFIRAT #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat En Gücel Haberler
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Firma Rehberi Nerde?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Akademi Halk Danslari Derneği Başkani Özfirat Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?