ANTAKYA AVM İNŞAATI SORUNU googlepng

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya'ya kurulmak istenen alışveriş merkezinin (AVM) şehrin tarihi dokusunu ve trafiğini olumsuz yönde etkileyeceğini ileri sürdü.
ANTAKYA+AVM+İNŞAATI+SORUNU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Teksöz, HESOB binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, AKİŞ'in yerine yapılması düşünülen AVM'nin esnafı olumsuz etkileyeceğiyle ilgili Adalet Bakanı Sadullah Ergin başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verdiklerini kaydetti.        Konunun çözümüyle ilgili gerekli yerlerden yardım talep ettiklerini ifade eden Teksöz, ''Söz konusu yerde yapılacak alış veriş merkezi kent trafiğini olumsuz etkiler. Bu konuda İl Trafik Komisyonuna müracaatta bulunduk. Komisyondan alış veriş merkezinin trafiği olumsuz etkileyeceği sonucu çıktı. AVM kentin trafiğinin yanı sıra tarihi dokusunu da olumsuz etkileyecek. eski AKİŞ Fabrikası'nın bulunduğu alanda tarihi kalıntı ve eserler olabileceği ihtimaliyle Adana Yüksek Anıtlar Kurulu'na müracaatta bulunduk'' diye konuştu.        İnşaatın durdurulmasını talep ettiklerini, bilir kişi raporu çıkardıklarını ve il idare mahkemesine dava açtıklarını belirten Teksöz, AVM'nin esnafı olumsuz etkileyeceğini söyledi.      Basın toplantısında, Antakya Terziler Odası Başkanı Ruşen Akyüz, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Beriş günay'da hazır bulundu.
ANTAKYA AVM İNŞAATI SORUNU haberi 21 Temmuz 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  18134 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA AVM İNŞAATI SORUNU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 18134 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+AVM+İNŞAATI+SORUNU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA AVM İNŞAATI SORUNU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 05:27 https://firmarehberim.com/haber/yerel/antakya-avm-insaati-sorunu--8552?id=8552&sayfa=3 #ANTAKYA #AVM #İNŞAATI #SORUNU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYAAVM #AVMİNŞAATI #İNŞAATISORUNU #ANTAKYAAVMİNŞAATISORUNU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Antakya Avm İnşaati Sorunu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Avm İnşaati Sorunu için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Avm İnşaati Sorunu En Gücel Haberler
Antakya Avm İnşaati Sorunu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Firma Rehberi Nerde?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Avm İnşaati Sorunu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Avm İnşaati Sorunu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Avm İnşaati Sorunu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?