ANTAKYA DA MOTOTAKSİ DÖNEMİ googlepng

İş-Kur’in engellilere yönelik hibe desteğini kullanan Orak Hücre Anemi hastası olan Nevzat Bahçeci, Defne’de mototaksi hizmeti başlattı. Bahçeci Mototaksi projesini yıllar önce hazırladığını söyledi.
ANTAKYA+DA+MOTOTAKSİ+DÖNEMİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Orak hücre anemi hastası olan Nevzat Bahçeci, İşkur'un engellilere yönelik hibe desteği ile Defne "Mototaksi" projesini hayata geçirdi. Bahçeci, Defne ilçesinde başlattığı mototaksi kurye hizmetleri ile artık faytonların yerini mototaksilelerin alacağını söyledi.Defne’de İşkur'un engellilere yönelik hibe desteği ile "Mototaksi" projesini hayata geçiren orak hücre anemi hastası Nevzat Bahçeci, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini ifade etti. Projeyi yıllar öncesinde düşündüğünü fakat gerekli şartlar oluşmadığından bir türlü hayata geçiremediğini anlatan Bahçeci, uzun süren uğraşlar neticesinde "Mototaksi" adını verdikleri projenin geçtiğimiz hafta içerisinde patent olarak nihayet hizmete başladığını söyledi. Uzun yıllar planladığı projesini nihayet hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Bahçeci, "Bu projemi İşkur'un engellilere yönelik hibe desteğinden faydalanarak yaptım. Proje hayalini kurduğum bir projeydi.” “Antakya'nın bulunduğu tarihe uygun bir proje yapmayı düşündüm ve gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bundan sonra kurduğum mototaksiyi daha ileri bir düzeye getirerek, Türkiye'de farklı illerde aynı hizmeti sürdürebilmek. Mototaksiyi tercih edenler bugüne kadar hep olumlu tepkiler verdiler. Çünkü hem gezip hem eğlenebiliyorlar. Şuan için vatandaşlarımız yeni yeni bizleri tanıyor. İlerleyen süreçte ilimize gelen turistlere de hizmet vermeyi düşünüyoruz. Turistlere yönelik çalışmalarımız var" dedi.Kısa mesafe yolculuğun yanı sıra yine Hatay'ın kültürel yerlerini tanıtmak için Hatay'da faaliyet gösteren otellerle istişareler yapacaklarını belirten Bahçeci, "Hatay'a gelen turistleri St. Pierre Kilisesi, Yeni Müze, Katolik ve Ortodoks kiliseleri, Habib-i Neccar Camii, Habib-i Neccar Dağı ve bunlara benzer tarihi ve turistik yerleri cüzi bir miktar karşılığında gezdirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. 
ANTAKYA DA MOTOTAKSİ DÖNEMİ haberi 08 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Bantaş Nakit Ve Kıymetli Mal Taşıma Ve Güvenlik Hizmetleri Anonim adına Hatay / Antakya muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  527 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA DA MOTOTAKSİ DÖNEMİ haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 527 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+DA+MOTOTAKSİ+DÖNEMİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA DA MOTOTAKSİ DÖNEMİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 16:52 https://firmarehberim.com/haber/yerel/antakya-da-mototaksi-donemi--24693?id=24693&sayfa=3 #ANTAKYA #DA #MOTOTAKSİ #DÖNEMİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYADA #DAMOTOTAKSİ #MOTOTAKSİDÖNEMİ #ANTAKYADAMOTOTAKSİDÖNEMİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Antakya Da Mototaksi Dönemi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Da Mototaksi Dönemi için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Da Mototaksi Dönemi En Gücel Haberler
Antakya Da Mototaksi Dönemi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Firma Rehberi Nerde?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Da Mototaksi Dönemi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Da Mototaksi Dönemi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Da Mototaksi Dönemi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?