BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ googlepng

Hatay'da, METEF Eğitim, Bilim ve Kültür Şenlikleri ile, sportif faaliyetler ve bilimsel proje yarışmalarında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi.
BAŞARILI+ÖĞRENCİLERE+ÖDÜL+VERİLDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, herkesin cehalette mücadelenin askeri olması gerektiğini belirtti.      Hatay'ın 81 il içerisinde 9 bin 218 projeyle Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Lekesiz, ''Türkiye birincisi olan ilk 50 proje arasında da kentimizdeki öğrencilerin yaptığı çalışmaların da yer alması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Emsallerine göre güzel projeler yapan ve Türkiye birinciliği gibi önemli dereceler elde eden bu öğrencilerimizin başarılarını karşılıksız bırakmamak ve ödüllendirmek gerekiyor. Bu sayede benzeri çalışmalar dalga dalga yayılır. Hepimizin cehaletle mücadelenin askerleri olmamız gerekiyor. Kalkınmanın amacı ve aracı olan insan kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım.''                   Lekesiz, iyi yetişmiş insan gücü ve kaliteli bir eğitimle kalkınmanın sağlanabileceğini, bu konuda herkese büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.      İl Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç da, amaçlarının ülkenin ihtiyaç duyduğu geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklara sahip çıkmak olduğunu kaydetti.      Anaokulundan üniversiteye kadar sahip olunan 25 milyon gencin en büyük zenginliklerden biri olduğunu vurgulayan Tulmaç, yenilikleri takip ederek çağın eğitim araçlarının verimli ve etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini söyledi.        Konuşmaların ardından Dünya Orman Yılı etkinlikleri kapasımda Milli Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve PTT Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ''ormanları korumanın neden önemli olduğu'' konulu yarışmada Türkiye birincisi olan İskenderun Mithat Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Fatma Reyyan Köroğlu, yazdığı mektubu okudu.      Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından düzenlenen ''Bu Benim Eserim Matematik Fen Bilgisi Proje Yarışması''nda biyoloji dalına hazırladıkları ''Deniz yosunundan biyodizel araba yakıtı elde etme projesi'' ile Türkiye birinciliğini elde eden İskenderun Atatürkçü Düşünce İlköğretim Okulu öğrencileri Suat Sapmaz ve Ufuk Kaya, çalışmalarının sunumunu gerçekleştirdi.      Projelerin sunumunun ardından Vali Lekesiz, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım başarılı olan öğrencilere teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeler verdi.      Yazdığı mektupla Türkiye birincisi olan Köroğlu'na ayrıca PTT Genel Müdürlüğü tarafından 3 bin TL ödül verildi.  
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ haberi 23 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8553 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8553 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞARILI+ÖĞRENCİLERE+ÖDÜL+VERİLDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 10 Mayıs 2024 Cuma 06:13 https://firmarehberim.com/haber/yerel/basarili-ogrencilere-odul-verildi--5406 #BAŞARILI #ÖĞRENCİLERE #ÖDÜL #VERİLDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞARILIÖĞRENCİLERE #ÖĞRENCİLEREÖDÜL #ÖDÜLVERİLDİ #BAŞARILIÖĞRENCİLEREÖDÜLVERİLDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi için Sıkça Sorulan Sorular
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi En Gücel Haberler
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Firma Rehberi Nerde?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Son Güncellemeleri Neler?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başarili Öğrencilere Ödül Verildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?