Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti googlepng

Bazı açılışlara katılmak üzere  ilimize gelen Başbakan Yardımcımız  Beşir Atalay
 Kırıkhan ilçemizde çarşı esnafını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Başbakan+Yardımcısı+Atalay+Kırıkhan+Esnafını+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Esnaf tarafından ikram edilen çayı içerken esnafla sohbet eden Bakan Atalay, onlara bol kazançlar diledi. Başbakan Yardımcısı  Atalay’a, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Lekesiz, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk ve Hacı Bayram Türkoğlu, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman ile siyasi parti temsilcileri de eşlik etti.   Atalay, ilçe programının ardından  Hatay Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti haberi 22 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  14040 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 14040 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Başbakan+Yardımcısı+Atalay+Kırıkhan+Esnafını+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Eylül 2024 Pazar 11:19 https://firmarehberim.com/haber/yerel/basbakan-yardimcisi-atalay-kirikhan-esnafini-ziyaret-etti-14406?id=14406&sayfa=10 #Başbakan #Yardımcısı #Atalay #Kırıkhan #Esnafını #Ziyaret #Etti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BaşbakanYardımcısı #YardımcısıAtalay #AtalayKırıkhan #KırıkhanEsnafını #EsnafınıZiyaret #ZiyaretEtti #BaşbakanYardımcısıAtalayKırıkhanEsnafınıZiyaretEtti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Bu Görüntü Antakya ya Yakışmıyor

Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’da yıkılan vakıf İşhanı’nın bulunduğu alanda yer alan kötü görüntü Hatay’a ve Antakya’ya yakışmıyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 14:18
ATSO DAN MAZMAN MEDYA YA ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, ve yönetim kurulu üyeleri MAZMAN Medyaya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:08
Türkiye Ticaret Merkezi’nin Şikago Tanıtım Toplantıs

Ticaret Bakanlığı destekleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin katkılarıyla ile hayata geçen Türk sanayiini, tacirini ve Türk ürünlerini yurtdışı pazarına taşımak için atılan ilk adımı olan “Türkiye Ticaret Merkezi’nin Şikago” Tanıtım Toplantısına hoşgeldiniz.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 13:50
Başkan teksöz den Başkan savaş a Ziyaret

Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz den Başkan Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ziyaret.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 13:34
Bayram Öncesi Kötü Haber

Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların ardından şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da yükseldi. Birkaç ay öncesinde Hatay -İstanbul arası otobüs yolculuğu için ortalama 300 TL civarında olan biletler şimdi 550-600 TL’ye çıktı.

Nejla Çetinoğlu | 09 Nisan 2022 13:17
Hatay’ın Temiz Hava Eylem Planı Güncellendi

Şehirlerde hava kalitesinin iyileştirilmesi ve kamuoyu farkındalığının artırılması projesi City Air ile Hatay’ın temiz hava eylem planı güncellendi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 13:11
Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti En Gücel Haberler
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Firma Rehberi Nerde?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Son Güncellemeleri Neler?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkhan Esnafını Ziyaret Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?