BAŞKAN KİMYECİ DEN SAĞLIGI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA googlepng

Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, iyi niyetli ancak bilgi eksikliğinden kaynaklı kalp krizi geçirdiğime dair bilgiler yer almıştır. Kalp krizi geçirdiğim yönündeki bilgi yanlıştır.

Aslolan şudur ki; rutin doktor muayene kontrollerimde tansiyona bağlı kalp kapakçığımın değiştirilmesi değerli doktorlarımız tarafından uygun görüldüğünden, buna mukabil geçtiğimiz günlerde Ankara’da şahsıma açık kalp ameliyatı yapılmış olup, sağlık durumum çok şükür gayet iyi durumdadır. Şu anda ameliyat sonrası istirahat sürecim devam etmekte olup, çok yakın bir zamanda görevimin başında olacağımı belirtmek isterim.         Değerli hemşehrilerimin ve kamuoyunun bunun dışındaki spekülasyonlara ve dedikodulara itibar etmemelerini rica eder, bu süreçte gerek şahsıma gerekse aile bireylerime geçmiş olsun dileklerini belirten ve dualarını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.                                                                                                         İsmail Kimyeci                                                                                                Antakya Belediye Başkanı  
BAŞKAN KİMYECİ DEN SAĞLIGI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA haberi 15 Kasım 2018 16:15 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Yunus Emre Cami adına Hatay / Antakya muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  375 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BAŞKAN KİMYECİ DEN SAĞLIGI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 375 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+KİMYECİ+DEN+SAĞLIGI+İLE+İLGİLİ+AÇIKLAMA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN KİMYECİ DEN SAĞLIGI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 13 Haziran 2024 Perşembe 08:37 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-kimyeci-den-sagligi-ile-ilgili-aciklama-233172?id=233172&sayfa=4 #BAŞKAN #KİMYECİ #DEN #SAĞLIGI #İLE #İLGİLİ #AÇIKLAMA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BAŞKANKİMYECİ #KİMYECİDEN #DENSAĞLIGI #SAĞLIGIİLE #İLEİLGİLİ #İLGİLİAÇIKLAMA #BAŞKANKİMYECİDENSAĞLIGIİLEİLGİLİAÇIKLAMA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek.

İkan Alkan Düşyolu | 27 Ekim 2022 14:19
GÖKKUŞAĞI KOOPERATİFİ VE IŞIL’S CHOLATE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Başkanlığını Kıymet Elmas’ın yaptığı Cemal Gürsel Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 15/C (Eski Sulama Birliğinin yeri) adresinde hizmete giren Yufka İmalatı, Kurutulmuş Meyve & Sebze, Yöresel Ürünler, Belçika çikolata imalat ve satışının yapılacağı tesisin açılışı siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 21:08
Neyzenlerin tercihi ney ustası Cemil Kahiloğulları

Hatay'daki ney ustası Cemil Kahiloğulları, boğum aralığı, uzunluğu, sesi ve yapısıyla diğer kamışlardan farklı olan Hatay kamışından imal ettiği neylerin neyzenler tarafından daha fazla tercih edildiğini söyledi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Ekim 2022 20:39
ASİ DEKOR 2.ŞUBESİYLE İSKENDERUNDA

Kaliteli hizmet ilkesiyle yola çıkıp, yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda sektörde önemli faaliyetlere imza atan Asi Dekor İskenderun Karaağaç açtığı yeni şubesi ile gücüne güç kattı.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 20:28
TEKNOLOJİYE ULAŞABİLMENİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL

Vatandaşların teknolojiye ulaşmasının kolaylaşması için cep telefonunda uygulanan 5.000 TL’lik taksit kısıtlamasının 15.000 TL olarak güncellenmesi gerektiğini belirten MOBİSAD Hatay İl Temsilcisi Ekrem Çetindağ, ilgili kurumlara seslenerek; gençlere, özellikle de üniversite çağına gelen gençlere 3 yılda bir ÖTV’siz cihaz alma hakkı tanınması gerektiğini söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 20:02
Nihat Mazmanoğlu HGC Başkanlığına Aday

Asi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 19:10
HGC BAŞKANI TEMİZYÜREK ADAYLIK AÇIKLAMASI

Değerli meslektaşlarım, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağımı ve yapılacak olan genel kurulun cemiyetimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden seçilecek olan başkan, yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alacak olan meslektaşlarıma başarılar dilerim.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 19:07
ATB Meclis Üyelerini Belirledi

Antakya Ticaret Borsası meclis üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 17:23
Tarım Kredi Kooperatif Toplantısı Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Aktürk, Oğuzhan Bingöl Yusuf Turan, Onur Şan, Tarım Kredi Birlik A.Ş. Genel Müdürü Kadir Aydın, İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 17:15
ATSO Toplantı Salonu Ceylan Ailesini Ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası meclis kararı ile toplantı salonuna adı verilen merhum hayırsever iş insanı Yusuf Ceylan’ın ailesi toplantı salonunu ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 17:02
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama En Gücel Haberler
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Firma Rehberi Nerde?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Kimyeci Den Sağligi İle İlgili Açiklama Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?