BAŞKAN SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN+SAVAŞ+MAHALLE+ZİYARETLERİNİ+SÜRDÜRÜYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Seçim temaslarını ilçe, köy, mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek sürdüren Başkan Savaş, Antakya’da Emek, 600 Konutlar, Dutdibi mahalleleri ile Baybars Caddesi üzerinde yer alan evleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. Ziyaret ettiği ev halkı yanı sıra mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Savaş, Hatay’ı ayrımcılık yaparak kazanacağını düşünen zihniyetlere karşı, birleştirici bir aday sıfatıyla yola çıktığını ifade ederken, bayrak üzerinden şahsı ve partisi aleyhine spekülasyon üretenlerin, bayrak lafını en son ağzına alması gereken kişiler olduğunu söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinde halkın çok önemli bir seçim yapacağının altını çizen Başkan Savaş, bu seçimin geçmiş seçimlere nazaran, doğru ile yanlış arasında yapılacak çok önemli bir seçim olacağını ve bu noktada halkın doğru olanı layık olduğu yere taşıyacağından emin olduğunu ifade etti.  
BAŞKAN SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR haberi 12 Şubat 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4016 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4016 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+MAHALLE+ZİYARETLERİNİ+SÜRDÜRÜYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Eylül 2024 Cumartesi 04:06 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-savas-mahalle-ziyaretlerini-surduruyor--17922?id=17922&sayfa=3 #BAŞKAN #SAVAŞ #MAHALLE #ZİYARETLERİNİ #SÜRDÜRÜYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞMAHALLE #MAHALLEZİYARETLERİNİ #ZİYARETLERİNİSÜRDÜRÜYOR #BAŞKANSAVAŞMAHALLEZİYARETLERİNİSÜRDÜRÜYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor En Gücel Haberler
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?