BAŞKAN SAVAŞ MUHTARLARLA BULUŞTU googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, şehrimizin yarınlarına daha sağlıklı adımlar atmak adına Kırıkhan, Hassa, Kumlu, Reyhanlı, Altınözü, Defne, Samandağ ilçelerinin mahalleye dönüşen köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların istek ve şikayetlerini dinledi.

BAŞKAN+SAVAŞ+MUHTARLARLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Önesa toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Hatay milletvekilleri Refik eryılmaz, Hasan Akgöl, Mehmet Ali Edipoğlu, Şefik Çirkin, Chp il başkanı servet Mullaoğlu, Mhp il başkanı Adnan Akdaş katıldı. 300’e yakın muhtarın katılım gösterdiği, karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen toplantıda mahalle muhtarları mahallelerinin eksikliklerini dile getirdi.Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptığı konuşmada “Güzel şehrimiz Hatay’ın 2014 yerel seçimleri ile beraber Büyükşehir olmasının heyecanını yaşıyoruz. Hatay’ın özlemini duyduğu ve hak ettiği belediyeciliğin sağlanabilmesi adına Antakya’da başlattığımız hizmet hamlesinin tüm il sınırlarına ulaştırılması bizim için ayrı bir mutluluk olacaktır. Kendi mukadderatı ve istikbali konusunda bize yetki veren hemşerilerimize karşı yerine getirmemiz gereken bir takım sorumluklarımız bulunmaktadır. Mart 2014 yerel seçimleri ile temsil etmeye başladığımız hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti alabilmesi için çok önceden hazırlığımızı yaptık. Bizler bu hazırlığı yaparak hemşerilerimizin üzerimizdeki haklarını bir nebze olsun ifa ettiğimize inanıyoruz. Siz değerli muhtarlarımızın da “halka hizmet hakka hizmettir” düsturundan hareketle, tüm hizmet yollarınıcanla başla aşındıracağınıza ve bu uğurda gereken fedakarlığı yapacağınıza eminiz. Bu nedenle hizmet edeceğimiz hemşerilerimizin geleceği adına tecrübe ve birikimlerinizden faydalanmak istiyoruz. Tüm ilimizin ihtiyaçlarını tespit ederek projeler geliştirebilmek için destek ve tecrübelerinizi bizimle paylaşmaktan kaçınmayacağınızı biliyoruz. Şehrimizin yarınlarına daha sağlıklı adımlar atmak adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.Toplantıya katılan muhtarlar, başkan Savaş’ın düzenlemiş olduğu toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
BAŞKAN SAVAŞ MUHTARLARLA BULUŞTU haberi 07 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  2816 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ MUHTARLARLA BULUŞTU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2816 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+MUHTARLARLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ MUHTARLARLA BULUŞTU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Mayıs 2024 Çarşamba 00:25 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-savas-muhtarlarla-bulustu--19377?id=19377&sayfa=2 #BAŞKAN #SAVAŞ #MUHTARLARLA #BULUŞTU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞMUHTARLARLA #MUHTARLARLABULUŞTU #BAŞKANSAVAŞMUHTARLARLABULUŞTU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu En Gücel Haberler
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?