BAŞKAN SAVAŞ SORUNLARI BİLİM ADAMLARIYLA ÇÖZÜYOR googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay'a daha sağlıklı ve kalıcı hizmetler yapmak amacıyla Türkiye'nin farklı ve önemli üniversitelerinde görev yapan bilim adamlarıyla biraraya geldi.   

BAŞKAN+SAVAŞ+SORUNLARI+BİLİM+ADAMLARIYLA+ÇÖZÜYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Mesleki Eğitim Kursları(HATMEK) binasında altyapı, su, yol, ulaşım ve şehir yapılanması gibi konuların ele alındığı toplantıda Prof. Dr. Galip Yüce, Prof. Dr. Harun Sönmez, Prof. Dr. Serdar Boyarı, Prof.  Dr. Y. Mahmutoğlu, Ekonomist Derya Tüzen ve Hatay İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı Selim Harbiyeli hazır bulundu.Düzenlenen toplantıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş, Hatay'ın bütün sorunlarına kalıcı, sağlıklı çözümler üretmek ve en hızlı şekilde faaliyete geçirme adına akademik personel ve bilim insanlarıyla bir araya geldiklerini belirtti. Bilim insanları ise yaptığı açıklamada, sorunların kısa surede, en pratik ve dayanıklı şekilde çözüme kavuşması adına ellerinden gelen bütün yardımları sağlayacaklarını belirtti.  
BAŞKAN SAVAŞ SORUNLARI BİLİM ADAMLARIYLA ÇÖZÜYOR haberi 17 Şubat 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3192 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ SORUNLARI BİLİM ADAMLARIYLA ÇÖZÜYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3192 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+SORUNLARI+BİLİM+ADAMLARIYLA+ÇÖZÜYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ SORUNLARI BİLİM ADAMLARIYLA ÇÖZÜYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 14:51 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-savas-sorunlari-bilim-adamlariyla-cozuyor--20871?id=20871&sayfa=3 #BAŞKAN #SAVAŞ #SORUNLARI #BİLİM #ADAMLARIYLA #ÇÖZÜYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞSORUNLARI #SORUNLARIBİLİM #BİLİMADAMLARIYLA #ADAMLARIYLAÇÖZÜYOR #BAŞKANSAVAŞSORUNLARIBİLİMADAMLARIYLAÇÖZÜYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor En Gücel Haberler
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Sorunlari Bilim Adamlariyla Çözüyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?