Bayram Kutlaması Bu Yıl da Açık Alanlarda Yapılacak googlepng

 Vali Lekesiz, bu yıl da Kurban Bayramı’nın, vatandaşlarımızın da rahatlıkla katılabileceği açık alanlarda kutlanacağını söyledi.
Bayram+Kutlaması+Bu+Yıl+da+Açık+Alanlarda+Yapılacak Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Milli ve dini bayramlarımızın, kırgınlıkları unutturan, birlik ve beraberlik duygularını ve kardeşliğimizi pekiştiren, millet olma bilincimizi en üst düzeyde hissettiren özel günlerden olduğunu hatırlatan Lekesiz, “Bayram kutlamalarına halkın çok fazla iştirak edemediği, kutlamaların dar bir kesimle sınırlı kaldığı biliniyor. Şüphesiz bunda kutlamalar için öğretmenevi, polisevi gibi mekânların tercih edilmesinin rolü büyük. Oysa bu müstesna günlerde halk ile Devlet ricalinin buluşması ve aradaki duygusal ve sosyal bağların daha da güçlendirilmesi fevkalade önemlidir.” dedi.Bu nedenle son 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nın halka açık alanlarda kutlanacağını kaydeden Lekesiz, bu kapsamda ilimizde birim amirleri, memurlar ve halkla bayramlaşmanın bayramın ikinci günü olan 16 Ekim 2013 Çarşamba günü 13.30–15.00 saatleri arasında Antakya Belediye Parkı’nda, havanın yağışlı olması durumunda ise Antakya Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağını söyledi.Lekesiz, bayram kutlamaları için ilçelerimizde de yine önceki yıllarda olduğu gibi, halkın çekinmeden, rahatlıkla gelebileceği park gibi mümkün olduğunca sivil mekânların seçileceğini ve bayramlaşmayı kamu ve halk kesimlerinin hep beraber yapacaklarını sözlerine ekledi.  
Bayram Kutlaması Bu Yıl da Açık Alanlarda Yapılacak haberi 12 Ekim 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  13364 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Bayram Kutlaması Bu Yıl da Açık Alanlarda Yapılacak haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 13364 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Bayram+Kutlaması+Bu+Yıl+da+Açık+Alanlarda+Yapılacak Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Bayram Kutlaması Bu Yıl da Açık Alanlarda Yapılacak Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 06:10 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bayram-kutlamasi-bu-yil-da-acik-alanlarda-yapilacak--17128 #Bayram #Kutlaması #Bu #Yıl #da #Açık #Alanlarda #Yapılacak #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BayramKutlaması #KutlamasıBu #BuYıl #Yılda #daAçık #AçıkAlanlarda #AlanlardaYapılacak #BayramKutlamasıBuYıldaAçıkAlanlardaYapılacak #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak için Sıkça Sorulan Sorular
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak En Gücel Haberler
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Firma Rehberi Nerde?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Son Güncellemeleri Neler?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bayram Kutlaması Bu Yıl Da Açık Alanlarda Yapılacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?